Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak bohužel jsem se dnes dočkal i já.

Zaparkovali jsme auto u Nádraží Holešovice a když jsme se k němu večer vrátili, tak jsme se nestačili divit!

Pootevřené zadní dveře, rozbité okno a zničený sloupek mezi stahovacim oknem a tim trojúhelníkem na zadních dveřích!!! :mad::mad:

Nic z auta nevzali (nic jsme tam ani neměli), jen škoda!!

Nechápu tyhle idioty, viděj, že je v autě dětská autosedačka, hračky, plenka na okně, ale stejně bezohledně tohle udělaj!

Jen doufám, že ho jednou přejede auto mimo přechod!!!!! :bacha:bacha:bacha

Odesláno

tak to je smula, a to udelali na kombiku ? obcas premyslim prilepit na okynka cedulku, ze v aute nic neni a interier je monitorovan online kamerou

kdybys potreboval, ten sloupek bych asi z myho kombiku na dily mel, i to okynko, napis kdyztak SZ ktera strana a jak na to spechas opravit

Odesláno

Blbost lidská je prostě neměřitelná - občas by se mi líbil model se stínám částí končetin (ale kdo by pak měl čím pracovat, to netuším)

Odesláno

Tam bych delší dobu nepostával... Známe tam to obyvatelstvo...

Mimo jiné, kousek od metra je P+R...

[upravil dne 9/9/2008 Marcel505]

Odesláno

To bud jeste rad, ze ty nic nezobrali.

U nas v poslednej dobe ide taky hit, ze pokial v aute nic nenajdu, zoberu ty aspom komplet povinnu vybavu , hever, a pokial su autom tak aj rezervu...

Aj za to dostanu par korun...

Odesláno

Ferry:

jj, na kombajnu.

Už tam postávat nebudem, bylo to dneska tak ucpaný, že jsme to vzdali autem a jeli jsme radši metrem.

Jinak mě taky překvapilo, že tam všechno nechali, komplet povinou výbavu, nářadí, CDčka a dokonce i tu autosedačku!

Jsou to prostě hovada, nic jinýho mě nenapadá :mad::bacha:bacha

Odesláno
Původně zaslal: kveton

Ferry:

jj, na kombajnu.

Už tam postávat nebudem, bylo to dneska tak ucpaný, že jsme to vzdali autem a jeli jsme radši metrem.

Jinak mě taky překvapilo, že tam všechno nechali, komplet povinou výbavu, nářadí, CDčka a dokonce i tu autosedačku!

Jsou to prostě hovada, nic jinýho mě nenapadá :mad::bacha:bacha

Proste to byli zase nejaky fetky ktery potrebovali nejaky prasule na svouji davku.. Je to uplne presne to co se stalo me

Odesláno

bud rad, me takhle rozrezali sedacky, na puvodnim autel, nic nenasli, tak mi to rozrezali

kolegovi zase aby schovali stopy, zastrikali na mondeu cely interier WeDeckem, cert vem okno...

ja parkuju pouze na hlidanych. Sice neruci za vykradeni, ale ruci aspon za auto :-)

Odesláno

To ti teda nezávidim,zase vyhnaný peni z kapsy ,řikám furt,takovejmdle ihned lámat prsty,kdyby to nepomohlo,tak i ruce ,takovýdle sv....ě si nic jinýho nezasloužej,a rádio ti nechali?

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Blbost lidská je prostě neměřitelná - občas by se mi líbil model se stínám částí končetin (ale kdo by pak měl čím pracovat, to netuším)

o praci tak ani nejde, ale kdo by furt vyndaval ten useklej bordel z auta, o cisteni zaschle krve ani nemluvim.....

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

Původně zaslal: Medvěd

o praci tak ani nejde, ale kdo by furt vyndaval ten useklej bordel z auta, o cisteni zaschle krve ani nemluvim.....

to je jednoduchý usekneš jim jednu ruku a když nebudou dost makat ta im zavážeš oči a vyložíš na sibiři a tam je nikdo hledat nebude :-)

Odesláno

Tohle mi vždy vytočí. Ještě se mi nikdy nic takového nestalo ale vzhledem k tomu, že se taky pohybuju po Praze, tak čekam, že jednou tu taky budu psát, že se to potkalo i mě. Poraďte nějakou prevenci... Mám například černé skla. Nevim, co třeba sehnat nějakou nálepku o alarmu, nebo tak něco? Nechce se mi živit pitbulla na zadních sedačkách.

Odesláno
Původně zaslal: Gargamell

Tohle mi vždy vytočí. Ještě se mi nikdy nic takového nestalo ale vzhledem k tomu, že se taky pohybuju po Praze, tak čekam, že jednou tu taky budu psát, že se to potkalo i mě. Poraďte nějakou prevenci... Mám například černé skla. Nevim, co třeba sehnat nějakou nálepku o alarmu, nebo tak něco? Nechce se mi živit pitbulla na zadních sedačkách.

stačí jednoduchej alarm co se prodává i alarmu do 2k máš i otřesoví čidlo a u něktrých snímaní ultrazvukem nebo tak neco a kdyz roseká sklo tak tam mas sirenu 130dB kterou bych dal do vnitr aby se tam nedalo bejt :-) a kdyz seženeš dvě tak než je zneškodní tak bude hluchej :-D.... je to lacinější než živit pitbula :-)

Odesláno

Koukal jsem na nějaké alarmy...ale asi bych přecejen zvolil nějakou firmu aby mi to tam namontovala. Rád bych taky abych nemusel nosit ještě jendo DO na alarm. Prostě aby to bylo na centrálu.

Odesláno

dají se sehnat bud i z ridici jednotkou pro centrál že ty krabičky vyměníš a ta od centralu ti zbyde a nebo možná by šel naučit ten ovladač i na řj pro alarm pokud mas dost tlacitek ale to sem nezkoušel ;) každpodně hodně sirén hodne dobrý :-)

Odesláno

Staci jednoduchy alarm, nech to aspom zacne hucet. Profiky to neodstrasi, ale fetaki ano.

Samozreme, nebavime sa tu o profikoch, nakolko ty by ti urcite okno nerozbijali.

Fetak radsi prejde o auto dal, ktore alarm nema a jede na to.

Aj nalepky alarmu su daju, lenze castokrat fetaci sedia pobliz, a pozeraji na svoje obete.

Najlepsi su taky, co prijedou autom nekde pred stanici, nebo hypermarket, huci im hudba a boucha subwoofer, prijedou, vystupi z auta, a zamknou klucikom, a idu prec...

Na tich sa zameravaju, nakolko nemaji central, a vedi ze neco v kufru najdou, nejaky repro, zosik, woofer popripade i to radijko ...

Tmave skla su neni zarukou toho, ze ti to nikdo nerozbije. Radsi mat cire skla, a nic nemat na sedackach a na zadnom plate.

Dost ludi riesi zadne plato i tak, ze repro zapustia pod uroven plata, a natiahnu nanho koberec. Tym padom neni ani videt, ze mate zadni repro, a hraje to skoro rovnako...

Ale pokial sa nemylim 406 ta v breaku pevne plato nema , alebo hej ? Neviem :D

Odesláno

alarm tam mám a i řval, ale copak by dneska kdo dělal? Všichni se tak maximálně otočej a nadávaj co to tam řve :roll

Dneska jsem zjistil, že mi ukradli nabíječku na PDA, ale držák tam nechali! Sice nevim na co jim bude, ale mě to pěkně nasralo!!!

Okno se sloupkem jsem dnes sehnal a mám to už v kufru (snad mi to neukradnou :bacha) a musim počkat na likvidátora nebo to nafotit a opravit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...