marisw Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 tak toto je fakt humus tuzing :bojim :blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik [upravil dne 26/9/08 marisw] Citovat
barenst Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Narazniky se me i libi jen kdyby tam vzadu nedaval ty vyfuky a predek bez toho nasavaciho nesmyslu taky pekny , Citovat
marisw Odesláno 26. září 2008 Autor Odesláno 26. září 2008 co ja viem ..mne sa na tom paci len farba a disky...... ta otocena maska z povodenej šestky a ten predny vysunuty naraznik..... zadu tie imitacie vyvukov po krajoch .....podla mna je to grc :blicismajlik no a ten včely ul v predu :D:D:D:bojim:bojim :blicismajlik:blicismajlik tusim zadne svetla su z mini coopra...ci nie.... [upravil dne 26/9/08 marisw] Citovat
John Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Uff některý nápady na tom jsou pěkný ale ty laufy.. atd.. to je fakt šílenost.... :bojim :bojim Citovat
MirasCC Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 :D Akorát nevím, jestli se smát, nebo brečet Citovat
Gargamell Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Já myslím, že je to pěkný. Je to prostě jedinečné a je vidět, že to naní žádná amateřina. Je to jen o vkusu. Každej se na to podívá, každej se za tím otočí... Majitel si s tím vyhrál a udělal jedinečné zvíře. O tom taky je tuning. Citovat
marisw Odesláno 26. září 2008 Autor Odesláno 26. září 2008 nevedel som co mi to spredu pripomina....ale uz viem...vtákopyska :mrk Citovat
vendelinek Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Nelíbí---přeplácaný,nevkusný,ošklivý Citovat
Black Joe Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Někdo se praštil do hlavy ,když šel do garáže. Citovat
Driver Odesláno 26. září 2008 Odesláno 26. září 2008 Trochu mi ten předek s vysunutým nárazníkem připomíná Mustanga. Ale jinak provedení je pěkný, ale celkově z toho mám smíšený pocity. Pozn. smíšené pocity = když se vám tchýně zabije při bouračce ve vašem novém autě Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.