MJSytic Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Koupil jsem bratránkovi v pátek v Alze grafiku a dneska asi po hodině puštěnýho PC, kdy jsme fungovali v XP najednou začal obraz \"pixelovatět\" a skončilo to černou obrazovkou a po třech bliknutích to hodilo tuhle hlášku (viz obr). No a teď to dělá pořád. Teplota grafiky kolísá mezi 39-40°C větráček se točí. Asi bude včudu jádro, co? Nebo může být chyba jinde? Jen upozorňuju, že na nějakým přetaktováním atd. jsme se nezabývali Vlastně ani nezažila pořádnou zátěž. Nový hry jsem mu chtěl teprve instalovat:( Citovat
jirka639 Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 před tím tam byla jaká grafika, jiná než ATI? přeinstalovali jste systém (windows xp) s novou grafikou? nebo jste jen vložili grafiku a spustili? instalovali jste ovladače z CD nebo internetu? nebo jste nechali bežet na \"starych\" ovladačích? Citovat
AnotherOne Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 VYzerá to na nevratnú chybu, najskôr odišli pamäte grafickej karty. Ak máš možnosť skús to ešte v inom pecku. Citovat
jirka639 Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 tady jsou nejaky rady, doporučují to reklamovat: http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=919&t=1038981 http://www.poradte.cz/pocitace-a-prislusenstvi/1788-casty-restart-pc-vpu-recover.html Citovat
MJSytic Odesláno 30. září 2008 Autor Odesláno 30. září 2008 Tak vyzkoušeno i v mém PC. Dělá to to samý Jinak bratránek tam měl předním nějakou Ati 1600 a tu jsme nedříve odebrali ze systému. Vypli jsme PC, dali tam tu novou. Tu to detekovalo jako standardní VGA. Naklopili jsme tam ovladače z přiloženého CD a vše fungovalo. Teda až do dnes Ty odkazy na diskuse projdu, díky;) JJ, reklamovat to zajedu. Šlo mi spíš o to, jestli to není třeba nějaká provařená chybička, která se dá pořešit samodomo:aut Citovat
Stifler Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Může se jednat i o vadnej BIOS, ale možná šlo jen o špatný ovladače. Nebo jste zapomněli před instalací nových ovladačů odinstalovat ty starý. Je spousta možností, co to může dělat... Citovat
MJSytic Odesláno 30. září 2008 Autor Odesláno 30. září 2008 Původně zaslal: Stifler Může se jednat i o vadnej BIOS, ale možná šlo jen o špatný ovladače. Nebo jste zapomněli před instalací nových ovladačů odinstalovat ty starý. Je spousta možností, co to může dělat... Línej číst, co \"Jinak bratránek tam měl předním nějakou Ati 1600 a tu jsme nedříve odebrali ze systému. Vypli jsme PC, dali tam tu novou. Tu to detekovalo jako standardní VGA. Naklopili jsme tam ovladače z přiloženého CD a vše fungovalo. Teda až do dnes.\" Ale je to asi tou grafikou. Zkoušel jsem to i v tom svým a blbne to i v nouzovým režimu, nebo ikdyž nechám puštěnej jen BIOS popř. DOSovký řádek. Lítají pixely sem a tam Citovat
MJSytic Odesláno 1. říjen 2008 Autor Odesláno 1. říjen 2008 Tak je vyreklamováno. Technik říkal, že budou v háji ramky. Dostal jsem jinou a ta zatím šlape. Tak snad to bude uš OK. Děkuji za spolupráci;) Citovat
AnotherOne Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 Vravel som, že to bude pamäťou. Chladič dávajú len na gpu, ale že topia aj ramky to ich netankuje. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.