kupák Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 Tak jsem učinil mailový dotaz do gumáre zubří. Přišla tato odpověď: \"Dobrý den > Loketní opěrka na Peugeot 406 se vyrábějí dva typy a to na sedan a > combi, jejich cena je 1249,50 s dph. Autorohože stojí 565,50 s dph . > Poštovné dle váhy cca 125,-. > Hezký den > Eva Solanská > Podniková prodejna Gumárny Zubří,a.s.\" Cena slušná, škoda, že nejsou lepší fotky. Prosil jsem je v tom mailu, jestli by něco neposlali, ale evidentně jim to uteklo. Prozradí mi někdo, proč mají pro sedan a kombi různé typy? Já myslel, že ta středová konzola je stejná?? Asi bude lepší ten typ s vybráním pro ruční brzdu. Gumové koberce ze sedanu do kupé narvu? Sorry, další otázky si nechám napotom.. Citovat
Guest servisman Odesláno 24. říjen 2008 Odesláno 24. říjen 2008 třeba pro break je vyšší nebo větší ,ale děkuji za cenu Citovat
Pazoutak Odesláno 16. listopad 2008 Odesláno 16. listopad 2008 já tam mám tuhle za 380 Kč http://www.graficar.cz/1762/loketni-operky/univerzalni/loketni-operka.html Citovat
mansonovic Odesláno 15. prosinec 2008 Odesláno 15. prosinec 2008 caute caute ludia chcem sa opytat ak ma niekto orginalnu laktovu opierku na 406ku ze ako je s tym spokojny, ci to nie je velmi vysoko napr pri radeni rychlosti ..? pretoze co mam opierka na sedackach tak to je dost vysoko a na prt sa radi ked ma clovek na tom ruku dik za odpoved Citovat
nrpetonr Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 je to otazka zvyku a dlzky ruk :-) mam tie origo na sedadlach a vzdy opieram ruku len o jej koniec a v pohode tak radim... je vsak pravda, ze kto je zvyknuty na klasicky typ opierok z inych aut, tak mu to pride uplne zle riesenie, mne tak isto na zaciatku.... Citovat
mansonovic Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 no vravim zda sa mi to dako vysoko, preto sa len pytam ak je orginal opierka tiez taka vyssia tak to nema zmysel ani kupovat Citovat
OK406 Odesláno 16. prosinec 2008 Odesláno 16. prosinec 2008 I když mám originál loketní opěrku, tak se mi líbí opěrka, kterou dával padro, která má mnoho možností využití Citovat
liza6 Odesláno 12. květen 2011 Odesláno 12. květen 2011 Nemá někdo tuhle UNI loketku? Jde mi o to jaký je zpracování imitace dřeva, mám interier ve dřevě tak se mi tam nechce dávat imitace karbonu nebo chrom. Díky za info, případně nějaký postřehy JÍT nebo NEJÍT do ní. Citovat
DVORY02 Odesláno 13. květen 2011 Odesláno 13. květen 2011 tak tuhle tu jsem kupoval já .. a jsem s ní spokojenej http://tuning.autodoplnky.cz/loketni-operky/loketni-operka-peugeot-406-combi-s279403 Citovat
machulda Odesláno 25. srpen 2013 Odesláno 25. srpen 2013 Zdravím, nemá náhodou někdo doma tu \"autobusovou\" opěrku na sedadlo řidiče? Nejlíp v šedý barvě. Cenu kdyžtak nabídněte. Díky Citovat
Gaborik Odesláno 26. srpen 2013 Odesláno 26. srpen 2013 podla foto vyzera presne taka ista ako z guzu.cz, ja som ju kupoval minuly tyzden. cena bola 899,- Kč, ja som platil este 8eur za postovne \\ kuriera. Ale som spokojny. s rucnou nie su ziadne problemy, montaz jednoducha(drzi na troch skrutkach - ale pevne bez problemov). Akurat ze clovek pride o drziaky na pohare\\plechovky. Ak ti to nevadi tak odporucam Citovat
Slayer Odesláno 27. srpen 2013 Odesláno 27. srpen 2013 ...ať nezakládám nové téma: jak demontovat originál loketku, která je na obou předních sedadlech (ta sklápěcí) Koukal jsem na to a nepřišel jsem Citovat
JimBeem Odesláno 27. srpen 2013 Odesláno 27. srpen 2013 Je tam takovej čudlík pod opěrkou, ten zmáčkneš a opěrku vytáhneš směrem k druhému sedadlu. Citovat
Slayer Odesláno 27. srpen 2013 Odesláno 27. srpen 2013 díky..... hned, jak se vrátí auto, na to kouknu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.