MJSytic Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 No když víš, tak jak se to teda dělá? V softu kde to michas se to da rozsekat na jednotlive tracky a pak to vypalit bez 3s mezer... OK, tak to vyzkouším. Bez mezer jsem to už pálil, ale stejně jetam taková \"mezera\" když to přeskočí na další písničku. Zkoušel jsem to i tenkrát v nějakým CD creatoru s přechodama, ale to taky nebylo ono:myslim Jinak 1. dojem z mixu: Na můj vkus moc \"Diskouuu\" a moc vokálů. Ale po \"technický\" stránce libovka Citovat
MJSytic Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Původně zaslal: AnotherOne A čo tak nelegálne sťahovanie hudby? Já nic nelegálního nevidím Jako ofiko DJ s licencí má právo na presentování svých mixů Citovat
AnotherOne Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Původně zaslal: MJSytic Původně zaslal: AnotherOne A čo tak nelegálne sťahovanie hudby? Já nic nelegálního nevidím Jako ofiko DJ s licencí má právo na presentování svých mixů Dobre, to som teda nevedel. Z niečoho to predsa namixoval to za prvé a za druhé jedna vec je prezentácia na živo napr. na diskotéke, kde to má s autorskými právami nejak ošetrené predpokladám a druhá vec takéto sťahovanie. Ale nejak zásadne ma to netrápi, práve to počuvám. Citovat
Pata Odesláno 23. září 2008 Autor Odesláno 23. září 2008 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: MJSytic Původně zaslal: AnotherOne A čo tak nelegálne sťahovanie hudby? Já nic nelegálního nevidím Jako ofiko DJ s licencí má právo na presentování svých mixů Dobre, to som teda nevedel. Z niečoho to predsa namixoval to za prvé a za druhé jedna vec je prezentácia na živo napr. na diskotéke, kde to má s autorskými právami nejak ošetrené predpokladám a druhá vec takéto sťahovanie. Ale nejak zásadne ma to netrápi, práve to počuvám. Jelikoz to slo vcera na netovem radiu, tak bych to moc neresil a jestli me zavrou, tak te napraskam jako prvniho posluchace Citovat
Pata Odesláno 23. září 2008 Autor Odesláno 23. září 2008 Původně zaslal: AnotherOne Pojd na paku Radsi napis, jak se libi Citovat
AnotherOne Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: AnotherOne Pojd na paku Radsi napis, jak se libi Technicky pekné, ale som čakal nejaké letné hitovky, ale toto nejak nepoznám . Asi to je tým, že som na disko nebol dobrých 15 rokov Citovat
Blizzard Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 už taky sosam. poslechnu si to zítra v práci. Citovat
Marlin Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 tak jako zni to super, ale aspon tu chicane - salt water si mohl pusiti celou, to je ma oblibena Citovat
Pata Odesláno 23. září 2008 Autor Odesláno 23. září 2008 Původně zaslal: Béďa pekny, jen ten konec je nakej useklej.. a mas to sosle cele? Marlin: priste Citovat
Béďa Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: Béďa pekny, jen ten konec je nakej useklej.. a mas to sosle cele? ahaaa.. mam jen 50min, kde se stala chyba?? Citovat
Pata Odesláno 23. září 2008 Autor Odesláno 23. září 2008 Béďo sosni si to z toho druheho mirroru, z wz.cz to pada Citovat
Béďa Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Původně zaslal: Pata Béďo sosni si to z toho druheho mirroru, z wz.cz to pada uz je to oka a konec je v poradku Citovat
Pata Odesláno 23. září 2008 Autor Odesláno 23. září 2008 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: Pata Béďo sosni si to z toho druheho mirroru, z wz.cz to pada uz je to oka a konec je v poradku To jsem rad Citovat
Blizzard Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 este ze jse upozornili se se to nestahne cely ... z toho druhyho odkazu to přifrčelo 1,1Mb/s Citovat
obaf Odesláno 23. září 2008 Odesláno 23. září 2008 Technicky dobre zvladnute, osobne som zvyknuty na dlhsie a nenapadnejsie prechody, ale to je troska u tvrdsieho stylu:super. Obsahovovo naozaj lahke letne tracky. Velmi dobre, paci sa mi to:super P.S.: Dobry vocalovy remix Fragmy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.