NO3IA Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 tak jsem včera po aktivaci celodenního svícení odjel ze servisu.po 500 metrech na hlavní cestě se mi vyplo komplet vše v interiéru a zasekl se tachometr na 90 km/h,nevěděl jsem co se děje a hledal odpočku kde se otočit a hleděl jsem se vrátit do servisu,bo jsem myslel,že něco provedli,jak mi aktivovali BSI to svícení.najel jsem pár km a stál jsem u servisu.technik si vzal auto a říkal že absolutně netuší,co se stalo.asi po 10 minutách mi řekli,že musí vše restartovat a odpojit baterku,pak došel,že chybu prostě nenašli.až po hodině a něco,přišli na to,že shořela pojistka v BSI - asi 10 kč. auto mi vrátili se stejným počtem km když jsem odjel poprvé,takže když auto jezdí bez BSI - jde to,nepřipočítavají se km. Zaráží mně 2 věci:proč trvalo technikům zjistit přepálenou pojistku přes hodinu a proč když vše restartovali a odpojili baterku,jak je možné že bylo vše nastavené a nic vymazané - rádio. takže výměna pojistky mně stála 440,- a tak se ptám,má někdo v autě dražší pojistku ??? Citovat
Guest servisman Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 třeba se s tím setkali poprvé a zkoukli to ještě jednou,zda někde neudělali chybu. Citovat
subin Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 Hlavně asi platíš započatou hodinu:myslim,Tak proč ti dávat auto po deseti minutách:))) Citovat
NO3IA Odesláno 17. září 2008 Autor Odesláno 17. září 2008 Původně zaslal: honza406 třeba se s tím setkali poprvé a zkoukli to ještě jednou,zda někde neudělali chybu. jojo,říkali že absolutně nevěděli co s tím,že tohle ještě neviděli Citovat
NO3IA Odesláno 17. září 2008 Autor Odesláno 17. září 2008 Původně zaslal: subin Hlavně asi platíš započatou hodinu:myslim,Tak proč ti dávat auto po deseti minutách:))) tak to chodí Citovat
Guest servisman Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 a nešlo to udělat jako reklamaci ?auto bylo v poho udělali denní svícení a po odjetí 500m toto?? Citovat
NO3IA Odesláno 17. září 2008 Autor Odesláno 17. září 2008 Původně zaslal: honza406 a nešlo to udělat jako reklamaci ?auto bylo v poho udělali denní svícení a po odjetí 500m toto?? řekli mi,že to s tím nemnělo nic společného Citovat
Welis Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 no počkej já myslel že platíš práci a ne to že neví coo stím je ?.. kam by jsme pak došli kdby každej moula počítal čas co dělal a hledal chybu a pak přišle na pojistku. Tak stímhle by u mě teda neuspěli bych jim řek at si tu pojistkou vezmou a šel bych si ji koupit na přepážku.... Citovat
NO3IA Odesláno 17. září 2008 Autor Odesláno 17. září 2008 Původně zaslal: Welis no počkej já myslel že platíš práci a ne to že neví coo stím je ?.. kam by jsme pak došli kdby každej moula počítal čas co dělal a hledal chybu a pak přišle na pojistku. Tak stímhle by u mě teda neuspěli bych jim řek at si tu pojistkou vezmou a šel bych si ji koupit na přepážku.... platíš práci mechanika a materiál Citovat
Jardapažout Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 Dotaz na NO31A : kde jsi byl v servisu, co ti takhle aktivovali automatické svícení ? Já jsem kousek od tebe z M.Albrechtic a také jsem o tomto naprogramování světle přemýšlel. Byla to Opava ? Citovat
MatrixChose Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 Původně zaslal: NO3IA tak jsem včera po aktivaci celodenního svícení odjel ze servisu.po 500 metrech na hlavní cestě se mi vyplo komplet vše v interiéru a zasekl se tachometr na 90 km/h,nevěděl jsem co se děje a hledal odpočku kde se otočit a hleděl jsem se vrátit do servisu,bo jsem myslel,že něco provedli,jak mi aktivovali BSI to svícení.najel jsem pár km a stál jsem u servisu.technik si vzal auto a říkal že absolutně netuší,co se stalo.asi po 10 minutách mi řekli,že musí vše restartovat a odpojit baterku,pak došel,že chybu prostě nenašli.až po hodině a něco,přišli na to,že shořela pojistka v BSI - asi 10 kč. auto mi vrátili se stejným počtem km když jsem odjel poprvé,takže když auto jezdí bez BSI - jde to,nepřipočítavají se km. Zaráží mně 2 věci:proč trvalo technikům zjistit přepálenou pojistku přes hodinu a proč když vše restartovali a odpojili baterku,jak je možné že bylo vše nastavené a nic vymazané - rádio. takže výměna pojistky mně stála 440,- a tak se ptám,má někdo v autě dražší pojistku ??? Pokud máš origo tak ani po 14 dnech bez proudu se stanice nevymažou. Bez BSI to asi opravdu nenačítá km, ale co bez ní funguje? Citovat
NO3IA Odesláno 23. říjen 2008 Autor Odesláno 23. říjen 2008 Původně zaslal: MatrixChose Původně zaslal: NO3IA tak jsem včera po aktivaci celodenního svícení odjel ze servisu.po 500 metrech na hlavní cestě se mi vyplo komplet vše v interiéru a zasekl se tachometr na 90 km/h,nevěděl jsem co se děje a hledal odpočku kde se otočit a hleděl jsem se vrátit do servisu,bo jsem myslel,že něco provedli,jak mi aktivovali BSI to svícení.najel jsem pár km a stál jsem u servisu.technik si vzal auto a říkal že absolutně netuší,co se stalo.asi po 10 minutách mi řekli,že musí vše restartovat a odpojit baterku,pak došel,že chybu prostě nenašli.až po hodině a něco,přišli na to,že shořela pojistka v BSI - asi 10 kč. auto mi vrátili se stejným počtem km když jsem odjel poprvé,takže když auto jezdí bez BSI - jde to,nepřipočítavají se km. Zaráží mně 2 věci:proč trvalo technikům zjistit přepálenou pojistku přes hodinu a proč když vše restartovali a odpojili baterku,jak je možné že bylo vše nastavené a nic vymazané - rádio. takže výměna pojistky mně stála 440,- a tak se ptám,má někdo v autě dražší pojistku ??? Pokud máš origo tak ani po 14 dnech bez proudu se stanice nevymažou. Bez BSI to asi opravdu nenačítá km, ale co bez ní funguje? origo mám,ale při vytažení jen pojistky se vynulovalo.bez BSI auto normálně jelo bez závad,jen nic uvnitř nefungovalo,svítily i světla,fungovaly blinkry.kdyby nevyplo rádio,nebo se nazačaly zamlžovat okna,tak to nepoznám. Citovat
Fakir Odesláno 23. říjen 2008 Odesláno 23. říjen 2008 Původně zaslal: MatrixChoseBez BSI to asi opravdu nenačítá km, ale co bez ní funguje? No... motor, brzdy, řízení. Vše co potřebuješ... :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.