Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nemá někdo známýho zámečníka?

Recommended Posts

Odesláno

Zámečník čo to len v slovenčine je?:myslim:myslim:myslimAle ak je to čo myslim tak mám všetko k tomu čo treba ako napriklad zváračku,karbobrusku,lis,stahováky a spustu iných záležitosti.Dbehni niečo ti vykuzlim:D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: feldo

Zámečník čo to len v slovenčine je?:myslim:myslim:myslimAle ak je to čo myslim tak mám všetko k tomu čo treba ako napriklad zváračku,karbobrusku,lis,stahováky a spustu iných záležitosti.Dbehni niečo ti vykuzlim:D:D:D:D

A co vrtačka,tu nemáš?No,jako zámečník bys měl mít ,ne?:myslim:D:D:D

Odesláno

Slovo \"zámečník\" se do slovenčiny překládá velmi obtížně, nejvíc by odpovídalo asi slovo \"zámočník\", ale to je na dlouhé pojednání o principech, náplni práce, nástrojích atd.:mad:

Odesláno

Nepotřebuju se nikam vlámat, nic rozbít, ani svařit.

Potřeboval bych vyrobit jeden klíč. Toť vše. Co je to za klíč a proč ho potřebuju, to už přes SZ. Pokud teda někdo myslí, že by uměl pomoct.

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Nepotřebuju se nikam vlámat, nic rozbít, ani svařit.

Potřeboval bych vyrobit jeden klíč. Toť vše. Co je to za klíč a proč ho potřebuju, to už přes SZ. Pokud teda někdo myslí, že by uměl pomoct.

Aha, takže na to chceš jít potichu s klíčem a ne s rozbruskou...

Pochopili jsme to. :D

P.S. Je to klíč k temelínskému reaktoru... :D

Odesláno

No jako podle toho co chces a ci by si bol teda ochotny na slovensko prist.

Pokial myslis klic, jako naradie, tak to asi moc neporadim.

Ale pokial myslis kluc do zamkou, tak to by problem nebyl. Spravoval sem PC + mam znamy v jedne firme ktora se tymto zaobera. Nonstop otvaraji zamcene byty ci auta (pokud se nekdo zabuchne) a robia kopie klucov. Naposled som tam byl kdyz sem zlomil klic od FORD SIerry :D Stalo mne to jen velkoskladovy material a to novej klic za 80 Sk ...

POkial by si chcel neco special, mozem sa opytat, ci by to zvladli .. Popripade ked to neni velke, tak by se to dalo vyresit aj postou :P

Odesláno
Původně zaslal: Jirkap

Mám trošku podobný problém, potřebuji přidělat klíč a nemám kartičku (pravděpodobně vyhozena) :(

a nikde mi to bez toho nechtějí udělat...

karticku nech udelat u peugeota,stoji kolem 1500kc,je dulezita proto,aby jse se dostali do te diagnostiky a novy klic povolili v BSI

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...