Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Původně zaslal: Pe.Tr

do toho jsem zapojil i děti :D

Chudák holčička ,ručky ji musely bolet:D

Ps.nechtěl bych ji pak koupat,ta musela vypadat teda :D

savo sundá všechno :D

Odesláno

Já se k postupu rekonstrukce u nás ani nevyjadřuju, ale vypadá to, že tak za měsíc (nejpozději dva) bychom mohli bydlet.

Co se týče barev na zdech - nejraději mám bílou, ta se neokouká (u odstínů bych právě ze zevšednění měl strach) a při dalším malování se dobře přetírá (kamarád překrýval nějakou sytou barvu a několikrát mu z pod malby vylezla)

Aby to nevypadalo, že jen haním - odvedli jste všichni kus práce, ať se Ti tam dobře bydlí

[upravil dne 3/9/2008 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

kura ta modrá v té ložnici no nevím nevím,působí hodně chladně:ticho

Taky máme modrou ložnici (velice světlou), ale přijde tam sytější modrá;):D

Pe.Tr: Pěkná práce;):potlesk

[upravil dne 3/9/2008 Dundee]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Já se k postupu rekonstrukce u nás ani nevyjadřuju, ale vypadá to, že tak za měsíc (nejpozději dva) bychom mohli bydlet.

Co se týče barev na zdech - nejraději mám bílou, ta se neokouká (u odstínů bych právě ze zevšednění měl strach) a při dalším malování se dobře přetírá (kamarád překrýval nějakou sytou barvu a několikrát mu z pod malby vylezla)

u mě nova malba nehrozí - to už bude na dětech , už ví jak :D

Odesláno

Aby to nevypadalo, že jen haním - odvedli jste všichni kus práce, ať se Ti tam dobře bydlí

Díky Díky , abych řekl pravdu ja se divím že sis na tu tvoji firmu co rekonstruuje tvuj byt davno nedošlapl , šak už to mělo byt davno fertig.l

Odesláno

teda proti gustu zadnej dysputat, ale ty barvy to je vec:bojim no nic bydlite tam Vy, tak at se Vam libej alespon tech deset let:D

P.S. z hygienickeho hlediska se doporucuje malovat co 2 roky:papa

Odesláno
Původně zaslal: Radek Hurvajz

Všechno super, jen jsem nepochopil ten zelenej obývák:myslim

To je proto abys věděl že jsi u Trávničků :D:D:D

Odesláno

Díky Díky , abych řekl pravdu ja se divím že sis na tu tvoji firmu co rekonstruuje tvuj byt davno nedošlapl , šak už to mělo byt davno fertig.l

Spousta věcí je zaviněno \"objektivními potížemi\" - beton pod dřevěnou podlahou musí vyschnout, zjistit že místo příčky mezi předsíní a koupelnou máš oboustranně nahozené pletivo a že se tedy příčka musí znovu vyzdít taky není zrovna věc nutící k volání \"sláva\", ale své má samozřejmě na hrbu i firma (objednávka jiných radiátorů než jsou v projektu, dnes třeba stál obkladač, protože nemá řezačku na dlažky tak dlouhou, aby mohl řezat šikmým řezem kachle 40x40 cm) - ALE VĚTŠINA ZDRŽENÍ JE O TOM, ŽE (jak jsme byli už předem varováni) SE OBJEVUJÍ PRÁCE, KTERÉ PŘEDTÍM NEŠLO TUŠIT (a když už je byt v bordelu a my máme kde hlavu složit, tak chceme, aby se to udělalo z jedný vody na čisto)

Odesláno

Spousta věcí je zaviněno \"objektivními potížemi\" - beton pod dřevěnou podlahou musí vyschnout, zjistit že místo příčky mezi předsíní a koupelnou máš oboustranně nahozené pletivo a že se tedy příčka musí znovu vyzdít taky není zrovna věc nutící k volání \"sláva\", ale své má samozřejmě na hrbu i firma (objednávka jiných radiátorů než jsou v projektu, dnes třeba stál obkladač, protože nemá řezačku na dlažky tak dlouhou, aby mohl řezat šikmým řezem kachle 40x40 cm) - ALE VĚTŠINA ZDRŽENÍ JE O TOM, ŽE (jak jsme byli už předem varováni) SE OBJEVUJÍ PRÁCE, KTERÉ PŘEDTÍM NEŠLO TUŠIT (a když už je byt v bordelu a my máme kde hlavu složit, tak chceme, aby se to udělalo z jedný vody na čisto)

hm, to chápu a nezávidím

Odesláno
Původně zaslal: buml

Zelena je trava,

travnicku je dost

a ten nas obejvak

zari pro radost

jen se s tim Peto neparej

vezmi zelen, obejvak natirej

:D:D:D

[upravil dne 3/9/08 buml]

asi se regnu na to tve new forum :bacha:bacha:bacha

:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...