MirasCC Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 Všimnul sem si, že palubní počítač ukazuje ujetý kilometry jen do 999 - pak jede znovu od nuly. Nicméně průměrný hodnoty (spotřeba, rychlost) se nenulují, ale jejich výpočet jede plynule dál. To mě vede k přesvědčení, že si palubák ujetý kilometry pamatuje všechny od posledního snulování, akorát je neumí zobrazit. Tuší někdo kde je limit km, který si palubák umí zapamatovat? 9 999? 99 999? Víc? Jde pak nějakým způsobem zjistit, za jakou ujetou vzdálenost jsou ukazovaný průměrný hodnoty spočítaný? Otázka 2: Okamžitá spotřeba - neukáže víc jak 30l/100km. To se mi zdá docela málo. Je to tím, že do válců fakt víc nejde, nebo to akorát zase palubák nezobrazuje? Citovat
Guest servisman Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 palubák bere jen do 30l je to tak k čemu taky více a kdo by takovou spotřebu bral třeba by ukazoval více ale displej je jen do 999 pak si jen vzpomenout že tam není 1 jako 1000 prostě buďme spokojeni co máme jedině pak NEW model tam ukazuje i více Citovat
MirasCC Odesláno 17. září 2008 Autor Odesláno 17. září 2008 Nejsem nespokojen, jen se zajímám Okamžitá spotřeba 30l - při rychlejším rozjezdu naprosto běžná hodnota a ještě o hodně víc. Pokud neukazuje (a nepočítá) s většíma hodnotama, je možný že je pak informace o průměrný spotřebě zas o kousek zkreslená. Maximální vzdálenost 999km - Jen by mě čistě zajímalo, jestli jdou ujetý kilometry pak nějak zjistit. Diagnostikou například? Je to taková vcelku nepodstatná informace, jde jen čistě o to, že když se mě někdo ptá na spotřebu můžu říct hele, teď za posledních 3867 km mám průměr 10,5. O nic jinýho nejde Citovat
Guest servisman Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 pokud se mne někdo zeptá na průměr ta kliknu na pc a uvidím ,a kolik km jsem ujel to neřeším na to mám odkaz dole kde mám 9,3 pokud klikneš vidíš více. Citovat
Laďa Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 Původně zaslal: honza406 pokud se mne někdo zeptá na průměr ta kliknu na pc a uvidím ,a kolik km jsem ujel to neřeším na to mám odkaz dole kde mám 9,3 pokud klikneš vidíš více. Už máš udělanou výměnu mot. oleje a filtru?:papa Citovat
MirasCC Odesláno 17. září 2008 Autor Odesláno 17. září 2008 Tak přesně na to sem byl línej už u 206, která palubák neměla - sledovat kolik litrů po kolika kilometrech tankuju a spotřebu počítat z toho Takže teď, když palubák mám a on něco ukazuje, zřejmě už se k tomu nedokopu vůbec Citovat
Guest servisman Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 Původně zaslal: Laďa Původně zaslal: honza406 pokud se mne někdo zeptá na průměr ta kliknu na pc a uvidím ,a kolik km jsem ujel to neřeším na to mám odkaz dole kde mám 9,3 pokud klikneš vidíš více. Už máš udělanou výměnu mot. oleje a filtru?:papa poslední dobou jsem spíše nejezdil takže pokud překročím 500 km nevadí a ještě jsem netankoval abych dál napsal co a jak Citovat
Ferry Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 u staryho PPC diagnostikou nic nezjistis, ta krabicka ma jen vstupy od RJ, palivomeru a cidla rychlosti a vystup jen na displej. Citovat
MJSytic Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 Stejně to není palubní počítač, ale kalkulačka spotřeby:D Palubní počítač by toho měl umět mnohem víc:aut Citovat
Ferry Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 Původně zaslal: MJSytic Stejně to není palubní počítač, ale kalkulačka spotřeby:D Palubní počítač by toho měl umět mnohem víc:aut myslis jako prehravani MP3, videa, hrani her, internet ... ? Citovat
MJSytic Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 Původně zaslal: Ferry Původně zaslal: MJSytic Stejně to není palubní počítač, ale kalkulačka spotřeby:D Palubní počítač by toho měl umět mnohem víc:aut myslis jako prehravani MP3, videa, hrani her, internet ... ? To ne, ale už jsem to tu někde psal, že když to srovnám s palubákem např. VectryB ze stejnýho roku (95-96), tak tam to píše i jaká žárovka praskla, že je málo hladiny v ostřikovačích atd. Tohle je prostě jen počítačka spotřeby. Nic jinýho to neumí Ale jak míše MirasCC, tak vlastně ani tohle to nedělá pořádně Citovat
švejk Odesláno 18. září 2008 Odesláno 18. září 2008 tak si porid Vectru kdyz te tak fascinuje : ja mam za to, ze ta hranice 30,0l je opet pouze udaj maximalne zobrazitelny na displayi, protoze mam pocit, ze spotreba se pocita z toho, co skutecne proteklo ke spaleni do motoru. Kdyz stojis PP ukazuje -- ale presto pricita spotrebu a snizuje prumernou rychlost. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.