Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jo, a jeste bych se rad zeptal na nasledujici vec, kdyz otocim klickem na zhaveni (stupen pred startem) zacne se z mista od spolujezdce, nekde v palubovce ozyvat vrceni, jakoby se zacal tocit a vrcet vetrak, ale dela to i kdyz mam vetraky totalne na nule, takze by se tocit nemeli, uz me treba napadlo, ze to muze byt airbag spolujezdce, tak jsem ho zkousel klickem deaktivovat, ale dela to porad...

ozyva se to vzdy, kdyz auto delsi dobu stalo, treba pres noc :), ale i v lete, takze zimou to asi nebude :), po nejake dobe, cca 2-3 minuty se to vrceni naprosto postupne ztisi...

nemuze to byt treba nejake rele nebo co ???

nevite nekdo co by to mohlo byt ?

dekuji za nazory.

Odesláno
Původně zaslal: BlackVeil

jo, a jeste bych se rad zeptal na nasledujici vec, kdyz otocim klickem na zhaveni (stupen pred startem) zacne se z mista od spolujezdce, nekde v palubovce ozyvat vrceni, jakoby se zacal tocit a vrcet vetrak, ale dela to i kdyz mam vetraky totalne na nule, takze by se tocit nemeli, uz me treba napadlo, ze to muze byt airbag spolujezdce, tak jsem ho zkousel klickem deaktivovat, ale dela to porad...

ozyva se to vzdy, kdyz auto delsi dobu stalo, treba pres noc :), ale i v lete, takze zimou to asi nebude :), po nejake dobe, cca 2-3 minuty se to vrceni naprosto postupne ztisi...

dekuji za nazory.

Bud rad ze Ti to vrci, ak budes citat manual k autu, tak sa docitas, ze je to tak spravne (avsak pokial nemas manualne ovladanie klimatizacie):papa

Odesláno
Původně zaslal: Miro369

Původně zaslal: BlackVeil

dekuji za nazory.

Bud rad ze Ti to vrci, ak budes citat manual k autu, tak sa docitas, ze je to tak spravne (avsak pokial nemas manualne ovladanie klimatizacie):papa

spravne to vubec neni, naopak je to priznak toho ze ten moturek odesel, novy stoji asi 3500Kc, bohuzel druhovyroba se nedela, jedine original Valeo. Chtelo by to co nejdrive rozpojit konektor kterym je pripojen ( ma tri draty a je uchycen nekde u motoru ventilatoru pod tapecirunkem pod palubkou u spolujezdce ) a az bude cas, tak ho vyndat a da se opravit - na moturek se namontuji koncove spinace, ktere mechanicky odpoji privod proudu a moturek pak v koncovych polohach nepreskakuje ( o odpojeni se normalne stara elektronika uvnitr moturku, ale ta se casto spali a proto pak moturek stale bezi a preskakuje )

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Vrčanie je príznak toho, že už ochádzajú prevody, ale ešte kým vrčí je to vporiadku, keď to prestane vieš, že je problém.

Neodchadzaju. Vsak priamo v manuali mas pisane ze je to priznak toho ze klima, posuv klapiek je funkcny.

Nemam tu manual v el.forme. Inak by som zaslal.

Odesláno

Vrčanie je príznak toho, že už ochádzajú prevody, ale ešte kým vrčí je to vporiadku, keď to prestane vieš, že je problém.

Neodchadzaju. Vsak priamo v manuali mas pisane ze je to priznak toho ze klima, posuv klapiek je funkcny.

pokud je vse funkcni , vubec to nevrci a chodi vse tichounce, naopak pokud v moturku odesla koncova elektronika, preskakuje a cvaka, je to porucha, ne signalizace spravne funkce, pokud se takovy moturek odpoji vcas, nez se otrhaji ozubena kolecka uvnitr, je moznost opravy jak uz jsem psal pridanim mechanickych koncovych mikrospinacu. Pokud se necha cvakat dlouhodobe, kolecka se znici a moturek je na vyhozeni a da se shanet leda tak jiny na vrakaci ( zdravy moturek dost nedostatkovy zbozi ) a nebo uplne novy za 3500Kc

Nedavno jsem to delal, nastesti jsem nemel ozubena kolecka jeste znicena uplne, takze jsem pridelal dva mikrospinace v cene 10Kc a moturek je zase provozuschopny

[upravil dne 19/9/08 Ferry]

Odesláno

Mám 306,ne s digi klimou,ale s automatem.Myslím si ,že to není motorek klapky,ale ventilátor na snímači teploty ke klimce.Já ho mám na stropě vedle světla,ale kámoš má boxter a tam je v palubce.Je to zvuk jak to popisuješ-lehce vrčí po otočení klíčku a asi po půlminutě to přestane.Neřešil bych to.

Odesláno

no, diky vsem za nazory... uvidim, jak dlouho to jeste bude vrcet :), ale asi se na neho opravdu podivam, az budu mit cas, takze rikate za tapecirungem, pod palubkou spolujezdce... vyzkousim, uvidim...

Odesláno

hele, jestli by se ti podarilo treba naskenovat tu informaci z manualu, zkus ji tady upnout, protoze ja to v manualu vubec nemam napsane... diky moc

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...