Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec.

Potreboval bych videt, jak je uchyceny el. stahovani oken ve dverich. Mohl by mi nekdo poslat fotku prednich dveri bez calouneni, aby tam slo vydet uchyceni stahovani?

Diky Dolly

Odesláno

Nevíme, co máš za model. Ale mohu říci, že uchycení motorku v 205/309 je stejné, jako uchycení klasických manuálních kliček.

(chce to jenom sehnat ty motorky a vypínače ;))

Nejhorší ale bude natahat elektroinstalaci - pokud ji nemáš přednatahanou z výroby

Odesláno
Napsán autorem Dolly

Zdarec.

Potreboval bych videt, jak je uchyceny el. stahovani oken ve dverich. Mohl by mi nekdo poslat fotku prednich dveri bez calouneni, aby tam slo vydet uchyceni stahovani?

Diky Dolly

Přesně jak říká vix. Třeba na 405 seženeš motorky i vypínače v pohodě, ale mozek na ty okna + kabely hrůza....

S uchycením sem problém taky neměl, normálně to tam pasuje, jenom ti zbudou díry po kličkách, chce to sehnat komplet čalounění z modelu s elektrikou bejvaj v nich i original vypínače. Když už do toho pudeš, tak jestli nemáš centrál, kup i ten a? do těch dveří nelezeš stokrát.

Odesláno

Na dodělání el. oken není potřeba vůbec žádný mozek, pokud vám to stačí bez dojezdové automatiky (tak jak to bylo v 205/309 a starších 405). Stejně tak kabeláž není nic složitého, sice je lepší mít orig. svazek, ale i když není, dá se to vyřešit celkem v klidu.

Pokud je zájem o el. stahování na 405, je u mě k dispozici...

Odesláno

Elektrický okna jsem si dodělával na 205,motorky jsem tam dal z Opela Ascony,museli se jen drobně upravit a elektriku jsem dělal novou,do dveří jsem natáhl dvoulinku a pod stropem mám spínače z R 19,novýho modelu,takže tam mám i automatický dojezdy,ten je udělanej přímo ve vypínači,nic složitýho.

Odesláno

To je z 205/309. Do čeho to chceš dát? Tenhle paralelogramovej systém se do jinejch aut nehodí - musíš mít na skle lištu s kolejnicí, a přesně umístěnou další lištu s kolejnicí ve dveřích.

Na to se vyser, lámat to jiného auta. Jestli chceš, vyměním ti to za univerzální el. stahování oken, co jde dát prakticky do čehokoliv.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...