Pe.Tr Odesláno 3. září 2008 Autor Odesláno 3. září 2008 Zprvu taky nevypadal a žena šla do mdlob ale nakonec taky ok Citovat
chuck11 Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 kura ta modrá v té ložnici no nevím nevím,působí hodně chladně,tu modrou tak do kuchyně,no ale hlavně,aby se to líbilo tobě Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. září 2008 Autor Odesláno 3. září 2008 Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: Pe.Tr do toho jsem zapojil i děti Chudák holčička ,ručky ji musely bolet:D Ps.nechtěl bych ji pak koupat,ta musela vypadat teda savo sundá všechno Citovat
Guest servisman Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Pe.Tře že se nestydíš zaměstnávat děti Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. září 2008 Autor Odesláno 3. září 2008 Původně zaslal: honza406 Pe.Tře že se nestydíš zaměstnávat děti no co ať si zvykaj , dnešní doba je svině Citovat
Medvěd Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Já se k postupu rekonstrukce u nás ani nevyjadřuju, ale vypadá to, že tak za měsíc (nejpozději dva) bychom mohli bydlet. Co se týče barev na zdech - nejraději mám bílou, ta se neokouká (u odstínů bych právě ze zevšednění měl strach) a při dalším malování se dobře přetírá (kamarád překrýval nějakou sytou barvu a několikrát mu z pod malby vylezla) Aby to nevypadalo, že jen haním - odvedli jste všichni kus práce, ať se Ti tam dobře bydlí [upravil dne 3/9/2008 Medvěd] Citovat
Dundee Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Původně zaslal: chuck11 kura ta modrá v té ložnici no nevím nevím,působí hodně chladně Taky máme modrou ložnici (velice světlou), ale přijde tam sytější modrá Pe.Tr: Pěkná práce;) [upravil dne 3/9/2008 Dundee] Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. září 2008 Autor Odesláno 3. září 2008 Původně zaslal: Medvěd Já se k postupu rekonstrukce u nás ani nevyjadřuju, ale vypadá to, že tak za měsíc (nejpozději dva) bychom mohli bydlet. Co se týče barev na zdech - nejraději mám bílou, ta se neokouká (u odstínů bych právě ze zevšednění měl strach) a při dalším malování se dobře přetírá (kamarád překrýval nějakou sytou barvu a několikrát mu z pod malby vylezla) u mě nova malba nehrozí - to už bude na dětech , už ví jak Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. září 2008 Autor Odesláno 3. září 2008 Původně zaslal: Medvěd Aby to nevypadalo, že jen haním - odvedli jste všichni kus práce, ať se Ti tam dobře bydlí [upravil dne 3/9/2008 Medvěd] Díky Díky , abych řekl pravdu ja se divím že sis na tu tvoji firmu co rekonstruuje tvuj byt davno nedošlapl , šak už to mělo byt davno fertig.l Citovat
buml Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 teda proti gustu zadnej dysputat, ale ty barvy to je vec:bojim no nic bydlite tam Vy, tak at se Vam libej alespon tech deset let:D P.S. z hygienickeho hlediska se doporucuje malovat co 2 roky:papa Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Všechno super, jen jsem nepochopil ten zelenej obývák:myslim Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. září 2008 Autor Odesláno 3. září 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Všechno super, jen jsem nepochopil ten zelenej obývák:myslim To je proto abys věděl že jsi u Trávničků :D:D Citovat
Medvěd Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Medvěd Aby to nevypadalo, že jen haním - odvedli jste všichni kus práce, ať se Ti tam dobře bydlí [upravil dne 3/9/2008 Medvěd] Díky Díky , abych řekl pravdu ja se divím že sis na tu tvoji firmu co rekonstruuje tvuj byt davno nedošlapl , šak už to mělo byt davno fertig.l Spousta věcí je zaviněno \"objektivními potížemi\" - beton pod dřevěnou podlahou musí vyschnout, zjistit že místo příčky mezi předsíní a koupelnou máš oboustranně nahozené pletivo a že se tedy příčka musí znovu vyzdít taky není zrovna věc nutící k volání \"sláva\", ale své má samozřejmě na hrbu i firma (objednávka jiných radiátorů než jsou v projektu, dnes třeba stál obkladač, protože nemá řezačku na dlažky tak dlouhou, aby mohl řezat šikmým řezem kachle 40x40 cm) - ALE VĚTŠINA ZDRŽENÍ JE O TOM, ŽE (jak jsme byli už předem varováni) SE OBJEVUJÍ PRÁCE, KTERÉ PŘEDTÍM NEŠLO TUŠIT (a když už je byt v bordelu a my máme kde hlavu složit, tak chceme, aby se to udělalo z jedný vody na čisto) Citovat
buml Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Zelena je trava, travnicku je dost a ten nas obejvak zari pro radost jen se s tim Peto neparej vezmi zelen, obejvak natirej :D:D [upravil dne 3/9/08 buml] Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. září 2008 Autor Odesláno 3. září 2008 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Medvěd Aby to nevypadalo, že jen haním - odvedli jste všichni kus práce, ať se Ti tam dobře bydlí [upravil dne 3/9/2008 Medvěd] Díky Díky , abych řekl pravdu ja se divím že sis na tu tvoji firmu co rekonstruuje tvuj byt davno nedošlapl , šak už to mělo byt davno fertig.l Spousta věcí je zaviněno \"objektivními potížemi\" - beton pod dřevěnou podlahou musí vyschnout, zjistit že místo příčky mezi předsíní a koupelnou máš oboustranně nahozené pletivo a že se tedy příčka musí znovu vyzdít taky není zrovna věc nutící k volání \"sláva\", ale své má samozřejmě na hrbu i firma (objednávka jiných radiátorů než jsou v projektu, dnes třeba stál obkladač, protože nemá řezačku na dlažky tak dlouhou, aby mohl řezat šikmým řezem kachle 40x40 cm) - ALE VĚTŠINA ZDRŽENÍ JE O TOM, ŽE (jak jsme byli už předem varováni) SE OBJEVUJÍ PRÁCE, KTERÉ PŘEDTÍM NEŠLO TUŠIT (a když už je byt v bordelu a my máme kde hlavu složit, tak chceme, aby se to udělalo z jedný vody na čisto) hm, to chápu a nezávidím Citovat
Pe.Tr Odesláno 3. září 2008 Autor Odesláno 3. září 2008 Původně zaslal: buml Zelena je trava, travnicku je dost a ten nas obejvak zari pro radost jen se s tim Peto neparej vezmi zelen, obejvak natirej :D:D [upravil dne 3/9/08 buml] asi se regnu na to tve new forum :bacha:bacha :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.