Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim.Nedávno som menil žiarovky v prdných svetlách mal som tam stare žlté 55w h4.Kúpil som si krásne do modra zafarbené halogénky svietia naozaj suprovo akurát sú 100w poradí mi niekto či to môžem nehať tak alebo sa môže niečo stať trebars s káblami??:bacha

Odesláno

100W vyhod, krome vyhratych parabol a konektoru zvlast trpi packa pod volantem, ktera i s normalnima zarovkama rada odchazi, natoz pak s zarovkama s dvojnasobnou watazi

Odesláno

Ked ich nehas tak riskujes ze odide vypinac a prehrejes paraboly, alebo ked ich das cez separatne rele tak len prehrejes paraboly ale viac je tu popisane na fore len treba hladat.

Odesláno
Původně zaslal: Tosko

ok...Diki moc idem kuknutť ešte.

Takže paraboly a vypinač by mohli odísť...No to nieje take hrozné tuším ich tam nehám

no nevim shanet novou packu za nejakych 1500, ja bych ty zarovky radsi vyhodil, nehlede na to ze u tehle starsich aut, kde uz jsou vetsi prechodove odpory na konektorech kabelaze se klidne muzou vyhrat i konektory a draty ve svazcich a pak budes sundavat palubku, hledat spaleny draty, menit kabelaze ... mno je to tvuj boj

ja bych si radsi koupil zarovky s vetsi svitivosti ( ale predepsanou watazi 55W )

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

např. Osram Night Breaker ;)

mam pocit, ze tyhle zarovky jsi mu uz jednou radil, ale Tosko zda se rad jde svoji cestou, i kdyz mu vsichni radi neco jineho, ad staceni brzdovych kotoucu, ted 100W zarovky , tak stejne pak na vsechny rady kasle :D

Guest minimaxa
Odesláno

mnoo, komu není rady, tomu..... ale to bych se zas opakoval... :D

Odesláno
Původně zaslal: Tosko

ok...Diki moc idem kuknutť ešte.

Takže paraboly a vypinač by mohli odísť...No to nieje take hrozné tuším ich tam nehám

Keď som kúpil auto tak tam tiež boli 100W žiarovky. Každú chvíľu boli problémy s vyhriatymi konektormi. Ak sa prehrejú ľahko korodujú. Trápil som sa s tým rok až odišiel prepínač svetiel. To ma dožralo. Vymenil som prepínač a žiarovky dal Osram night breaker. Svietia lepšie ako 100W a už rok mám pokoj s konektormi i prepínačom.

Toľko vlastná skúsenosť.

Kvalitné žiarovky ťa vídu menej ako prepínač a zároveň odstrániš sprievodné problémy.

Odesláno

hmmmm...DIlema...je to jasne žiarovky dam preč a kupim tie night brakery 55w.

K timto som prišiel len tak nahodne keď som bol v polsku vyšli ma 350sk.Tak som ich zobral.Inak novy konektor paraboly aj konektory mam doma z druhej 405.preto ma to moc netrapilo len som chcel vedet či to môže robiť problémy lebo logika je načo si kompikovať život..Inak dakujem za rady všetkým. p.s.nekašlem na rady ale som mechanik a keď mi niekto povie že stáčať kotúče je blbosť tak sa nad tím zamysly.Inak nekašlem na rady preto sem píšem nakoniec vždy spravím to čo mi poradi niekto tu na fóre.Teda okrem kotúčov, že ferry.

Odesláno

Woooooe prave som tie iste žiarovky pozeral na inej stránke a pýtale 690sk za balenie t.j-2ks.:xvul

to je sila hned po robote idem kúpiť.dám vedeť čo stoja v carcentre tu v piešťanoch.:papa

Odesláno

No.Tak že: 100watové sú vyhodené vonku a sú tam už 55watové nightbrakery stály 539sk.No a už mám dušu na mieste aspoň mám istotu že sa nič neprepály,P.s.SVietia celkom obstojne:super

Odesláno

Honem s nimi pryč-je to likvidátor všeho co kolegové píší,existují klasické žárovky +25,30,50 procent s různými označeními třeba Megalight atd,ale co mám zkušenost-nejvíce vydrží klasická žárovka-tyto svítí o něco lépe,ale rychleji odcházejí-technologicky to je vymáčknuté,ale na úkor životnosti....

Guest minimaxa
Odesláno
Původně zaslal: Jindras

Honem s nimi pryč-je to likvidátor všeho co kolegové píší,existují klasické žárovky +25,30,50 procent s různými označeními třeba Megalight atd,ale co mám zkušenost-nejvíce vydrží klasická žárovka-tyto svítí o něco lépe,ale rychleji odcházejí-technologicky to je vymáčknuté,ale na úkor životnosti....

ANO, ale to je známá a pradávná skutečnost a nikdo o ní nepochybuje :aut

čím větší výkon, tím menší životnost, však to je naprosto v pořádku, co by jsme taky jinak prodávali :D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...