Guest Lubk0 Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Ale FX ma pravdu. Na tych svetlach chybaji odrazky. TY na normlanich svetlech sou... Takze bez pridany tychto odrazkovych pasku sou neschvalena. Citovat
Edison Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Já neřekl, že by neměl pravdu... Jen... pozná to někdo na místě podle tý homologační značky? ;-) Citovat
Béďa Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Původně zaslal: Edison Já neřekl, že by neměl pravdu... Jen... pozná to někdo na místě podle tý homologační značky? ;-) pokud je chodici encyklopedie tuningovych dilu tak ano.. Citovat
Edison Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Mno... na to bych nereagoval... Leda by byl chdící encyklopdie homologačních předpisů a značek... ;-) Citovat
Edison Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 To máš pravdu. Já tou encyklopedií nejsem. Takže kombinace výše uvedeného... Ukážu mu homologační značku. Řekněme, že je orgán zná dostatečně dobře. Tak se rád nechám poučit, co že jednotlivý znaky znamenají... Myslím, že od toho upustí, protože toho je tolik... tfuj... ;-) Citovat
Stifler Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Původně zaslal: Lubk0 Ale FX ma pravdu. Na tych svetlach chybaji odrazky. TY na normlanich svetlech sou... Takze bez pridany tychto odrazkovych pasku sou neschvalena. Zrovna na těchto světlech jsou odrazky dole uprostřed - to kolečko. Takže o tom to není. Citovat
Edison Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 A na mnoha vozech jsou odrazky taky řešeny jinak, než zamostatnym sklíčkem. Realizujou se mj. tak, že je to právě sklo přes obrysovku. Vhodnými lomy na vnitřní straně vznikne odrazka, která je průsvitná pro žárovku obrysovky-parkovačky. Citovat
corsair.cz Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Že trochu odbočuju, ale máte někdo tónovaný skla? Jakou máte propustnost na předních oknech, předpisovou? Zajímalo by mě zda vás kvůli tomu už policajti zastavili a dostali jste nařezáno Já právě mám a právě nejsou podle vyhlášky... Citovat
Edison Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Já tónovaný mám, jestli jsou podle vyhlášky nevím, ale jsou to originál skla pažouta, se kterými byl vůz vyroben a schválen. Citovat
corsair.cz Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Ok, já právě na nich mám fólii, není to z výroby. Citovat
corsair.cz Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 To jo, to maj, jen to neodpovídá vyhlášce. Na bočním okně u spolujezdce a řidiče můžeš mít fólii ale max do určitého zatmavení... na zadních oknech je to fuk Citovat
Edison Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Takže ty folie jsou určený pro jiná okna? Myslím umístěním... Jinak pořád postrádám nějaké systémové vysvětlení. Např.: Folie s označením \"blabla\" lze montovat na přední boční okna, folie s označením \"bleble\" pouze na zadní. Jestliže mi nějaký předpis mluví o míře a barvě ztmavení, tohle těžko na silnici bude někdo kontrolovat. Od toho jsou ty homologace. Citovat
orgacek Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 na přední okna folie s propustností 75%, na zadní co chceš- propustnost třeba 0%, na čelním skle nesmí být žádné dodatečné úpravy, kromě třeba zatmavení z výroby Citovat
Stifler Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Původně zaslal: Edison Takže ty folie jsou určený pro jiná okna? Myslím umístěním... Jinak pořád postrádám nějaké systémové vysvětlení. Např.: Folie s označením \"blabla\" lze montovat na přední boční okna, folie s označením \"bleble\" pouze na zadní. Jestliže mi nějaký předpis mluví o míře a barvě ztmavení, tohle těžko na silnici bude někdo kontrolovat. Od toho jsou ty homologace. Zákon mluví jasně, ale existuje taková malá pomůcka - musí bejt zvenku řidiče vidět bočníma oknama, jakmile neni zvenku řidiče vidět, tak je to špatně a onen řidič si koleduje o pokutu. Citovat
orgacek Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 A nebo jak říká Stifler, jinak ze zákona platí to co jsem napsal výše Citovat
Edison Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Původně zaslal: Stifler Původně zaslal: Edison Takže ty folie jsou určený pro jiná okna? Myslím umístěním... Jinak pořád postrádám nějaké systémové vysvětlení. Např.: Folie s označením \"blabla\" lze montovat na přední boční okna, folie s označením \"bleble\" pouze na zadní. Jestliže mi nějaký předpis mluví o míře a barvě ztmavení, tohle těžko na silnici bude někdo kontrolovat. Od toho jsou ty homologace. Zákon mluví jasně, ale existuje taková malá pomůcka - musí bejt zvenku řidiče vidět bočníma oknama, jakmile neni zvenku řidiče vidět, tak je to špatně a onen řidič si koleduje o pokutu. V tom předpisu je to takhle napsaný??? No to je teda komedie... ;-) Citovat
vix Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 ty jo, policisté přešli z objektivního (60% zabarvení) na subjektivní (musím toho týpka vidět). Fajn, beru. Jinak se těším na Stiflera za 10 let, až v rámci tuningu dospěje a svůj styl ještě trochu vytříbí Citovat
Edison Odesláno 27. září 2008 Odesláno 27. září 2008 Původně zaslal: vix ty jo, policisté přešli z objektivního (60% zabarvení) na subjektivní (musím toho týpka vidět). Fajn, beru. Jinak se těším na Stiflera za 10 let, až v rámci tuningu dospěje a svůj styl ještě trochu vytříbí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.