Lví-ček Odesláno 4. květen 2012 Odesláno 4. květen 2012 Koblih69, OK406 Počítejte se mnou. Dutiny bych rád vystříkal a olej v převodovce bude po 100 000 km a 10 letech asi taky pěkný. [upravil dne 4/5/12 16:26 od Lví-ček] Citovat
koblih69 Odesláno 5. květen 2012 Odesláno 5. květen 2012 Lvíčku včera mi přišla pistole taky (výprodej za 136,-), takže můžeme jak u OKčka tak u mě. Stačí nakoupit vosk. Na tvoje auto bude stačit 1kg což je cca 200,- Citovat
Tomhais Odesláno 5. květen 2012 Odesláno 5. květen 2012 Koblih: Jak jsi spokojenej s tou leštičkou? Chystám se trochu pověnovat laku na 405 a nevím, jestli se do toho pustit ručně, nebo koupit nějakou mechanizaci Citovat
koblih69 Odesláno 5. květen 2012 Odesláno 5. květen 2012 Pokud potřebuješ renovaci laku tak to rukou nemá ani smysl začínat. Ale abych odpověděl - z levných leštiček je to dobrý výběr. Pozor na ty nejlevnější z Kelly, UniMax a podobně jsou to tytéž jako jsem se napálil já - viz: Citovat
OK406 Odesláno 6. květen 2012 Autor Odesláno 6. květen 2012 Dneska dopoledne jsme se sešli s koblih69 u mě v garáži na dalším komorně-pracovním minisrazu P-C, kde jsem provedli výměnu převodového oleje u 407. Z výměny převodového oleje byla pořízena fotodokumentace a udělán samostatný příspěvek na fóru P-C. Dále se provedla úprava denních světel. Po celou dobu bylo vcelku dobré počací, až ke konci začalo poprchávat. Citovat
koblih69 Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Tímto děkuji uctivě za azyl, kafe a sušenky PS: na kdy domluvíme ty dutiny a kdo všechno se hlásí? Mohli bychom tím pádem koupit nějaké větší balení. Já potřebuju 1x Panda + 1x 407 [upravil dne 6/5/12 17:37 od koblih69] Citovat
OK406 Odesláno 6. květen 2012 Autor Odesláno 6. květen 2012 Tímto děkuji uctivě za azyl, kafe a sušenky Není zač a i já tobě děkuji. Jinak pěkný návod. Zalekl jsem se, jak psal Straki 007, že by jsme dali moc převodového oleje a kontrolním šroubem nám nic nevytékalo !!!! Ted nám zbývají jen dutiny + prahy udělat u našich autíček:D . Citovat
koblih69 Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Jojo, případně můžu vzít i já kompresor a pojedeme se dvěma pistolemi. Citovat
OK406 Odesláno 6. květen 2012 Autor Odesláno 6. květen 2012 Jojo, případně můžu vzít i já kompresor a pojedeme se dvěma pistolemi. Myslím, že bude bohatě stačit jeden kompresor a jedna pistol !!! Citovat
tigertec Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Pro koblih69: Kde jsi kupoval pistol za 169 kč? Díky za odpověd Citovat
koblih69 Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Sem psal 136,- http://www.naradi-alcon.cz/pistole-na-dutiny-lb23-stary-typ-doprodej-p-3975.html Citovat
tigertec Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Sem psal 136,- http://www.naradi-alcon.cz/pistole-na-dutiny-lb23-stary-typ-doprodej-p-3975.html Díky za odpověd.Jsem se přehlíd:), a půjde to na to body900 ? Chtěl bych si na svém autě udělat dutiny sám (mám partnera) tak pak vás tady poprosím o rady kde a kam to aplikovat.Tak jen doufám,že to letos stihnu;) Budu dávat auto k lakýrníkoj na drobné opravy laku a nabízel mi,že dutiny udělá taky za cca 1500 kč,ale to se mi zdá dost a kdoví jak poctivě by to udál.. Citovat
koblih69 Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 No 1500,- je pro mě hodně, mám v okolí 2 servisy, které to dělají za 600,- komplet a poctivě. Na jedno auto stačí 1kg body 900, ale ta pistole má jen krátkej \"sosáček\" takže se buď nedostaneš nikam nebo bys musel provrtat auto skrz na skrz. Já k tomu mám nástavec cca 2m - tenká hadička vyztužená drátem. Tím se dostaneš třeba do prahu od zadní průchodky až úplně dopředu. Stříkám vydatně prahy, spodky dveří, kapotu, 5-té dveře a pak ještě nějaké záhyby podle konkrétního auta ( okolo světel, tam kde navazuje blatník na práh.... ). Auto by mělo mít vyčištěné odtokové otvory v prahu a být pěkně vyschlé ( aspoň týden teplého počasí ). Citovat
