Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Koupil jsem bratránkovi v pátek v Alze grafiku a dneska asi po hodině puštěnýho PC, kdy jsme fungovali v XP najednou začal obraz \"pixelovatět\" a skončilo to černou obrazovkou a po třech bliknutích to hodilo tuhle hlášku (viz obr). No a teď to dělá pořád. Teplota grafiky kolísá mezi 39-40°C větráček se točí. Asi bude včudu jádro, co? Nebo může být chyba jinde?

Jen upozorňuju, že na nějakým přetaktováním atd. jsme se nezabývali :aut Vlastně ani nezažila pořádnou zátěž. Nový hry jsem mu chtěl teprve instalovat:(

post-0-14109602341993_thumb.jpg

Odesláno

před tím tam byla jaká grafika, jiná než ATI?

přeinstalovali jste systém (windows xp) s novou grafikou?

nebo jste jen vložili grafiku a spustili?

instalovali jste ovladače z CD nebo internetu? nebo jste nechali bežet na \"starych\" ovladačích?

Odesláno

Tak vyzkoušeno i v mém PC. Dělá to to samý :(

Jinak bratránek tam měl předním nějakou Ati 1600 a tu jsme nedříve odebrali ze systému. Vypli jsme PC, dali tam tu novou. Tu to detekovalo jako standardní VGA. Naklopili jsme tam ovladače z přiloženého CD a vše fungovalo. Teda až do dnes :aut Ty odkazy na diskuse projdu, díky;)

JJ, reklamovat to zajedu. Šlo mi spíš o to, jestli to není třeba nějaká provařená chybička, která se dá pořešit samodomo:aut

Odesláno

Může se jednat i o vadnej BIOS, ale možná šlo jen o špatný ovladače. Nebo jste zapomněli před instalací nových ovladačů odinstalovat ty starý. Je spousta možností, co to může dělat...

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Může se jednat i o vadnej BIOS, ale možná šlo jen o špatný ovladače. Nebo jste zapomněli před instalací nových ovladačů odinstalovat ty starý. Je spousta možností, co to může dělat...

Línej číst, co :aut:D

\"Jinak bratránek tam měl předním nějakou Ati 1600 a tu jsme nedříve odebrali ze systému. Vypli jsme PC, dali tam tu novou. Tu to detekovalo jako standardní VGA. Naklopili jsme tam ovladače z přiloženého CD a vše fungovalo. Teda až do dnes.\"

Ale je to asi tou grafikou. Zkoušel jsem to i v tom svým a blbne to i v nouzovým režimu, nebo ikdyž nechám puštěnej jen BIOS popř. DOSovký řádek. Lítají pixely sem a tam :(

Odesláno

Tak je vyreklamováno. Technik říkal, že budou v háji ramky. Dostal jsem jinou a ta zatím šlape. Tak snad to bude uš OK. Děkuji za spolupráci;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...