buml Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 to vis ja nemam cas na vymejsleni barvicek, tady furt rvou, ze chtej vodu do baraku, ja sice nechapu proc, ale asi jim budu muset vyhovet:( Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. září 2008 Autor Odesláno 3. září 2008 Původně zaslal: buml to vis ja nemam cas na vymejsleni barvicek, tady furt rvou, ze chtej vodu do baraku, ja sice nechapu proc, ale asi jim budu muset vyhovet:( kašli na to , dam ti sud a dej ho pod okap , to jim musí stačit Citovat
buml Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 vzdyt jim furt rikam, ze studna je 30 kroku. No a ted na me zase krici, ze chce krb, no to by se z toho jeden po.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Krb nedělej, kup krbový kamna k zazdění, jinak se z kolaudace krbu po.... doopravdy:D:D:D:D Citovat
Medvěd Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Krb klidně udělej - profi firma si s kolaudacema poradí a až budeš potřebovat nějaký palivo, obrať se na odborníka (www.cdp-ekopaliva.cz) Citovat
buml Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 samo ne krb jako takovej, krbova vlozka Jotul bude, akorat nevim kdy bude obestavba, pac cas neni natahovaci. Ted musim dodelat wc a koupelnu a rychle obejvak a nekdo musi taky nalepit izolaci, ktera v tom budoucim obejvaku lezi. to vynechavam zatepleni strechy, kde musim nejdriv udelat rastr na sadros, abych tam moh tu izolaci zastrcit:( Citovat
buml Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Původně zaslal: Medvěd Krb klidně udělej - profi firma si s kolaudacema poradí a až budeš potřebovat nějaký palivo, obrať se na odborníka (www.cdp-ekopaliva.cz) jedine by prichazelo v uvahu bukove jen tech 33cm, bych klidne natah na 40cm kupuju drahou vlozku co drevo moc nezere, tak doufam, ze se mi to i v praxi potvrdi [upravil dne 3/9/08 buml] Citovat
Medvěd Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Původně zaslal: buml Původně zaslal: Medvěd Krb klidně udělej - profi firma si s kolaudacema poradí a až budeš potřebovat nějaký palivo, obrať se na odborníka (www.cdp-ekopaliva.cz) jedine by prichazelo v uvahu bukove jen tech 33cm, bych klidne natah na 40cm kupuju drahou vlozku co drevo moc nezere, tak doufam, ze se mi to i v praxi potvrdi [upravil dne 3/9/08 buml] Dřevo vychází příliš draze, brikety jsou budoucnost. Jedná se o lisované brikety z pilin, kde je výhřevnost vyšší než u hnědého uhlí (cca 19 MJ) a po shoření nezbyde téměř žádný popel - 1t briket = cca 4m3 dřeva !!! Citovat
buml Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: buml Původně zaslal: Medvěd Krb klidně udělej - profi firma si s kolaudacema poradí a až budeš potřebovat nějaký palivo, obrať se na odborníka (www.cdp-ekopaliva.cz) jedine by prichazelo v uvahu bukove jen tech 33cm, bych klidne natah na 40cm kupuju drahou vlozku co drevo moc nezere, tak doufam, ze se mi to i v praxi potvrdi [upravil dne 3/9/08 buml] Dřevo vychází příliš draze, brikety jsou budoucnost. Jedná se o lisované brikety z pilin, kde je výhřevnost vyšší než u hnědého uhlí (cca 19 MJ) a po shoření nezbyde téměř žádný popel - 1t briket = cca 4m3 dřeva !!! no pekny, ale nikdo kvalifikovany mi dodnes nedokazal rict, jak se ten lisovanej sajrajt chova v systemu cisteho spalovani EDIT > jo a pokud je dobry drevo, tak popel se vynasi jedno cca tydne [upravil dne 3/9/08 buml] Citovat
Medvěd Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Zastav se na pokec s Řebíkem v Miškovicích nebo si počkej na For Arch, tam bude mít výrobce přímo stánek - každopádně fakt nejde o lisovanej sajrajt a lidi, co od nás vzali pár balíků na zkoušku si rádi vzali i několik tun - i Ty samozřejmě můžeš postupovat stejně. [upravil dne 3/9/2008 Medvěd] Citovat
