Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem učinil mailový dotaz do gumáre zubří. Přišla tato odpověď:

\"Dobrý den

> Loketní opěrka na Peugeot 406 se vyrábějí dva typy a to na sedan a

> combi, jejich cena je 1249,50 s dph. Autorohože stojí 565,50 s dph .

> Poštovné dle váhy cca 125,-.

> Hezký den

> Eva Solanská

> Podniková prodejna Gumárny Zubří,a.s.\"

Cena slušná, škoda, že nejsou lepší fotky. Prosil jsem je v tom mailu, jestli by něco neposlali, ale evidentně jim to uteklo. :)

Prozradí mi někdo, proč mají pro sedan a kombi různé typy? Já myslel, že ta středová konzola je stejná??

Asi bude lepší ten typ s vybráním pro ruční brzdu.

Gumové koberce ze sedanu do kupé narvu?

Sorry, další otázky si nechám napotom..:ticho

• O 4 týdny později...
  • O 5 týdnů později...
Odesláno

caute caute ludia

chcem sa opytat ak ma niekto orginalnu laktovu opierku na 406ku ze ako je s tym spokojny, ci to nie je velmi vysoko napr pri radeni rychlosti ..? pretoze co mam opierka na sedackach tak to je dost vysoko a na prt sa radi ked ma clovek na tom ruku :D

dik za odpoved ;)

Odesláno

je to otazka zvyku a dlzky ruk :-) mam tie origo na sedadlach a vzdy opieram ruku len o jej koniec a v pohode tak radim... je vsak pravda, ze kto je zvyknuty na klasicky typ opierok z inych aut, tak mu to pride uplne zle riesenie, mne tak isto na zaciatku....

• O 2 roky později...
Odesláno

Nemá někdo tuhle UNI loketku? Jde mi o to jaký je zpracování imitace dřeva, mám interier ve dřevě tak se mi tam nechce dávat imitace karbonu nebo chrom. Díky za info, případně nějaký postřehy JÍT nebo NEJÍT do ní.:cool:

• O 2 roky později...
Odesláno

Zdravím, nemá náhodou někdo doma tu \"autobusovou\" opěrku na sedadlo řidiče? Nejlíp v šedý barvě. Cenu kdyžtak nabídněte. Díky

Odesláno

podla foto vyzera presne taka ista ako z guzu.cz, ja som ju kupoval minuly tyzden. cena bola 899,- Kč, ja som platil este 8eur za postovne \\ kuriera. Ale som spokojny. s rucnou nie su ziadne problemy, montaz jednoducha(drzi na troch skrutkach - ale pevne bez problemov). Akurat ze clovek pride o drziaky na pohare\\plechovky. Ak ti to nevadi tak odporucam :super

Odesláno

...ať nezakládám nové téma: jak demontovat originál loketku, která je na obou předních sedadlech (ta sklápěcí) Koukal jsem na to a nepřišel jsem :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...