rt.sonic Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 Zdravim jihocechy ja ani nevedel, ze peugeot v tyne tak zije rad bych se k vam nekdy pridal .... bohuzel naoplatku mohu pomoci maximalne tak hrubou silou aktualne resim posilovac rizeni - snad pomuze to odvzdusneni a doliti, vymenu praveho blatniku a posleze to ze mi nefunguje zadni sterac a mam vitr to rozebrat Citovat
koblih69 Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 Vítej v Jihočeské odnoži klubu. Když si projdeš toto vlákno tak ti ledacos napoví - pracovní srazy pořádáme obvykle u OK406 v garáži, případně u některých spec věcí u mě..., ale většinou u OKčka. Cílem je si vzájemně pomoct, přístřeším, radou, rukama nebo vybavením které máme. Já mám k dispozici diagnostiku PP2000, takže i s tím si poradíme. Ostatní je na dohodě. Jak sis všimnul tak těď plánujeme akci stříkání dutin, ale jinak se pouštíme se do většiny běžné údržby ( mě teď čekají třeba kotouče + desky na předek ). Máme k dispozici, kompresor, svářečku ... různé elektrické nářadí od rozbrušky po leštičku... Co se týká tvého problému se servem tak můžu nabídnout svoje zkušeností s tímhle problémem i s tím, že mám komplet náhradní čerpadlo na 407 pro případné odzkoušení. Výměna je poměrně jednoduchá, takže můžeme naplánovat buď na sraz případně můžeš dorazit i ke mě. Zadní stěrač můžeme rozebrat taky PS: od příště budeme mít i vlastní servírku protože OKčko servíroval kafe a sušenky v montárkách a to se nehodí tak dostal za úkol si koupit úhlednou zástěrku. PS2: jako členové klubu nakupujeme díly na klubové karty se slevou případně mám ještě nějaké jiné zdroje na spec. ceny, takže to nám výrazně šetří kapsu. Přečti si něco o placeném členství a máš-li zájem tak se registruj vlemi brzy se ti investice vrátí Citovat
rt.sonic Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 Díky za přivítání Co se týká serva - dolito a odvzdušněno .... na můj vkus dolito docela dost, ale třeba je to normální. Teď jsou v tekutině ještě vidět vzduchové bublinky, ale počítám, že to časem vybublá ..... Budu to sledovat a uvidím. Jen mě zaráží, že takové auto, které si dokáže pohlídat i to zda mi svítí mlhovka, si neumí pohlídat hladinu v posilovači...... Na příští týden jsem objednán na výměnu toho blatníku, pak bych se zkusil poprat s tím stěračem. p.s. taky mám nějaké kontakty na nákup dílů, takže s tím bych mohl taky píchnout p.s2. jdu kouknout na to členství Citovat
koblih69 Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 zuzi, stále je tu naděje získat post vrchní servírky a když budeš vařit dobrý kafe tak my ti zase budeme ochotně pomáhat PS: doufám, že to bereš z legrace a můj návrh tě neurazil Citovat
OK406 Odesláno 8. květen 2012 Autor Odesláno 8. květen 2012 Jakmile se více oteplý a bude více času, tak by jsme se mohli pustit do stříkání dutin a spodků. Předem bude dobré si spodek vystříkat nejlépe vapkou. Jinak na umytí pistole a dalších pomůcek bude zapotřebí více ředidla:( . Co se týká pohostění, tak si nikdo zatím nestěžoval. Jinak každý si může sebou přivést co chce . Opět se nám začínají komorně-pracovní minisrazit oživovat a zvětšovat. Vždy je dobrá nálada a pohodový lidi od pežotů :super . Citovat
koblih69 Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 S tou vapkou bych byl opatrný, to neuschne, naopak bych čekal až to vyschne aspoň týden na sluníčku a před případným nástřikem spodku očistit jen třeba benzínen. Citovat
OK406 Odesláno 10. květen 2012 Autor Odesláno 10. květen 2012 Dneska v 18:00 Hod. se uskutečnil komorně-pracovní minisraz P-C a to u Koblih69. Prováděla se výměna rádia v 205 za jiné, jelikož původní katetové rádio už nehrálo jak mělo. Výměna neproběhla tak hladce, jak se původně předpokládalo, jelikož elektrika nebyla ve svorkovnici, ale klasické čokoládě. Takže se muselo vše proměřit, ponastavovat a zapojit do ISO konektoru. Také se vyměnily zadní reproduktory, jelikož byli poškozené. Celá práce trva cca dvě hodinky. Počasí nám přálo a výsledek byl 100% = vynikající. Rádio jsem koupil od člena Mik.e, čímž mu děkuji za dobrý prodej. Děkuji Koblih69 za pomoc. A nakonec pár fotek: [upravil dne 10/5/12 22:17 od OK406] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.