Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jo akurat sem to doinstaloval. Zatial sa mi paci. Je rychlejsi o nieco ako firefox...

Radek - prave preto som si ho nainstaloval.

Vsechny vyrobky od \"GOOGLE\" povazuju za velmi dobre....

Jak samotny www.google.sk, tak google eart alebo GMAIL. GMAIL ma od nich oslovil asi najviac, na sto procent zachitava vsetky spami, ma krasni java wap aplikaci do mobilu, ma pardni funkce a proste nema chybu.

Zatial prehliadac dobry :) Budem skusat dalej :)

Odesláno

Možná je to zbytečná paranoia, ale mám pocit že se Google sere do čím dál víc oblastí - aby si z celýho byznysu kolem www za chvilku nevyrobil pěknej monopol :bojim

Ale jinak souhlas s Hurvajzem, ty časy kdy sem instalova každou nově zveřejněnou betaverzi čehokoliv mě už dávno přešly ;)

Odesláno

No já ho vyzkoušel a určitě ho neodinstaluju, zdá se mi rychlejší než ostatní prohlížeče a vypadá dost jednoduše ( a v tom je síla)

Navíc má dost moc krásnejch funkcí, ale to je všechno na delší testování

Odesláno

Radek dale se i ospravdlnuji za preklep...

Takze i kdybi to neprerobili, znamena to , ze na bankovni ucet s internet bankingu, a do prace se budu prihlasovat cez FIREFOX... Na ostatni veci mi je to jedno. Nech si kdo chce uverejni co chce :) Mailovku mam tak ci tak na GMAIL, tak mi je to v podstate jedno.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...