Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Všimnul sem si, že palubní počítač ukazuje ujetý kilometry jen do 999 - pak jede znovu od nuly. Nicméně průměrný hodnoty (spotřeba, rychlost) se nenulují, ale jejich výpočet jede plynule dál. To mě vede k přesvědčení, že si palubák ujetý kilometry pamatuje všechny od posledního snulování, akorát je neumí zobrazit.

Tuší někdo kde je limit km, který si palubák umí zapamatovat? 9 999? 99 999? Víc?

Jde pak nějakým způsobem zjistit, za jakou ujetou vzdálenost jsou ukazovaný průměrný hodnoty spočítaný?

Otázka 2: Okamžitá spotřeba - neukáže víc jak 30l/100km. To se mi zdá docela málo. Je to tím, že do válců fakt víc nejde, nebo to akorát zase palubák nezobrazuje?

Guest servisman
Odesláno

palubák bere jen do 30l je to tak k čemu taky více a kdo by takovou spotřebu bral

třeba by ukazoval více ale displej je jen do 999 pak si jen vzpomenout že tam není 1 jako 1000

prostě buďme spokojeni co máme jedině pak NEW model tam ukazuje i více

Odesláno

Nejsem nespokojen, jen se zajímám ;)

Okamžitá spotřeba 30l - při rychlejším rozjezdu naprosto běžná hodnota a ještě o hodně víc. Pokud neukazuje (a nepočítá) s většíma hodnotama, je možný že je pak informace o průměrný spotřebě zas o kousek zkreslená.

Maximální vzdálenost 999km - Jen by mě čistě zajímalo, jestli jdou ujetý kilometry pak nějak zjistit. Diagnostikou například? Je to taková vcelku nepodstatná informace, jde jen čistě o to, že když se mě někdo ptá na spotřebu můžu říct hele, teď za posledních 3867 km mám průměr 10,5. O nic jinýho nejde :)

Guest servisman
Odesláno

pokud se mne někdo zeptá na průměr ta kliknu na pc a uvidím ,a kolik km jsem ujel to neřeším na to mám odkaz dole kde mám 9,3 pokud klikneš vidíš více. :)

Odesláno
Původně zaslal: honza406

pokud se mne někdo zeptá na průměr ta kliknu na pc a uvidím ,a kolik km jsem ujel to neřeším na to mám odkaz dole kde mám 9,3 pokud klikneš vidíš více. :)

Už máš udělanou výměnu mot. oleje a filtru?:D:papa

Odesláno

Tak přesně na to sem byl línej už u 206, která palubák neměla - sledovat kolik litrů po kolika kilometrech tankuju a spotřebu počítat z toho :D

Takže teď, když palubák mám a on něco ukazuje, zřejmě už se k tomu nedokopu vůbec :)

Guest servisman
Odesláno
Původně zaslal: Laďa

Původně zaslal: honza406

Už máš udělanou výměnu mot. oleje a filtru?:D:papa

poslední dobou jsem spíše nejezdil takže pokud překročím 500 km nevadí :super a ještě jsem netankoval abych dál napsal co a jak

Odesláno

u staryho PPC diagnostikou nic nezjistis, ta krabicka ma jen vstupy od RJ, palivomeru a cidla rychlosti a vystup jen na displej.

Odesláno

Stejně to není palubní počítač, ale kalkulačka spotřeby:D Palubní počítač by toho měl umět mnohem víc:aut

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Stejně to není palubní počítač, ale kalkulačka spotřeby:D Palubní počítač by toho měl umět mnohem víc:aut

myslis jako prehravani MP3, videa, hrani her, internet ... :D ?

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

Původně zaslal: MJSytic

myslis jako prehravani MP3, videa, hrani her, internet ... :D ?

To ne, ale už jsem to tu někde psal, že když to srovnám s palubákem např. VectryB ze stejnýho roku (95-96), tak tam to píše i jaká žárovka praskla, že je málo hladiny v ostřikovačích atd.

Tohle je prostě jen počítačka spotřeby. Nic jinýho to neumí :myslim Ale jak míše MirasCC, tak vlastně ani tohle to nedělá pořádně :aut:D

Odesláno

tak si porid Vectru kdyz te tak fascinuje :):xvul:

ja mam za to, ze ta hranice 30,0l je opet pouze udaj maximalne zobrazitelny na displayi, protoze mam pocit, ze spotreba se pocita z toho, co skutecne proteklo ke spaleni do motoru. Kdyz stojis PP ukazuje -- ale presto pricita spotrebu a snizuje prumernou rychlost.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...