Bohouš Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Ten zelenej obývák - to bude jako v hájovně :D:D Ale jinak práce slušná, já také nedávno dělal podlahu a maloval, ale měl jsem na to týden dovolenou, takže pohoda vánek Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: Bohouš Ten zelenej obývák - to bude jako v hájovně :D:D Ale jinak práce slušná, já také nedávno dělal podlahu a maloval, ale měl jsem na to týden dovolenou, takže pohoda vánek V hájovně? Myslíš že Pe.Tr má nějaký parohy?:D:D:D Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 ja jsem zastance bile, a maluju kazdy dva roky, uz mesic se seru s kuchyni, kdyz ma cas tamtenj, nemam cas ja a naopak.... dnes jsme opet presekli dalsi kabel, ktery vede misty, kde vubec nema co delat skoda, ze byvaly elektriikar se mi nedostane do rukou :bacha:bacha proste, strhana malba a omitka, nove nastukovano, zacisteno, vymalovano a pri uchycovani skrinky horni linky se drbne kabel, ja bych se fakt posral Ja Pe.Trovi parohy nenasadil :-) [upravil dne 4/9/2008 Scratch] Citovat
marisw Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 osobne by som volil nejaku teplejsiu farbu..... ale zastavam klasicku snehovo bielu...ta vo mne evokuje cistotu:papa Citovat
KoudaK Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Ale myslím si,že ty malůvky na zdi jsou tvoje dílo.. :myslim Citovat
Vvitty Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 2Pe.Tr: pekne to mas! A barev se neboj, me se to taky jeste neokoukalo, narozdil od bile, kterou jsme meli u nasich malovano snad patnact let, brrrr... taky ted presli na barvy 2 Medved: drzim palce. 2 Buml: nasi ty brikety hazi do Jotulu s dvojitym spalovanim, tj. tim cistym spalovanim, a nestezuji si (zatim teda spalili asi pul palety). Kupovali jsme to pred dvema lety na Morave do sklipku, takze to neni od stejneho vyrobce jako ma Rebik, nicmene ono je to vsechno delane v podstate stejne. Jeste mi tam pul palety zbyva, jenze nejdriv musime spalit tu pulku strechy :D jinak je to lisovany odpad z drevarskych zavodu, takze bych se nebal ze je to svinstvo Citovat
Bohouš Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz V hájovně? Myslíš že Pe.Tr má nějaký parohy?:D:D:D Heh to mě ani nenapadlo.....takže Pe.Tr by mohl být takový hajný Robátko se svým věrným druhem Větrníkem :D:D Citovat
agresssor Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Peto me se libi ten modrej pokoj:) ten je supr.) Citovat
Butch Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Koukám jak blázen jak všichni kecají do zvolených barev. Jak manželka řekne tak bude a dlouhé diskuse nikam nevedou. A chudák ten kdo by náhodou prosadil svůj názor tak by to měl do příštího malování na talíři. Já do toho nekecám, prostě jednou za 2-3 roky vymaluju a je klid. (Sytě zelenou jsme měli taky v obýváku a i po letech sem tam na nás vykukne spod nových vrstev ) Citovat
vendelinek Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Původně zaslal: Pe.Tr S tou modrou si nedělej ,je dobrá,taky sem měl trochu tmavší,dělal sem celej byt před asi 6ti lety a docela vybledla http://img255.imageshack.us/img255/5858/04092008821vb2.jpg http://img255.imageshack.us/img255/1406/04092008822ve0.jpg ten dětskej byl krásně žluťounkej,a podivej,jak vyblednul http://img255.imageshack.us/img255/2315/04092008824ra1.jpg http://img255.imageshack.us/img255/3937/04092008825xg8.jpg kuchyň sem nechal na bílo http://img255.imageshack.us/img255/7494/04092008828yt7.jpg Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.