MirasCC Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Potřeboval bych pomoct s takovou jednou záležitostí... Nabídky a detaily prosím na U2U, děkuji Citovat
Návštěvník Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Zámečník čo to len v slovenčine je?:myslim:myslimAle ak je to čo myslim tak mám všetko k tomu čo treba ako napriklad zváračku,karbobrusku,lis,stahováky a spustu iných záležitosti.Dbehni niečo ti vykuzlim:D:D:D:D Citovat
MirasCC Odesláno 28. září 2008 Autor Odesláno 28. září 2008 No, ty si děláš srandu, ale kdyby si mi uměl pomoct, i ta cesta na Slovensko by se mi v nejhorším vyplatila... Citovat
vendelinek Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Původně zaslal: feldo Zámečník čo to len v slovenčine je?:myslim:myslimAle ak je to čo myslim tak mám všetko k tomu čo treba ako napriklad zváračku,karbobrusku,lis,stahováky a spustu iných záležitosti.Dbehni niečo ti vykuzlim:D:D:D:D A co vrtačka,tu nemáš?No,jako zámečník bys měl mít ,ne?:D:D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Jo a ked pojedes do nitry muzme rovnou spravit mini sraz :P :P Citovat
kloudiss Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 No a o co presne jde?Ja delam jako svarec na zamecnicke dilne Citovat
Návštěvník Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 No ved to sem tresni!Alebo s.s pošli:super Citovat
vendelinek Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Původně zaslal: feldo No ved to sem tresni!Alebo s.s pošli:super No tak,bude to?:myslimtaky sme zvědaví:D:D Citovat
P607Olda Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Slovo \"zámečník\" se do slovenčiny překládá velmi obtížně, nejvíc by odpovídalo asi slovo \"zámočník\", ale to je na dlouhé pojednání o principech, náplni práce, nástrojích atd. Citovat
MirasCC Odesláno 28. září 2008 Autor Odesláno 28. září 2008 Nepotřebuju se nikam vlámat, nic rozbít, ani svařit. Potřeboval bych vyrobit jeden klíč. Toť vše. Co je to za klíč a proč ho potřebuju, to už přes SZ. Pokud teda někdo myslí, že by uměl pomoct. Citovat
Marcel505 Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Původně zaslal: MirasCC Nepotřebuju se nikam vlámat, nic rozbít, ani svařit. Potřeboval bych vyrobit jeden klíč. Toť vše. Co je to za klíč a proč ho potřebuju, to už přes SZ. Pokud teda někdo myslí, že by uměl pomoct. Aha, takže na to chceš jít potichu s klíčem a ne s rozbruskou... Pochopili jsme to. P.S. Je to klíč k temelínskému reaktoru... Citovat
chuck11 Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Původně zaslal: Marcel505 P.S. Je to klíč k temelínskému reaktoru... To mně pobavilyo:D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 No jako podle toho co chces a ci by si bol teda ochotny na slovensko prist. Pokial myslis klic, jako naradie, tak to asi moc neporadim. Ale pokial myslis kluc do zamkou, tak to by problem nebyl. Spravoval sem PC + mam znamy v jedne firme ktora se tymto zaobera. Nonstop otvaraji zamcene byty ci auta (pokud se nekdo zabuchne) a robia kopie klucov. Naposled som tam byl kdyz sem zlomil klic od FORD SIerry Stalo mne to jen velkoskladovy material a to novej klic za 80 Sk ... POkial by si chcel neco special, mozem sa opytat, ci by to zvladli .. Popripade ked to neni velke, tak by se to dalo vyresit aj postou Citovat
Jirkap Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 Mám trošku podobný problém, potřebuji přidělat klíč a nemám kartičku (pravděpodobně vyhozena) a nikde mi to bez toho nechtějí udělat... Citovat
genzer Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 Původně zaslal: Jirkap Mám trošku podobný problém, potřebuji přidělat klíč a nemám kartičku (pravděpodobně vyhozena) a nikde mi to bez toho nechtějí udělat... karticku nech udelat u peugeota,stoji kolem 1500kc,je dulezita proto,aby jse se dostali do te diagnostiky a novy klic povolili v BSI Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.