Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

po lete zacali zimnejsie rana a uprsane dni a ja som prisiel na to ze nefunguje...:myslim

myslim ze tam neje vypinac iba spinac (po 15 minutach by to malo automaticky vypnut)

problem je to ze nefunguje. stlacim gombik a v poistkovej skrynke zopne asi nejake relatko.Ale ten gombik by sa mal po zapnuti silnejsie rozsvietit.Ale to sa nedeje furt to svieti rovnako a okno ani zrkadla nevyhrievaju stale su zarosene....

neviete kde moze byt chyba co mam skontrolovat???

[upravil dne 25/9/08 klm16]

Odesláno

ked stalcim tak rekatko tukne....

otazne je ci aj zopne ale urcite vida ten klasicky zvuk relatka...

este som si vsimol jednu vec ktosu si nevem vysvetlit vobec....

ked idem zdvihnut okno spolujazdca zo strany vodica stlacim gombik na dvihnutie okna a rozsvieti sa mi tlacitko vyhrievania zadneho skla. ked ohno zastane tlacitko zhasne. proste ako keby isli tie kable niekde poblizku a ked cez nich prechadza prud tak sa to tlacitko rozsvieti....

hmmm ide mi to na nervy:bojim

Odesláno

Pozri prechodne kable medzi strechou a 5timi dverami ci tam nemas nejaky skrat ked to to svieti ked otvaras dvere. A napriklad ja som mal zly kontakt priamo na skle. ked som chytil ten kablik ostal mi v ruke aj s tym kontaktom zo skla...Ale nacinoval som tie kontakty na sklo pajkovackou a funguje to zatial bez problemov :super

Odesláno

když jsem koupil své Pegoo tak jsem měl ten samý problém , pomohla až výměna tlačítka. Při stisku svítilo , relé klaplo a když se pustilo tak svit byl zase slabý .

• O 4 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: klm16

po lete zacali zimnejsie rana a uprsane dni a ja som prisiel na to ze nefunguje...:myslim

myslim ze tam neje vypinac iba spinac (po 15 minutach by to malo automaticky vypnut)

problem je to ze nefunguje. stlacim gombik a v poistkovej skrynke zopne asi nejake relatko.Ale ten gombik by sa mal po zapnuti silnejsie rozsvietit.Ale to sa nedeje furt to svieti rovnako a okno ani zrkadla nevyhrievaju stale su zarosene....

neviete kde moze byt chyba co mam skontrolovat???

[upravil dne 25/9/08 klm16]

Mám úplně stejný problém, ale zatím jsem se k jeho řešení nedostal. Ale jsem rád, že na to nejsem sám

Odesláno

klm tak to vidis, ked to svieti pri nejakom ukone, tak mas nekde skrat ...

Pomohla by ti asi nejaka schema zapojenia elektriky medzi zadnym oknom a spinacom na palubke...

Odesláno

ale iba svieti resp. v poslednom case uz ani nie.....

a myslim ze mam nejaku spatnu kostru na stahovani okna spolujazdca lebo ked vytahujem jeho oknotak mi stiahne aj otacky....bude to asi prelamanimi kablami od vodica ze ??? ale s tym oknom bude chyba najskor niekde inde....

Odesláno

Mám stejný problém klapne relátko a konec u P 106, tlačítko se netváří jako aktivované nýbrž jen podsvicene aby bylo videt řekl bych že je to zapraskany rele ale nenasel sem ktery ze to klape...

Odesláno

klm presne tak...

Bude to pravdepodobne na 99,9 percenta prelamany kabel v husom krku od dveri do kasne...

Mam obdobny problem, kabel k ovladaniu motorku centralu s DO je uplne odtrhnuty, a takysto ma jemny na ovladani ELE. okne... Tj ked nekdy zatvaram ele okna, a dam je na max nahoru tak , tak nekdy mi zamkne auto :D Ale to sa deje iba obcas...

Do vymeny som sa nedohodlal, zvezok kablov stoji cez 1000 cku, a nevim jak su v kastli pripojene... Tj nevim ci by sa to dalo nejak bez demontaze palubky....

Guest servisman
Odesláno

ten husí krk je problémem více aut já měl 2 káblíky přerušené,u dcery jsem jej měnil protože guma byla zteřelá a taky káblíky přerušené

Odesláno
Původně zaslal: klm16

ale nejde mi ho hlavy co ma spolocne vyhirvanie okna a el. ovladanie spolujazdca....

lebo ak zapneš vyhrievanie zadného skla tak vyhrieva aj spetné zrkadlá kábel je tam aj ked nemáš vyhrievanie speťákov. chápeš už. :bacha

Odesláno

jasne vidis ako elektromechanika ma to malo hned napadnut hehe :-))

vyhrievanie spetakov mam tiez to nefunguje uz hladam druhy vypinac... :-))

Odesláno

Tento problém jsem před časem taky u P306 řešil. Problém byl v relé pod volantem, které spíná vyhřívání okna. Do vyhřívání okna teče přes relé relativně vysoký proud a kontakty uvnitř relé jsou spočítány dost \"nakrev\" a vyhřeje se cín uvnitř relé a odkápne. Mě pomohlo relé rozebrat a přeletovat všechny spoje na plošňáku uvnitř relé. Bohužel vám teď přesně neřeknu, které relé to je. Ale podle toho lupnutí byste to měli zjistit.

Odesláno
Původně zaslal: Gut1986

Tento problém jsem před časem taky u P306 řešil. Problém byl v relé pod volantem, které spíná vyhřívání okna. Do vyhřívání okna teče přes relé relativně vysoký proud a kontakty uvnitř relé jsou spočítány dost \"nakrev\" a vyhřeje se cín uvnitř relé a odkápne. Mě pomohlo relé rozebrat a přeletovat všechny spoje na plošňáku uvnitř relé. Bohužel vám teď přesně neřeknu, které relé to je. Ale podle toho lupnutí byste to měli zjistit.

nj ale je tam tak malo mista že slyšim lupání od všch kdyby to aspon drblo ale pujdu potom drapnu merak a pudem od zdroje :-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...