Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, shanim gumy v dobrem stavu..klidne i jete. Ty moje uz dlouho nevydrzi.

Shanim nejlepe 205/60/15 4x

Nabidnete cenu nebo dejte kontakt na nekoho, kdo je prodava....mozna bude rychlejsi email: admin@specik.org

Diky predem

Odesláno

195/65/15 Barum Bravura (či Bravuris, z hlavy nevim), vzorek 6mm, cena 500/ks, tj. za všechny 4 celkem 2.000,-Kč. Je to v Praze, if zájem zavolej, musím se poptat, jestli je kolega už neprodal...

Odesláno
Napsán autorem Sepp

Akorat jsem je koupil - DUNLOP SP SPORT 200E - kus cca 1.300,-

Bohuzel cislo u sebe nemam - a je to pro tebe z PHA celkem z ruky cca 80km ;)

No, to neni tak daleko - auto mi jeste jezdi. Jsou novy nebo pouzity?

Odesláno
Napsán autorem oddie

195/65/15 Barum Bravura (či Bravuris, z hlavy nevim), vzorek 6mm, cena 500/ks, tj. za všechny 4 celkem 2.000,-Kč. Je to v Praze, if zájem zavolej, musím se poptat, jestli je kolega už neprodal...

Dik za nabidku... ja tam ted mam ty 205/60/15 a asi bych tam ty samy chtel dat. Jeste uvidim, co kde sezenu, kdyztak bych se ozval.

Odesláno

NOVE?! Nove te prijdou tak na 4 - 5.000,- kus!

Jete. Ja vzal tak se vzorkem 85-90% Ale vybiral jsem z vetsiho mnozstvi :)

+ 300,- kc me stalo prezuti a vyvazeni na AL :D

[Editován dne 30/3/04 Sepp]

Odesláno
Napsán autorem Sepp

NOVE?! Nove te prijdou tak na 4 - 5.000,- kus!

Jete. Ja vzal tak se vzorkem 85-90% Ale vybiral jsem z vetsiho mnozstvi :)

+ 300,- kc me stalo prezuti a vyvazeni na AL :D

[Editován dne 30/3/04 Sepp]

Tak jestli jsou v dobrem stavu, tak bych si pro ne i zajel... kde to je? To je nejakej obchod z pouzitym pneu?

Odesláno
Napsán autorem Sepp

Obchod? :D Tak to bych netvrdil :D Je to v jedne zapadle vesnici a ma je slozene na dvore :)

Cislo si ted vubec nepamatuji - zkusim se po nem nekde podivat

Oki, dik.... ja jen, abych tam nejel zbytecne. Jestli to opravdu stoji za to, jestil tam ma fakt dobry gumy.

Odesláno

To zalezi co si predstavujes pod oznacenim \"fakt dobry gumy\" :D - Jsou ojete, ale obcas se tam najde i nejaka nepouzita rezerva :)

Lepsi je se domluvit telefonicky - ten clovek ma dilnu na plasty, takze gumy ma jako vedlejsak :D

Odesláno
Napsán autorem Sepp

To zalezi co si predstavujes pod oznacenim \"fakt dobry gumy\" :D - Jsou ojete, ale obcas se tam najde i nejaka nepouzita rezerva :)

Lepsi je se domluvit telefonicky - ten clovek ma dilnu na plasty, takze gumy ma jako vedlejsak :D

Chtel jsem spis slyset tvuj nazor..jestli to stoji za to..atd... on mi samozrejme bude rikat, ze jsou OK, protoze je chce prodat.

Tak mi sem kdyztak dej to cislo jestli ho najdes...nespecha to, tak klidne hledej v klidu.:D

Odesláno
Napsán autorem oddie

mohl by ses prosím zeptat, měl bych o ně zájem

Odesláno

Můžu sehnat nový gumy od všech možnejch značek se slevou od 20% výš.

Kdyžtak mi napiš kolik by jsi si představoval do toho vrazit a já se mrknu co by se tam našlo. sipka@trinnity.cz

Odesláno
Napsán autorem k.malik

Mam, jsou zimni(mam nove) ale nejsou vubec hlucne a jeste tak 15 najedes. Dam Ti je zdarma :papa

Jak to myslíš, že je dáš zdarma? :D

Odesláno
Napsán autorem sipka

Můžu sehnat nový gumy od všech možnejch značek se slevou od 20% výš.

Kdyžtak mi napiš kolik by jsi si představoval do toho vrazit a já se mrknu co by se tam našlo. sipka@trinnity.cz

No vrazit...co nejmíň...:)

Nemám teď vůbec prachy, takže nevim jestli zvládnu koupit nový. Spíš bych to viděl na jetý v ucházejícim stavu.

Zkus se schválně mrknout za kolik máš nejlevnější 205/60/15

Dik

Odesláno

Nejlevnější jsou :

Barum Bravuris za 2050,-

Kormoran RunPro 2090,-

Kleber Viarex AS 2150,-

Kdyby se aspoň nemuseli měnit všechny 4. Mě to taky čeká. Cena za jednu je podstatně příjemnější než to vynásobit 4x.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...