xxrudolfxx Odesláno 31. březen 2004 Odesláno 31. březen 2004 Nemáte nebo nevíte o někom, kdo by chtěl prodat bourané nebo bez SPZ auto znečky peugeot 309, 19GPi. Nebo alespoň přední náhradní díly: kapotu, světla, vstřikování, blatníky... nabídněte. Prosím. Citovat
oddie Odesláno 1. duben 2004 Odesláno 1. duben 2004 Kapota 309 by byla, nic moc ale použitelná, blatníky mám taky, vstřikování??? nějaké kousky motoru mám, nebo celý motor 1,9GTI. Světla na 309 nemám. Citovat
Petr605 Odesláno 1. duben 2004 Odesláno 1. duben 2004 To Oddie: Kde to skladujes? Vzdyt ty mas skoro vsechno... Citovat
Gotrek Odesláno 1. duben 2004 Odesláno 1. duben 2004 Napsán autorem Petr605 To Oddie: Kde to skladujes? Vzdyt ty mas skoro vsechno... Pod postelí... Že Oddie? Citovat
oddie Odesláno 1. duben 2004 Odesláno 1. duben 2004 Věci skladuju kde se dá, ale pod postelí fakt neeee.... ani v posteli. Část věcí je ve sklepě, část věcí v garáži, část u Hicsova známého ve stodole. Zejména kvůli nedostatku prostor (obecně problém, v Praze) jsem už neuvěřitelně věcí povyhazoval, a vyhazuju, to byste se občas divili... Citovat
zoby Odesláno 2. duben 2004 Odesláno 2. duben 2004 2 oddie: náhodou kastli z 205 gti nemáš že? Citovat
oddie Odesláno 2. duben 2004 Odesláno 2. duben 2004 Ne. Veškeré kastle jdou do sběru. K dispozici mám pouze jednu standardní garáž, nemám kam bych to dal. A navíc kastle na takhle staré plečky je prakticky neprodejná a bezcenná, je lepší jí dát do sběru, i kdyby byla sebelepší... Citovat
zoby Odesláno 6. duben 2004 Odesláno 6. duben 2004 já spíš myslel auto bez motoru a převodovky a bez papírů. nevíš aspoň kolik by to mohlo stát? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.