Guest Lubk0 Odesláno 13. září 2008 Odesláno 13. září 2008 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: pastorek Vplyv alkoholu na psychomotoriku je pri každom organizme individuálny. Som za toleranciu malého množstva ( cca tých 0,3 ) napriek tomu že som abstinent. Jedno pivo ovplyvní asi toľko ako únava z pracovného dňa. Hovorí sa o návykových látkach ale sú i iné psychosomatické vplyvy ktoré sú nebezpečné rovnako. ( únava, rozčúlenie, nervozita, ...) Len tieto niesú jednoducho merateľné. Dobře, pokud si pro toleranci, jak se zaručí vliv AL při takto malém množství na organizmus, když je to individuální?? Na každého toto malé množství působí přece úplně jinak!! Takže nic!! Žádná tolerance!! Tragédií je snad dost!!! OKcko, tu si to troska nepochopil. Ano, vliv maleho mnozstvi je individualni. Lenze tak se projevuje i na drageru... Na priklad, ja 192cm, 100kg vypijem 0,5 litra piva, a po hodine nafukam 0,2 promile. Avsak muj kamarad vypil rovnake pivo, avsak mal len 70 kg, a nebol zvykli si sem tam vypit - ten nafouka 0,5 .... Takze to je to individualni, to ze na kazdeho alkohlo vplyva jinak. Neni to len o vahe, je to aj schopnost tela, ako rychlo sa dokaze alkoholu zbavit. A preto 2 lidi, nenafukajhu s rovnakeho mnozstva alkoholu to iste ... Je to zbytocne resit, pretoze tolerovana hranica tu je a bude zachvili aj na papieri... Tolerovana hranica v Trnavskom kraji je 0.31 promile presne... Mam to od samotnych policajtu, a od ich nadriadenych. Bolo o tom pisane aj v nasich novinach. Iny je fakt, ze inde v europe to bez problemov bezi, a nehody im nepribudli... Citovat
Kurt Odesláno 13. září 2008 Odesláno 13. září 2008 Lubk0: na druhou stranu taky \"jinde v Evropě\" je ta hranice posuzována jinak v případě, že způsobíš nehodu - v tom případě se na žádné \"povolené množství\" nehraje, co není fyzio, to si zodpovíš. Jen by mě zajímalo, na čem budou vydělávat orgáni, když ne na alkoholu - dostanou měřáky na hloubku dezénu? Citovat
AnotherOne Odesláno 13. září 2008 Odesláno 13. září 2008 Alebo tlakomery na tie rezervy v kufri. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 13. září 2008 Odesláno 13. září 2008 Kurt, dopravna nehoda je nieco ine. Ja hovorim o beznej kontrole... Citovat
trsek Odesláno 13. září 2008 Odesláno 13. září 2008 Tak jak to v zákoně je - je pěkná hovadina! Mám známe rozházené po celé republice a když jedeme něco slavit tak tam musím strašit tři dny!!! První den se pije a místo abych druhý den večer jel domů , musím ještě JEDEN DEN otravovat abych nenadýchal. Schválně kolik máme v klubu militantních členů? Jednou nadýchám a mám na deset let zbraně v trezoru!!! A propo vy se nebojíte jezdit střízlivý??? Ja ano! Každý den mě někdo vytlačí do škarpy. Už mě nebaví opravovat šrámy!! Citovat
Guest servisman Odesláno 13. září 2008 Odesláno 13. září 2008 takový je život na silnici já už to vzdal abych stále něco opravoval -šrámy na dveřích Citovat
Kurt Odesláno 13. září 2008 Odesláno 13. září 2008 trsek: pokud ti dělá problém jezdit střízlivý nebo čekat, až vystřízlivíš, jsou ještě stále dvě možnosti. První je nechlastat a druhá je nejezdit. Citovat
Kurt Odesláno 13. září 2008 Odesláno 13. září 2008 \"Nejezdit\" bylo použito v kontextu usednutí za volant. Takže pro upřesnění - druhá možnost je neřídit. A tedy třeba nechat se vozit. Citovat
