Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je to paráda:D:super:super, ale zapomněli jste tu dopsat, kde se dá koupit třeba ten dobovej Philips 2x20W i s kazeťákem......ale byla to pěkná výbavička co:mrk:mrk:papa

Odesláno
Původně zaslal: Mefisto86

Marceli zas mě dráždíš?? Ty žaluzie na zadní okno prostě musim mít!!!!!:D

Jo jo, to já rád...

Tak se ozvi dealerovi zda na ten kód ještě jde objednat ty žaluzie... Ale budou asi pěkně drahý!

Původně zaslal: Vopičí

Je to paráda:D:super:super, ale zapomněli jste tu dopsat, kde se dá koupit třeba ten dobovej Philips 2x20W i s kazeťákem......ale byla to pěkná výbavička co:mrk:mrk:papa

O tom nepochybuj - já bych do něho šel a dal si ho do 505. Takové staré origo rádio sháním!

Odesláno

Marceli zas mě dráždíš?? Ty žaluzie na zadní okno prostě musim mít!!!!!:D

A taky ostřikovače předních světel - pozorně to prostuduj, to je výbava snad pro Švédsko či kam...

Odesláno

mám rádio, co jsem vyměnil za hever. Do 205 skvěle pásne, i barvu interiéru jsem chytil (prostě, jako by tam odjakživa patřilo)

... nebo, že bych si už zvykl ? :myslim

(Hezké doplňky, skvělý přelom 80./90. let !)

Odesláno

Marcel: Vybral bych si tam toho víc. Třeba červenej plast mezi světla, Liťáky, Přední masku se světlama...no zkrátim to. Prostě bych bral skoro všechno:D

Mě to povídej - jde mi hlava kolem z toho to co se dalo koupit na 305 a 505. Prostě masakr!

Odesláno

No, mohl by to někdo přeložit... :roll

Má někdo na 205 ty alu kola co jsou na druhém obrázku? Ty vypadaj fakt dobře.

Odesláno

Marcel: Na aukru jsem teď vyšťoural Jedno z těch rádií na obrázku (PHILIPS 750). Není to sice model 750 ale 754. Na první pohle se vůbec neliší:mrk Viz ZDE

EDIT: Má to brutální výkon 4x5W :D

[upravil dne 21.9.08 Mefisto86]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...