Přejít na obsah

Miro369

Uživatel
  • Počet příspěvků

    108
  • Registrace

Vše od uživatele Miro369

  1. musim vsak priznat, ze rucna vie brzdit vtedy, ked necham auto dlho vonku a na kotucoch sa vyskytne jemna hrdza...vtedy brzdi aj rucna perfektne...(ale je to len na 1 pouzitie), kym sa hrdza nezoderie... ...aj keby si lanko od paky mal natiahnute, tak pri tej sile co paku zatiahnem do mrte...to proste musi brzdit...(a nebrzdi)
  2. lahni si pod auto zozadu...a hned jak ti konci spodok kde je rezerva je plastovy bazmek kde mas ukoncene lanka od kolies k lanku od paky. Tam je na jednom lanku zavit s maticou + istenie a to pritiahnes... Janco 406...mam ten isty problem, nech pritahujem akokolvek aj na niekolko pokusov tak brzdny ucinok nula... to kubrt uz som sa poskusal niekolko krat akokolvek pritahovat postupne tak aby zaberala na 4ty zub...no ucinok je biedny...rucna zacne brzdit na 4 ty zub ale nech pritiahnem akokolvek kolesa do smyku nedostanem ani na prachu...nehovorim o merani na STK.
  3. Zdravim vsetkych. Mozno mi pomozete. P406 vlastnim uz 7 rok a rucna nikdy nefungovala tak, jak by som si predstavoval. Brzdny ucinok je nulovy. Nechat auto v kopci bez zaradenej rychlosti sa neda. Takze som vymenil komplet oblozenie, kotuce a aj lanka. Myslel som ze po sadnuti si oblozenia bude vse OK, no prd. Nastavenie prebehlo tak ako pise podgy4. Rucna zabera niekde na 3-4 zube, ale aj ked ju clovek zatiahne do krvi (mrte)... je to bieda. Ja som sa stym zmieril, ale auto chcem posunut sestre a tam je to problem.
  4. Zdravim, vcera som bol na STK...samozrejme mi nasiel prasknuty plast na chladici...privod do chladica. Myslim, ze sa to da zalepit, len neviem cim. Je to tvrdy plast a spoj musi byt pevny....poradte ak mate niekto skusenosti. Vdaka
  5. Miro369

    ostrekovace 406

    Zajtra to vyskusam...snad to bude to rele... Vdaka
  6. Ahojte. Mam problem s ostrekovacmi. Nasiel som podobnu temu, avsak relatka mi nejak nesedia. Vie niekto poradit ktore rele je to spravne?... Dakujem tema:
  7. Miro369

    Slovencina do RT3

    mozem to preflashnut verziou 6,63 - CD 890? [upravil dne 17.6.10 Miro369]
  8. Miro369

    Slovencina do RT3

    Mam p607 s touto verziou fw RT3 v6.6d b695...netusim ci je to CAN ci VAN...ale hovori to na mna po francuzsky..anglina tam nie je...vie mi niekto pomoct...aby som tomu rozumel?...vdaka
  9. Miro369

    Strhnutá svíčka na 106ku

    Nesla stara von, ci na novej si strhol zavit? Inak na zhavicoch nie je taky tvrdy material, skor si myslim ze si strhol hrany kde davas kluc. Skus sa na to pozriet ci sa toci ked ho povolujes.
  10. Miro369

    Hadica vo dverach?

    Na co je to dobre?... a ten koniec co je pri dverach ma byt niekde zapojeny?...ci je to len nasavanie na tu nadobku?
  11. Nedavno mi zacaal svietit diagnostika motora. Dlho som badal co tomu je az kym mi bracho neotvoril spolujazdcove dvere. Vsimol som si sycanie a tak som badal co to je? A pri prednom stlpiku som si vsimol hadicu ktora bola zapchana listim a ked som ju povytiahol, zacala pekne nasavat a diagnostika zhasla a vse je v poriadku.Avsak nemam ani potuchy co to je za hadicu?...Vie niekto? Dik
  12. Miro369

    vecny problem- nastartovat 406

    Dopadlo to tak, ze sa nasiel chlapik co mi odstavil klavesnicu + imobilizer, avsak nastal dalsi problem - nieco je stale aktivne, vybija mi baterku. Aj starty sa zhorsili a vypinanie?...no vyberiem kluc a motor este cca 2sek bezi(skoro ako samozapaly na skodofke)...takze predpokladam ze sa niekde stala chybicka...napada vas nieco?...este ked ho vypinam pri otvorenych dverach zapipa kontrola zapnutych svetiel...takze tam este niekde ide stava, ale kam?...ani srnky netusia...
  13. Miro369

    vecny problem- nastartovat 406

    nepomohlo:(...neviem co dalej. V trencine neviem o ziadnom odbornikovi. nechapem vsak suvis medzi snimacom otacok a imobilizerom??? skor som prisiel na nieco taketo. Podarilo sa mi nastartovat(200sty pokus). Odpojil som klavesnicu.Dalo sa mi opat nastartovat.urobil som to asi 5krat a v poho, pokial som nepouzil dialkove-central. Moze to byt nejak previazane?
  14. Miro369

