jarajarda Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Tak, v pátek jsem ji přivezl domů Včera se tepovala a dnes se dolešťovala leštičkou a voskovala se:) Tak doufám, že už bude jezdit bez problémů a vyhnou se jí, i její majitelce další karamboly.. Spousta lidí mne od opravy zrazovala, ale řekněte sami, kolik takových pěkných ještě dneska jezdí? Mám z toho vážně radost, motor šlape jako hodinky a je radost ji řídit:) Jo kdo neřídil 205, nechápe, kdo ano, souhlasí a nic mezi není, koho znám a měl ji, vryla se mu pod kůži a do srdce, prostě stará dobrá 205:super Takže 205 FOREVER! P.S. pro ty z vás, kteří nepamatují, fotka... [upravil dne 21/9/08 jarajarda] Citovat
aaischa Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 pekny pekny, gratuluju musí bejt svezeníčko Citovat
jarajarda Odesláno 21. září 2008 Autor Odesláno 21. září 2008 Tak abych se nechlubil cizím peřím, protože to může být chápáno jinak, já práce koordinoval a zařizoval, převážel a dodělával už jen detaily, ještě znáček:) Citovat
Marcel505 Odesláno 21. září 2008 Odesláno 21. září 2008 Ta kapota vepředu nesedí nebo je otevřená? Nebo se mi to zdá? Citovat
jarajarda Odesláno 21. září 2008 Autor Odesláno 21. září 2008 Původně zaslal: Marcel505 Ta kapota vepředu nesedí nebo je otevřená? Nebo se mi to zdá? Rejpale:D Vepředu sedí, u okna pokud půjde tak se doladí, proto je auto ještě u mne v garáži:super Citovat
vendelinek Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 Taky se přidávám ke gratulaci,povedlo se ,jj,je to pěkně odvedená prácička,je to \"voňavka\",tak ať ti teďkonc už jen a jen slouží bez dalších velkých investic :superpochvala:potlesk Citovat
Guest servisman Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 pěkná práce zimáky tam máš tak už jen napadnout Citovat
Stifler Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 Jardo, opravdu klobouk dolů, je to úžasný vidět, jak se nevzdáváš a stále vracíš autům jejich dokonalý vzhled a jen tak něco tě neodradí. Poklona. Citovat
vinorak Odesláno 22. září 2008 Odesláno 22. září 2008 tak když sem viděl tu prní fotku tak sem skoro plakal:o ale vrátil si tomu autu život a teď by si konečně moh doplnit tvůj příběh na 205clubu :D Citovat
jarajarda Odesláno 22. září 2008 Autor Odesláno 22. září 2008 Původně zaslal: vinorak tak když sem viděl tu prní fotku tak sem skoro plakal:o ale vrátil si tomu autu život a teď by si konečně moh doplnit tvůj příběh na 205clubu :D Když jsem to v to ráno viděl, skoro jsem taky brečel...ale ta námaha stála za to... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.