Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ale FX ma pravdu. Na tych svetlach chybaji odrazky. TY na normlanich svetlech sou... Takze bez pridany tychto odrazkovych pasku sou neschvalena. :)

Odesláno
Původně zaslal: Edison

Já neřekl, že by neměl pravdu... Jen... pozná to někdo na místě podle tý homologační značky? ;-)

pokud je chodici encyklopedie tuningovych dilu tak ano..:D

Odesláno

To máš pravdu. Já tou encyklopedií nejsem. Takže kombinace výše uvedeného... Ukážu mu homologační značku. Řekněme, že je orgán zná dostatečně dobře. Tak se rád nechám poučit, co že jednotlivý znaky znamenají... Myslím, že od toho upustí, protože toho je tolik... tfuj... ;-)

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Ale FX ma pravdu. Na tych svetlach chybaji odrazky. TY na normlanich svetlech sou... Takze bez pridany tychto odrazkovych pasku sou neschvalena. :)

Zrovna na těchto světlech jsou odrazky dole uprostřed - to kolečko. Takže o tom to není. ;)

Odesláno

A na mnoha vozech jsou odrazky taky řešeny jinak, než zamostatnym sklíčkem. Realizujou se mj. tak, že je to právě sklo přes obrysovku. Vhodnými lomy na vnitřní straně vznikne odrazka, která je průsvitná pro žárovku obrysovky-parkovačky.

Odesláno

Že trochu odbočuju, ale máte někdo tónovaný skla? Jakou máte propustnost na předních oknech, předpisovou? Zajímalo by mě zda vás kvůli tomu už policajti zastavili a dostali jste nařezáno :bacha Já právě mám a právě nejsou podle vyhlášky... :roll

Odesláno

Takže ty folie jsou určený pro jiná okna? Myslím umístěním... Jinak pořád postrádám nějaké systémové vysvětlení. Např.: Folie s označením \"blabla\" lze montovat na přední boční okna, folie s označením \"bleble\" pouze na zadní. Jestliže mi nějaký předpis mluví o míře a barvě ztmavení, tohle těžko na silnici bude někdo kontrolovat. Od toho jsou ty homologace.

Odesláno

na přední okna folie s propustností 75%, na zadní co chceš- propustnost třeba 0%, na čelním skle nesmí být žádné dodatečné úpravy, kromě třeba zatmavení z výroby

Odesláno

Takže ty folie jsou určený pro jiná okna? Myslím umístěním... Jinak pořád postrádám nějaké systémové vysvětlení. Např.: Folie s označením \"blabla\" lze montovat na přední boční okna, folie s označením \"bleble\" pouze na zadní. Jestliže mi nějaký předpis mluví o míře a barvě ztmavení, tohle těžko na silnici bude někdo kontrolovat. Od toho jsou ty homologace.

Zákon mluví jasně, ale existuje taková malá pomůcka - musí bejt zvenku řidiče vidět bočníma oknama, jakmile neni zvenku řidiče vidět, tak je to špatně a onen řidič si koleduje o pokutu. ;)

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

Zákon mluví jasně, ale existuje taková malá pomůcka - musí bejt zvenku řidiče vidět bočníma oknama, jakmile neni zvenku řidiče vidět, tak je to špatně a onen řidič si koleduje o pokutu. ;)

V tom předpisu je to takhle napsaný??? No to je teda komedie... ;-)

Odesláno

ty jo, policisté přešli z objektivního (60% zabarvení) na subjektivní (musím toho týpka vidět). Fajn, beru.

Jinak se těším na Stiflera za 10 let, až v rámci tuningu dospěje a svůj styl ještě trochu vytříbí ;)

Odesláno
Původně zaslal: vix

ty jo, policisté přešli z objektivního (60% zabarvení) na subjektivní (musím toho týpka vidět). Fajn, beru.

Jinak se těším na Stiflera za 10 let, až v rámci tuningu dospěje a svůj styl ještě trochu vytříbí ;)

:super:potlesk;):roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...