Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak jsem včera po aktivaci celodenního svícení odjel ze servisu.po 500 metrech na hlavní cestě se mi vyplo komplet vše v interiéru a zasekl se tachometr na 90 km/h,nevěděl jsem co se děje a hledal odpočku kde se otočit a hleděl jsem se vrátit do servisu,bo jsem myslel,že něco provedli,jak mi aktivovali BSI to svícení.najel jsem pár km a stál jsem u servisu.technik si vzal auto a říkal že absolutně netuší,co se stalo.asi po 10 minutách mi řekli,že musí vše restartovat a odpojit baterku,pak došel,že chybu prostě nenašli.až po hodině a něco,přišli na to,že shořela pojistka v BSI - asi 10 kč.

auto mi vrátili se stejným počtem km když jsem odjel poprvé,takže když auto jezdí bez BSI - jde to,nepřipočítavají se km.

Zaráží mně 2 věci:proč trvalo technikům zjistit přepálenou pojistku přes hodinu a proč když vše restartovali a odpojili baterku,jak je možné že bylo vše nastavené a nic vymazané - rádio.

takže výměna pojistky mně stála 440,- a tak se ptám,má někdo v autě dražší pojistku ???:myslim

Guest servisman
Odesláno

třeba se s tím setkali poprvé a zkoukli to ještě jednou,zda někde neudělali chybu.

Odesláno
Původně zaslal: honza406

třeba se s tím setkali poprvé a zkoukli to ještě jednou,zda někde neudělali chybu.

jojo,říkali že absolutně nevěděli co s tím,že tohle ještě neviděli

Odesláno
Původně zaslal: subin

Hlavně asi platíš započatou hodinu:myslim,Tak proč ti dávat auto po deseti minutách:)))

tak to chodí

Guest servisman
Odesláno

a nešlo to udělat jako reklamaci ?auto bylo v poho udělali denní svícení a po odjetí 500m toto??

Odesláno
Původně zaslal: honza406

a nešlo to udělat jako reklamaci ?auto bylo v poho udělali denní svícení a po odjetí 500m toto??

řekli mi,že to s tím nemnělo nic společného

Odesláno

no počkej já myslel že platíš práci a ne to že neví coo stím je ?.. kam by jsme pak došli kdby každej moula počítal čas co dělal a hledal chybu a pak přišle na pojistku. Tak stímhle by u mě teda neuspěli bych jim řek at si tu pojistkou vezmou a šel bych si ji koupit na přepážku....

Odesláno
Původně zaslal: Welis

no počkej já myslel že platíš práci a ne to že neví coo stím je ?.. kam by jsme pak došli kdby každej moula počítal čas co dělal a hledal chybu a pak přišle na pojistku. Tak stímhle by u mě teda neuspěli bych jim řek at si tu pojistkou vezmou a šel bych si ji koupit na přepážku....

platíš práci

mechanika

a materiál

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: NO3IA

tak jsem včera po aktivaci celodenního svícení odjel ze servisu.po 500 metrech na hlavní cestě se mi vyplo komplet vše v interiéru a zasekl se tachometr na 90 km/h,nevěděl jsem co se děje a hledal odpočku kde se otočit a hleděl jsem se vrátit do servisu,bo jsem myslel,že něco provedli,jak mi aktivovali BSI to svícení.najel jsem pár km a stál jsem u servisu.technik si vzal auto a říkal že absolutně netuší,co se stalo.asi po 10 minutách mi řekli,že musí vše restartovat a odpojit baterku,pak došel,že chybu prostě nenašli.až po hodině a něco,přišli na to,že shořela pojistka v BSI - asi 10 kč.

auto mi vrátili se stejným počtem km když jsem odjel poprvé,takže když auto jezdí bez BSI - jde to,nepřipočítavají se km.

Zaráží mně 2 věci:proč trvalo technikům zjistit přepálenou pojistku přes hodinu a proč když vše restartovali a odpojili baterku,jak je možné že bylo vše nastavené a nic vymazané - rádio.

takže výměna pojistky mně stála 440,- a tak se ptám,má někdo v autě dražší pojistku ???:myslim

Pokud máš origo tak ani po 14 dnech bez proudu se stanice nevymažou. Bez BSI to asi opravdu nenačítá km, ale co bez ní funguje?

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Původně zaslal: NO3IA

Pokud máš origo tak ani po 14 dnech bez proudu se stanice nevymažou. Bez BSI to asi opravdu nenačítá km, ale co bez ní funguje?

origo mám,ale při vytažení jen pojistky se vynulovalo.bez BSI auto normálně jelo bez závad,jen nic uvnitř nefungovalo,svítily i světla,fungovaly blinkry.kdyby nevyplo rádio,nebo se nazačaly zamlžovat okna,tak to nepoznám.

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChoseBez BSI to asi opravdu nenačítá km, ale co bez ní funguje?

No... motor, brzdy, řízení. Vše co potřebuješ... :D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...