Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

The NeverEnding Story- má bývalá 205

Recommended Posts

Odesláno

Tak, v pátek jsem ji přivezl domů :) Včera se tepovala a dnes se dolešťovala leštičkou a voskovala se:) Tak doufám, že už bude jezdit bez problémů a vyhnou se jí, i její majitelce další karamboly..

Spousta lidí mne od opravy zrazovala, ale řekněte sami, kolik takových pěkných ještě dneska jezdí?

Mám z toho vážně radost, motor šlape jako hodinky a je radost ji řídit:) Jo kdo neřídil 205, nechápe, kdo ano, souhlasí a nic mezi není, koho znám a měl ji, vryla se mu pod kůži a do srdce, prostě stará dobrá 205:super

Takže 205 FOREVER!

P.S. pro ty z vás, kteří nepamatují, fotka...

[upravil dne 21/9/08 jarajarda]

Odesláno

Tak abych se nechlubil cizím peřím, protože to může být chápáno jinak, já práce koordinoval a zařizoval, převážel a dodělával už jen detaily, ještě znáček:)

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Ta kapota vepředu nesedí nebo je otevřená? Nebo se mi to zdá?

Rejpale:D Vepředu sedí, u okna pokud půjde tak se doladí, proto je auto ještě u mne v garáži:super

Odesláno

Taky se přidávám ke gratulaci,povedlo se ,jj,je to pěkně odvedená prácička,je to \"voňavka\",tak ať ti teďkonc už jen a jen slouží bez dalších velkých investic :superpochvala:potlesk

Odesláno

Jardo, opravdu klobouk dolů, je to úžasný vidět, jak se nevzdáváš a stále vracíš autům jejich dokonalý vzhled a jen tak něco tě neodradí. Poklona. :potlesk:super

Odesláno
Původně zaslal: vinorak

tak když sem viděl tu prní fotku tak sem skoro plakal:o ale vrátil si tomu autu život :super a teď by si konečně moh doplnit tvůj příběh na 205clubu :D:D

Když jsem to v to ráno viděl, skoro jsem taky brečel...ale ta námaha stála za to...:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...