BoneDaddy Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 Vajíčka jsem nesmažil. Právě vůbec, bylo to lepší jak klasická látka. Sice už to byly poslední dny co bylo vedro, ne klasický léto, ale to uvidím letos. dobrmik: lehce přes 10t za kůži. Jakou barvu mají ty co můžeš mít? Farky: vypadá to parádně, opravdu škoda těch opěrek že nejsou v barvě. Citovat
dobrmik Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 BoneDaddy:černé,ale je to bez tapecu.. Citovat
BoneDaddy Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 Původně zaslal: dobrmik BoneDaddy:černé,ale je to bez tapecu.. Hmm tak to je škoda. No ale kdyby byla dobrá cenovka tak by se o nich dalo uvažovat.... Citovat
Qcko Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 Neviem ako Šalda, ale presne take by som bral...niesu to nahodou potahy site na mieru? Ten styl je mi povedomy Citovat
farky Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 jj su site na mieru, tusim v RS ci kde, ja som ich kupil z buracky a on tam nemal opierky,, ale tu na fore ako vidim sa caluni vo velkom, mozno sa o nieco pokusim aj ja neviete niekto ci: -pasuju tapecy z kombika do sedana? (najma zadne) -pasuju sedacky z coupe do sedana (najma predne) Citovat
dobrmik Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 tapecy pasují... ale jak to je s těma sedačkama break,sedan coupe by mě též zajímalo.... vím že z breaku nejdou do sedanu zadní..ale nevím proč.. pak ještě novej verzus starej model?? Citovat
Šalda Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 Zadní nejdou z breaka na sedana a opačně kvůli jinýmu uchycení, navíc je jinak řešený sklápění, a jsou dělená ( na combi) na 2+1 míst, a myslím že čakom říkal že i zadní sedáky se dají odklopit jinak než na combi:myslim Citovat
farky Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 mna to zaujimalo najma koli pravej prednej sedacke, coupe ma taku packu na odklopenie operadla ked sa nastupuje dozadu, a ja by som to chcel na sedane, minule som viezol parapetu a sklopenie operadla uplne dopredu by mi dost pomohlo elektricky to sklapat (alebo na manualnych koleckom) je zdlhave Citovat
Qcko Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 A sedan ma vzadu po bokoch take 2 diely naviac, ktore break nema ... Citovat
čakom Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 u sedanu je zadni sedak napevno pridělanej ke kastli Citovat
Benžík Odesláno 14. duben 2010 Odesláno 14. duben 2010 Původně zaslal: Qcko A sedan ma vzadu po bokoch take 2 diely naviac, ktore break nema ... U breaka jsou taky, ale nejsou čalouněný, jsou jenom plastovy, možná jsou jinak připevněný. Citovat
foxo Odesláno 4. březen 2012 Odesláno 4. březen 2012 no skoro po dvoch rokoch tak ked uz to tu je... [upravil dne 4/3/12 14:38 od foxo] Citovat
Cinicman Odesláno 4. březen 2012 Odesláno 4. březen 2012 Ale sa leskne... to budou prasátka na skle... Citovat
oni Odesláno 4. březen 2012 Odesláno 4. březen 2012 covece cakome, dneska jsem omrkaval 406 sedan z 99 roku a podsedak sel normalne odklopit, operadla byly taky 2+1 a uchyceni je stejny, ale to odklapeni je jiny. jinak tak ja mam sedacky komlet v el a nejsou vyhrejvany a tady je hafo sedacek, co jsou manual a jsou s vyhrevem, radsi bych vyhrev nez el ovladani. Citovat
čakom Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 oni: zajimavý. nikdy jsem nic takovýho nevidel a podle sb to neexistuje. sedak byl dělenej? Citovat
oni Odesláno 5. březen 2012 Odesláno 5. březen 2012 nn podsedak byl celistvej jen jakoby molitan a dal se odklopit, stejnej princip jako fabie napr a operadla byly deleny na dve tretiny a tretina a sli odklapet, odklapel je z kufru. Citovat
Charlie 1 Odesláno 23. březen 2012 Odesláno 23. březen 2012 můj interiér... [upravil dne 23/3/12 18:49 od Charlie 1] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.