    vecny problem- nastartovat 406

    Ma to rele nieco spolocne s diagnostikou? Zase sa mi podarilo ho pri 101 pokuse nastartovat, odpojil som klavesnicu po nastartovani, avsak bez vysledku. Po vypnuti zas KO. Uz som tu precital skoro vsetky prispevky, no netusim ktorym smerom sa uberat. Kable som prekontroloval, fyzicky su v poriadku, kod zarucene viem...stale svieti zelena+cervena. A sem tam ho nastartujem...
  15. Miro369

    vecny problem- nastartovat 406

    napr. prides k autu, zapnes kluc a rozsvieti sa diagnostika, auto nastartujes. Vypnes kluc, znovu zapnes, diagnostika uz nesvieti a nenastartujes. Napada ma to rele vedla riadiacej jednotky...po chvilke je teple...je to normalny stav?
  16. Miro369

    vecny problem- nastartovat 406

    Dnes rano som ho nastartoval...tak vobec netusim kde je problem?...toto spravanie auta mi lezie na nervy.Cely vikend som bol bez auta:(Ak ma necha niekde na ceste, tak ho tam rozbijem. Problem vsak pretrvava, tieto stavy uz mal, takze cakam ze sa bude zase priecit a necha ma na holickach. Nema niekto schemu na 2.0 16V(95) zapojenia tej klavesnice? Nasiel som tu nejake ale nesedeli farby a ani pocet kablov.
  17. Miro369

    vecny problem- nastartovat 406

    ...jeden pokus z 50tich sa mi podarilo nastartovat, vtedy sa rozsvietila diagnostika a slo to, tak som tu klavesnicu odpojil...ale po vypnuti motora a znovu zapnuti...tadaaa...ziadny pozitivny vysledok...odvtedy KO:bojim
  18. Zdravim vsetkych jazdiacich na pazoutoch. Moj \"milacik\" si v piatok povedal, ze uz ma nema rad a tak som siel dom z prace busom(co bol pre mna velky sok.).Pravdepodobne imobilizer, kedze sa mi ani po zopnuti spinacky nerozsvieti diagnostika motora.Mam tu blbu verziu s klavesnicou.Doteraz fungovala bez nejakych problemov, avsak teraz po zadani kodu len zapipa ale nepotvrdi prijatie kodu a neda sa stym nic spravit. Rozsvietene obe diody(zelena+cervena). Po vypnuti spinacky este 4krat zapipa v klavesnici.Neviem si dat rady.V peugeote ma odmietli, tak neviem. Da sa to nejak obist? dakujem za akukolvek radu.
  19. Pises, ze klepe a po case prestane. Moj nazor - hydrostely (hydraulicke zdvihatka)!
  20. Miro369

    motor od oleja

    Tiež som nepredpokladal že to bude filtrom a už tobôž nie pri toľkých výmenách.A vidíš -aj na moje prekvapenie bolo práve filtrom.Preto vsetky tie výmeny tesneni a pod.Ťažko to bolo odhaliť,tieklo to veľmi malo a zaujímavým spôsobom.Netvárilo sa to jak od filtra.Prúdenie vzduchu počas jazdy okolo motora to riadne zamotalo.Možno naozaj dosadacia plocha,ale na oko nie je poškodená a ani závit.A silikonu tam šlo len na jemný film.
  21. Miro369

    motor od oleja

    možno sa Ti to zdá divne,ver že aj mne to tak pripadá,ale vôbec to nevyzeralo ako od filtra.Práveže sa to tvárilo ako od rozvodov.Po výmene sa netvárilo že tečie.Vsak úbytok oleja som mal až do poslednej výmeny asi pol litra na 10000km. Ťažko to takto opísať.Išlo to od filtra hneď pod klímu(je tam asi len 3mm).potom po boku vane pod remenicou a smerom hore(predpokladám že počas jazdy) ku hlave a dolu(pri státi) na olejovú vaňu.
  22. Zdravím všetkých čo mali niekedy podobný problém a možno este stale majú.-tak tu je možná príčina.Už 4výmeny oleja som mal motor stale mokrý od oleja.Už som sa stým dokonca zmieril,lebo som spravil všetko preto aby netiekol,vymenil som gufera na kluke,vackach,pretesnil hadice,vika ventilov a nič.Až doposiaľ.Vymieňal som olej a ráno mláka pod autom jak svet.Tak som som strávil asi hodinu nadávaním a ležaním pod naštartovanym autom.A našiel som-olejový filter.Tak som ho vymenil,ale nepomohlo(dotiahnutý bol do mrte).Zobral som silikon,a bingo.Nakoniec mi celú tu dobu robili problém len filtre a tvárilo sa to tak,že to tieklo zo zadu alebo od rozvodov a to sa rozlievalo počas jazdy po celom motore.-a potom hľadajte chybu.Snáď to niekomu môže pomôcť.-a este sa teším ked ho budem povolovat:myslim
  23. Mam tetu co robi v chemickych zavodou a vyrabaju nemrznuce kvapaliny, ale pssst, nic som nenapisal Tiez som sa rozhorcoval aku kvapalinu naliat do motora a velmi rychlo ma uzemnila. Vravela, ze sa podla\"typov\" primiesava len farbivo, ale zaklad je rovnaky. Takze miesaj jak Ti je libo...nic nepokazis - jedine farbu.Cervena a zelena...vyzera jak sra.ka.
  24. Miro369

    lanka rucnej brzdy

    dost draho...mna stali 8€pravy - 12€lavy + 32€oblozenie inak uz to mam vymenene a slape to jak hodinky.
×
×
  • Vytvořit...