Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, nemáte někdo možnost sehnat manuál na P306 98 1,6 8V.Mám na mysli opravárenský-profi,který:myslim v autorizovaných servisech,ne knihu,, Jak na to\" apod.Může být v i v angličtině.Nebo jestli-to není někde ke stažení.

Díky za info.

Odesláno

Tak to bych bral i ja :) Lenze to tu asi tezko bude. Ked ji sezenes, hod ji sem :P

Odesláno

Přesně jak psal Lubko,nehledám JAK NA TO,ale dílenskou příručku.Bude asi pěkně drahá,protože v jednom nejmenovaném autorizovaném servisu (ne PEUGEOT) používají JAK NA TO a ,,zkušenosti\" což je dost síla.

Odesláno
Původně zaslal: standa

Ahoj, nemáte někdo možnost sehnat manuál na P306 98 1,6 8V.Mám na mysli opravárenský-profi,který:myslim v autorizovaných servisech,ne knihu,, Jak na to\" apod.Může být v i v angličtině.Nebo jestli-to není někde ke stažení.

Díky za info.

toto není ono?

http://www.peugeot-club.com/index.php?co=novinky/clanek.php&id=119

Odesláno
Původně zaslal: jack 306

to je tím že to je jen pro členy co mají zaplacený příspěvek tudíž jsou řádni členové:D

A co si myslíš, že já jsem??? Neřád-nej člen??? :D:aut

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Původně zaslal: jack 306

to je tím že to je jen pro členy co mají zaplacený příspěvek tudíž jsou řádni členové:D

A co si myslíš, že já jsem??? Neřád-nej člen??? :D:aut

A co já?takle to nende, neřád-nej člen,no?:myslim:bacha:P

[upravil dne 29.9.2008 vendi.stejskal]

Odesláno
Původně zaslal: taky41

Ahoj, uploadol som na CZshare.com súbor Kniha Peugeot 306-opravy, je tam aj manuál

Když už nás chceš informovat o nějakym up.oadu, tak sem příště přidej aspoň link, jinak to sem psát ani nemusíš. :myslim:roll

Odesláno

mimochodem je to jen část knížky Jak na to ale oni sháni servisní knížku tzn že v ní je vše popsáno pro odborné opravny a ne pro kutily. Mimochodem by se mi ta knížka taky hodila.

Odesláno

Opět souhlasím tentokrát s jackem 306,v knize JAK NA TO je spoustu věcí velmi všeobecně např. :opatrně vyjměte (něco),ale jak to ,,něco\" vyndat tam už není.V dílenským manualu je to vše podrobně popsáno:např:rozpis nářadí,rozpis spotřebního materiálu atd.,jak co vyndat s odkazy na jiné části manuálu,nastavení,varování a připomínky co se stane když....... atd.Neviděl jsem to osobně ,ale kamarád to má v el- podobě na NISANa PRIMERU

Odesláno
Původně zaslal: standa

Opět souhlasím tentokrát s jackem 306,v knize JAK NA TO je spoustu věcí velmi všeobecně např. :opatrně vyjměte (něco),ale jak to ,,něco\" vyndat tam už není.V dílenským manualu je to vše podrobně popsáno:např:rozpis nářadí,rozpis spotřebního materiálu atd.,jak co vyndat s odkazy na jiné části manuálu,nastavení,varování a připomínky co se stane když....... atd.Neviděl jsem to osobně ,ale kamarád to má v el- podobě na NISANa PRIMERU

Naprostý souhlas. Zkoušel jsem podle \"Chytré knihy\" demontovat venkovní kliku levých zadních dveří u 306ky. Jak sundat loketní opěrku, kryt vnitřní kliky, blokovací knoflík dveří....... a podobný nesmysly jsou tam podrobně popsány.

Závěr - a vyjmeme kliku ze dveří. Jenomže ono to nejde. Nikde totiž není napsaný, že se musej povolit ty tři šrouby, co drží vlastní zámek na zadní straně dveří a ten postrčit dolů aby šla klika ven. Nakonec jsem na to po půlhodinovém nadávání přišel ale knize moc nevěřím.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...