OK406 Odesláno 13. září 2008 Autor Odesláno 13. září 2008 Původně zaslal: Lubk0 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: pastorek Vplyv alkoholu na psychomotoriku je pri každom organizme individuálny. Som za toleranciu malého množstva ( cca tých 0,3 ) napriek tomu že som abstinent. Jedno pivo ovplyvní asi toľko ako únava z pracovného dňa. Hovorí sa o návykových látkach ale sú i iné psychosomatické vplyvy ktoré sú nebezpečné rovnako. ( únava, rozčúlenie, nervozita, ...) Len tieto niesú jednoducho merateľné. Dobře, pokud si pro toleranci, jak se zaručí vliv AL při takto malém množství na organizmus, když je to individuální?? Na každého toto malé množství působí přece úplně jinak!! Takže nic!! Žádná tolerance!! Tragédií je snad dost!!! OKcko, tu si to troska nepochopil. Ano, vliv maleho mnozstvi je individualni. Lenze tak se projevuje i na drageru... Na priklad, ja 192cm, 100kg vypijem 0,5 litra piva, a po hodine nafukam 0,2 promile. Avsak muj kamarad vypil rovnake pivo, avsak mal len 70 kg, a nebol zvykli si sem tam vypit - ten nafouka 0,5 .... Takze to je to individualni, to ze na kazdeho alkohlo vplyva jinak. Neni to len o vahe, je to aj schopnost tela, ako rychlo sa dokaze alkoholu zbavit. A preto 2 lidi, nenafukajhu s rovnakeho mnozstva alkoholu to iste ... Je to zbytocne resit, pretoze tolerovana hranica tu je a bude zachvili aj na papieri... Tolerovana hranica v Trnavskom kraji je 0.31 promile presne... Mam to od samotnych policajtu, a od ich nadriadenych. Bolo o tom pisane aj v nasich novinach. Iny je fakt, ze inde v europe to bez problemov bezi, a nehody im nepribudli... Neboj, pochopil. Pokud ,,nadýcháš\", tak máš prostě smůlu! A je jedno, jaké množství a jaké máš ,,spalování\". AL za volat a do sil.provozu nepatří. A nikde není napsáno, že AL ano !!! Pokud se dělá odběr krve, tak se přihlíží k různým faktorům. Jsem proto, aby jsme se schodli, že AL a ani jiné látky, které mají vliv na soutředenost a vnímání při řízení mot. i nemot. vozidla prostě nepatří za volat !!! Citovat
pastorek Odesláno 13. září 2008 Odesláno 13. září 2008 \"Jsem proto, aby jsme se schodli, že AL a ani jiné látky, které mají vliv na soutředenost a vnímání při řízení mot. i nemot. vozidla prostě nepatří za volant !!!\" S tým sa dá len súhlasiť. Slovíčko \"tolerancia\" si vyhodíme z hlavy. ...na cestách je vidieť že veľa našich kolegov to už urobila. Budeme si všetci rovný. Rovnaké podmienky pre pre tých čo jazdia tri dni alebo tridsať rokov, rovnaké podmienky pre staré polovraky i nové moderné autá.... ale veď tak to už je. - všetko krásne čierno-biele - [upravil dne 13/9/08 pastorek] Citovat
orgacek Odesláno 13. září 2008 Odesláno 13. září 2008 Pokud českému člověku povolíme hladinu-řekněme třeba 0,3 alkoholu v krvi,tak přesně vidím jak to u nás dopadne. Každý bude hrdina, dá si jedno pivko nebo dvě a se slovy to je v poho, sedne do auta, pak nadýchá 0,45 a bude říkat-já jsem myslel že mi to vyjde na těch 0,3 promile??? A bude se vymlouvat, volat právníky, nařkne policisty,že špatně postupovali při kontrole alkoholu atd. Jsem pro to, aby to doposud v ČR zůstalo tak jak to je. Jinak z praxe, my (policajti) řešíme až případy od 0,3 nahoru-jelikož do 0,3 to shodí každý správní orgán i soudce, to že to probíhá tak jak říká Kurt je výsledkem toho, že policajti chtějí mít čárku za každou cenu. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 14. září 2008 Odesláno 14. září 2008 Okcko Si sice zato, ale aspom na slovensku bude realita ina Ja sa na to celkom tesim, konecne sa nemusim bat buzerace policajtu za jeden strik alebo podobne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.