Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

radio-DVD s GPS nebo PDA s GPS

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, resim velke dilema a ma to dost ale.....

kdyz v praci vyjde vse tak jak ma, tak jsem se rozhodl si po vanocich koupit neco.... a ted se ptam

chtel bych do auta GPS (po Lancove, kdy jsme z auta stridave vystupovali bud ja nebo Miss Scratch - urcite GPS)

A ted je otazka, jestli to resit spolecne s radiem s DVD a LCD nebo to resit spol s telefonem ve forme PDA

Notebook mam, lepsi telefon potrebuju a radio vicemene taky

Jeste je zde verze Smartphone (na 2 simkarty) v kombinaci s GPS???

A ted babo rad, nebo Pezotklube...

diky

jo: rozpocet max. 11000

Odesláno

notebook na navigaci je nepraktickej, to radsi nejaky telefonni - PDA bezici na WM6 s integrovanou GPS a BT jako handsfree do autoradia s BT vstupem , neco od HTC - John muze poreferovat

dat na to TT6 tak myslim ze budes spokojen

[upravil dne 18/9/08 Ferry]

Odesláno

to je UFONSKY? Pro me je rok 1965 :D, zkusim tedy nejak poresit s Johnem :-), dekuju

Odesláno

Jasne, jedina rozumna varianta je smartphone a nebo komunikator. Koukni terba na HTC Diamond (myslim ze u TM je to Compact IV) a nebo HTC touch Pro (Raphael). Ja tyto stroje pouzivam x let i jako navigaci a neni problem.

Odesláno

Máme v jednom autě toto http://www.softcom.cz/produkt/asus-eee-901-mini-pc-cerny-89-1gb-12gb-ssd-wifi-cam-xph-cz-verze/?flist=1

supr věc, mnoho využití, DVD má v sobě. K tomu ještě potřeba usb GPS přijímač.

Šlo by namontovat i na strop jako navi/dvd protože grafická karta umožňuje otočit o 180°.

Jinak zvaž samotnou navigaci, ono mít všechno v jednom je občas opruz.

http://www.softcom.cz/produkt/pna-mio-c720b-gps-navigace-hdd-2gb-bt-hf-lcd-169-2mpx-fotak-mapy/?flist=1

Odesláno

Montoval som radio s dvd,mp3,gps,bluethot,handsfree......no name...cena 20 000.- hlavná nevyhoda stare mapove podklady(ide iba route66(2003),nic novsie sa mi nepodarilo rozbehať takže žiadna sláva a momentalne je radio na predaj za 15 000Sk.-

dalsia nevyhoda ak je zapnuta GPS navigacia neprehrava zvuk takze v aute je takmer ticho:bacha

Ak by som mohol doporuť navi-radio-dvd tak jedine Pioneer AVIC-HD3:super, ale jeho cena je nieco cez 60 000.-:o

Ja doporucujem tu druhu variantu telefon s PDA a to model Mio A702 plne funkcne s 3d navigaciou Igo8:super

post-0-14109602163682_thumb.jpg

Odesláno

radio s gps - zla volba.

radsej rozmyslaj nad pda s navigaciou (tom tom, iGo) alebo cisto len telefon s navi (tom tom)

radio so sebou nevies nikam zobrat, kym telefon ti ukaze cestu aj v inych autach ;) niet nad mobilitu..

btw: na nete je tzv. zadarmo navigacia na telefony http://www.nav4all.com/site2/www.nav4all.com/index.php nemam s nou skusenosti ako naviguje ale mapy ma zhruba rovnako detailne ako to co som spominal, a ak nemas nejako obmedzeny datovy prenos tak by to mohlo byt celkom pohodlne riesenie..

Odesláno

dekuju, takze bud mobil s GPS nebo PDA, mrknu na to co ma John a na to HTC,

diky Fusion: chci neco aspon trochu spolecneho, nechci tahat do auta igelitku :-)

Odesláno

ja doporucim taky nejake PDA,taky je nejaky rok uz pouzivam a jsem spokojen.I s nynejsim modelem HTC touch Pro,v tom mam jak igo8,tak i TomTom a jeste pro dodatek Googlemaps a vse funguje jak ma!Jinak neni problem sehnat cokoliv na PDA,myslim software,mapy atd..A zadarmo!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...