Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

tuzing A6 alebo skutočne A9 :))))))))

Recommended Posts

Odesláno

tak toto je fakt humus tuzing

:bojim:bojim

:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik

[upravil dne 26/9/08 marisw]

Odesláno

co ja viem ..mne sa na tom paci len farba a disky......

ta otocena maska z povodenej šestky a ten predny vysunuty naraznik..... zadu tie imitacie vyvukov po krajoch .....podla mna je to grc :blicismajlik:blicismajlik

no a ten včely ul v predu :D:D:D:D:bojim:bojim :blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik

tusim zadne svetla su z mini coopra...ci nie....

[upravil dne 26/9/08 marisw]

Odesláno

Já myslím, že je to pěkný. Je to prostě jedinečné a je vidět, že to naní žádná amateřina. Je to jen o vkusu. Každej se na to podívá, každej se za tím otočí... Majitel si s tím vyhrál a udělal jedinečné zvíře. O tom taky je tuning.

Odesláno

Trochu mi ten předek s vysunutým nárazníkem připomíná Mustanga. Ale jinak provedení je pěkný, ale celkově z toho mám smíšený pocity.

Pozn. smíšené pocity = když se vám tchýně zabije při bouračce ve vašem novém autě

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...