Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

už delší dobu jsem si všiml, že když jedu ustálenou rychlostí třeba 50 na trojku nebo 90 na pětku, tak mě auto lehce poškubává (fakt nepatrně, staršně jemně ale cítím to). Ale když šlápnu na plyn tak plynule zrychluje. Dělá to jen při ustálené rychlosti, nevíte co by to mohlo dělat?

Díky

Odesláno

mně to dělá taky, ale nejvíc to cítím když jedu do kopce třeba 40km/h na trojku a pomalu zrychluju. Musim to mít ve vyšších otáčkách aby to nedělalo. Ale už dýl mam špatnej silenblok dole v zadu na převodovce ( nevim přesně jak se jmenuje ), tak by to mohl dělat on :myslim. Dneska už jsem jeden vyměnil tak už se to neklepe na volnoběh :super V pátek se vrhnu i na tuten špatnej

Odesláno

No mě to jemně vrní na volnoběch. Nejvíc je to cítit u spolujezdce.

Možná, že je to doopravdy ten silenblok. I když se rozjíždím na nízke otáčky (popojíždění v koloně), tak to zavrní a když se rozjedu tak klid. Má najeto 220 000 a pochybuju, že ho někdo měnil. A jak píšeš, když jedu na ustálené rychlosti v nízkých otáčkách, tak to jemně trhá. Jakmile zrychlím, tak OK.

Odesláno

Tak toto se mne také stává na HDi, ale jenom někdy. Spíš bych řek, jesi to nedělá el. plyn. Silentbloky by byly znát spíš na volnoběh, když je to není v tahu. . .

Odesláno

me to dela taky, presne pri ustalene rychlosti 117km/h, ale jen na LPG, na benzin jsem to zatim nepozoroval, klapku sani mam mechanickou ovladanou lankem, kdyz trochu pridam prestane to, kupodivu to ale nedela uplne vzdy

Odesláno

Mě to dělá při akceleraci, nesmí být na plný plyn, při dvojce. Je to strašně málo cítit, prostě jemný poškubnutí přesně ve 2150 otáčkách. Jinak jde jak hodinky.

Odesláno

Zdar, měl jsem stejný problém. Při stálé rychlosti to lehce škubalo. Bylo to špatně udělanejma rozvodama...jedna vačka byla prý o zub mimo..Ale jestli to bude váš případ nevím..

Odesláno

Já mám od pedálu lanko a to jde na takové velké kolečko, asi to bude potenciometr. Tak myslíte ten poťák vyčistit?

A kde mám hledat ty silenbloky? Jeden je nad rozvodama ale ten vypadá v pořádku. Daj se další zjistit bez použití zvedáku?

[upravil dne 18/9/08 Jaris]

Odesláno

dalsi silentblok mas na prevodovke teda pod baterkou ak sa nemylim a potom este jeden je pod motorom. Inac co sa tyka rozobratia je to jednoduche len si treba urobit risky aby to bolo v tej istej polohe

Odesláno

díky, u rozvodů a na převodovce jsem je našel. Vybrace nepřenášej ale na ten pod motorem jsem se nedostal. Budu muset na zvedák nebo nad jámu.

Díky za rady

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...