Miss Scratch Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 Nenakope.-)) to jsou uza fotecky.-))) konecne vidim aspon realitu.-)) jo asi zacnu dietkou.-)))) no mozna nejdriv sunda m jednu vrstvu obleceni ap ak dietku.-)))) Citovat
aka Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 vypadate strasne zmrzle a nabalene.... ja byla celej vikend pod stanem a tolik obleceni sem an sobe nikdy nemela Citovat
Jirkap Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 Pěkný příběh Jsem měl štěstí, že jsem nedopadnul jako předseda Citovat
Neon Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 Původně zaslal: Scratch nejen predseda , ale porad jsme byli kulturni, nez nejaky prase u nas za chatkou Já to nebyl! A mám důkaz ... :D:D Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 Původně zaslal: Neon Původně zaslal: Scratch nejen predseda , ale porad jsme byli kulturni, nez nejaky prase u nas za chatkou Já to nebyl! A mám důkaz ... :D:D mas recht, paraleny v tom nebyly :-D Citovat
Guest minimaxa Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 Původně zaslal: Scratch Původně zaslal: Neon Původně zaslal: Scratch nejen predseda , ale porad jsme byli kulturni, nez nejaky prase u nas za chatkou Já to nebyl! A mám důkaz ... :D:D mas recht, paraleny v tom nebyly :-D ts to koštoval či prohlížel tak podrobně? Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 ne, ale cistil psovi tlapku, protoze si do toho pochopitelne slapnul :-) blbka jedna Citovat
jarajarda Odesláno 17. září 2008 Autor Odesláno 17. září 2008 No upřímně v tu sobotu jsme měli tak nějak všichni pěkně \"nakročeno\" že... Scrachi, já věděl že máš inteligentní přítulku a že to bude brát s humorem jako my všichni P.S. Áďo, dietu nedrž, to je těch 6 vrstev:D No byla krutá kláda....v pondělí jsem měl trošku problém s mluvením... Citovat
Blizzard Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 jste furt samá zima... koukněte jak si tam Medvěd spokojeně chrupká jenom v tričku a kraťasech Citovat
obaf Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 Původně zaslal: Blizzard jste furt samá zima... koukněte jak si tam Medvěd spokojeně chrupká jenom v tričku a kraťasech Tusim ze vtedy mu to bolo jedno:D Citovat
jarajarda Odesláno 17. září 2008 Autor Odesláno 17. září 2008 Původně zaslal: Blizzard jste furt samá zima... koukněte jak si tam Medvěd spokojeně chrupká jenom v tričku a kraťasech Ale mám pocit že ten byl z náís v tu chvíli nejspokojenější Tak mne napadá, kde ten náš předseda je.. Citovat
Béďa Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 vidi a pise si, jardo mas se na co tesit.. Citovat
jarajarda Odesláno 17. září 2008 Autor Odesláno 17. září 2008 Původně zaslal: Béďa vidi a pise si, jardo mas se na co tesit.. A jé, tak to na příštím srazu asi spím ve stanu co Méďa ví že to nikdo z nás nemyslí špatně, ale jsem rád že jsme si spolu popovídali, než teda usnul, upřímně v ty 4 ráno už k tomu neměl daleko nikdo z nás, až na Marcela který se teprve blížil k Lančovu:super Citovat
Medvěd Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 V pohodě - kdo se nikdy neunavil, ať hodí kamenem P.S. Usnul jsem zcela v tichosti, nedělal jsem kolem sebe žádnej nepořádek, choval jsem se relativně slušně - NEMÁM SE ZA CO STYDĚT (snad jen při sobotní rozpravě mi mohlo být trochu lépe po těle ....) Citovat
jarajarda Odesláno 17. září 2008 Autor Odesláno 17. září 2008 Původně zaslal: Medvěd V pohodě - kdo se nikdy neunavil, ať hodí kamenem P.S. Usnul jsem zcela v tichosti, nedělal jsem kolem sebe žádnej nepořádek, choval jsem se relativně slušně - NEMÁM SE ZA CO STYDĚT (snad jen při sobotní rozpravě mi mohlo být trochu lépe po těle ....) Relativně? Byl jsi slušněj celou dobu pokud já vím Citovat
jarajarda Odesláno 17. září 2008 Autor Odesláno 17. září 2008 Původně zaslal: Medvěd V pohodě - kdo se nikdy neunavil, ať hodí kamenem P.S. Usnul jsem zcela v tichosti, nedělal jsem kolem sebe žádnej nepořádek, choval jsem se relativně slušně - NEMÁM SE ZA CO STYDĚT (snad jen při sobotní rozpravě mi mohlo být trochu lépe po těle ....) No, já bych si taky ráno do ruky nesvěřil auto:D Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 No sakra, byl to sraz nebo chlastačka??:D:D:D:D Citovat
Marcel505 Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 Původně zaslal: jarajarda A jé, tak to na příštím srazu asi spím ve stanu co Méďa ví že to nikdo z nás nemyslí špatně, ale jsem rád že jsme si spolu popovídali, než teda usnul, upřímně v ty 4 ráno už k tomu neměl daleko nikdo z nás, až na Marcela který se teprve blížil k Lančovu:super No jo, mě se ani moc nechtělo spát, když jsem přijel, ale usoudil jsem, že by bylo vhodné jít do hajan... Citovat
Marcel505 Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz No sakra, byl to sraz nebo chlastačka??:D:D:D:D To si pochopitelně nikdo nepamatuje. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.