Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Vajíčka jsem nesmažil. Právě vůbec, bylo to lepší jak klasická látka. :super Sice už to byly poslední dny co bylo vedro, ne klasický léto, ale to uvidím letos.

dobrmik: lehce přes 10t za kůži. Jakou barvu mají ty co můžeš mít?

Farky: vypadá to parádně, opravdu škoda těch opěrek že nejsou v barvě.

Odesláno

jj su site na mieru, tusim v RS ci kde, ja som ich kupil z buracky a on tam nemal opierky,, ale tu na fore ako vidim sa caluni vo velkom, mozno sa o nieco pokusim aj ja :D

neviete niekto ci: -pasuju tapecy z kombika do sedana? (najma zadne)

-pasuju sedacky z coupe do sedana (najma predne)

Odesláno

tapecy pasují...

ale jak to je s těma sedačkama break,sedan coupe by mě též zajímalo....

vím že z breaku nejdou do sedanu zadní..ale nevím proč..

pak ještě novej verzus starej model??

Odesláno

Zadní nejdou z breaka na sedana a opačně kvůli jinýmu uchycení:myslim, navíc je jinak řešený sklápění, a jsou dělená ( na combi) na 2+1 míst, a myslím že čakom říkal že i zadní sedáky se dají odklopit jinak než na combi:myslim

Odesláno

mna to zaujimalo najma koli pravej prednej sedacke, coupe ma taku packu na odklopenie operadla ked sa nastupuje dozadu, a ja by som to chcel na sedane,

minule som viezol parapetu a sklopenie operadla uplne dopredu by mi dost pomohlo :D elektricky to sklapat (alebo na manualnych koleckom) je zdlhave

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

A sedan ma vzadu po bokoch take 2 diely naviac, ktore break nema :) ...

U breaka jsou taky, ale nejsou čalouněný, jsou jenom plastovy, možná jsou jinak připevněný.

• O 1 rok později...
Odesláno

covece cakome, dneska jsem omrkaval 406 sedan z 99 roku a podsedak sel normalne odklopit, operadla byly taky 2+1 a uchyceni je stejny, ale to odklapeni je jiny. jinak tak ja mam sedacky komlet v el a nejsou vyhrejvany a tady je hafo sedacek, co jsou manual a jsou s vyhrevem, radsi bych vyhrev nez el ovladani.

Odesláno

nn podsedak byl celistvej jen jakoby molitan a dal se odklopit, stejnej princip jako fabie napr a operadla byly deleny na dve tretiny a tretina a sli odklapet, odklapel je z kufru.

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...