mum Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 Ahoj všichni mám 406ku 1.8 16v r.v. 1998 a občas se mi stane že ji nemůžu natočit.Většinou se mi to stává když už je zahřátá,za studena zatím vždy chytla.čerpadlo vrčí tak myslím že tam benzín jde a startér točí ale naprázdno,ani to neblafne.Podaří se mi nastartovat až třeba napopáté.Nedělá to ani v pravidelných intervalech.Ted´sem jezdil čtrnáct dní v pohodě v pátek mi to udělalo čtyřikrát po sobě tak mě napadlo vzít si druhé klíčky jestli to není imobilizer a v sobotu dobrý a dnes to udělalo zase.Prosím poradte mám jet v sobotu na svatbu a nerad bych tam ze sebe dělal šaška. dík Pavel Citovat
Ferry Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 cidlo otacek na prevodovce ? je schovane pod domeckem termostatu Citovat
mum Odesláno 1. září 2008 Autor Odesláno 1. září 2008 Díky Vám za příspěvky,vše sem prostudoval a hned zítra si zajedu půjčit snímač na vrakáč a uvidíme. Citovat
Guest servisman Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 jj to jsme si užili když to OK406 nejelo :autale nakonec jsem to vyřešil Citovat
mum Odesláno 1. září 2008 Autor Odesláno 1. září 2008 To věřím že jste si s OK406 užili podle toho co sem si přečetl.Já jen doufám že to bude ten snímač. No uvidíme zítra jinak budu muset na bráchovu svatbu pěšky:D Citovat
mum Odesláno 2. září 2008 Autor Odesláno 2. září 2008 Tak sem dnes vyzkoušel dva snímače otáček a nic pořád si to dělá co chce.:nevimPárkrát to chytne úplně bez problému a z toho nic až třeba napopáté a to musím startovat aniž bych nechal dojet čerpadlo jinak to nechytne.Zítra jedu na diagnostiku tak snad na něco přijdou.Jinak kdyby měl někdo jiný nápad tak ho určitě uvítám. Citovat
ajven Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 napadlo ma ze kamos mal problem so svojou benz. 406kou a neslo mu startovat vobec, on mal v prdeli to relatko pri RJ v motorovej casti na lavo. Skus to pozicat od niekoho a vymenit, pouzi vylucovaciu metodu. Mozno zaberie. Citovat
Ferry Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 taky je moznost ze je chyba ve snimaci civce imobilizeru kolem spinaci skrinky a ten spatne nacita kod z klicku Citovat
mum Odesláno 3. září 2008 Autor Odesláno 3. září 2008 Tak sem byl na diagnostice ale nefungovala jim mašina tak se mám stavit až v pátek.Ještě zkusím vaše rady,jinak budu pátrat dál.Ještě že má kamoš na vrakáči dvě 406ky alespon je z čeho brát. Citovat
OK406 Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Zkus se podívat tady, zda-li ti to nepomůže: Citovat
mum Odesláno 8. září 2008 Autor Odesláno 8. září 2008 Na diagnostice nic nezjistili a relé to taky není to sem zkoušel měnit jako první.Svíčky mám nové NGK BKR 5 EK tak tím to taky nebude.Ještě mi v Citroenu poradili že by to mohlo být teplotní čidlo ele neřekli jaké. OK406 chtěl sem si prohlídnout tvé obrázky ale nic na nich není.Můžeš mi je poslat ještě jednou? Citovat
otec Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Podívej se na svazky kabelů které vedou z motoru dál do karoserie, hlavně kolem akumulátoru. Vyndej ven akumulátor a rozšroubuj všechny spoje kabelových svazků. Většinou to po těch letech vevnitř zezelená a hnije - nastříkej to pořádně olejem ve spreji ať to má pořádný kontakt. Bohužel hodně nepravidelných závad způsobuje elektroinstalace. Citovat
OK406 Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Původně zaslal: mum Na diagnostice nic nezjistili a relé to taky není to sem zkoušel měnit jako první.Svíčky mám nové NGK BKR 5 EK tak tím to taky nebude.Ještě mi v Citroenu poradili že by to mohlo být teplotní čidlo ele neřekli jaké. OK406 chtěl sem si prohlídnout tvé obrázky ale nic na nich není.Můžeš mi je poslat ještě jednou? Omlouvám se, ale ted nevím, jaké obrázky máš namysli. Vše je vyfoceno v jednotlivých příspěvcích, které jsou výše uvedené a jsou k nim odkazy. Pokud by se jednalo o jiné obrázky a měl bych je, tak je samozřejmě rád dám na fórum. Jinak přeji úspěšné zprovoznění tvé 406. A jak já tvrdím, vždy je to nějaká maličkost či ,,blbost\". Citovat
mum Odesláno 10. září 2008 Autor Odesláno 10. září 2008 Obrázky to nebyly byly to ty příspěvky a včera mi tam nenaskočili ale dnes už to jde.Na tu kabeláž pod baterkou se podívám.Ještě sem potkal známého (dělá v Citroenu) a ten už se s touto závadou u 406ky setkal a mám se stavit že ji do půl hodiny odstraní.Tak sem zvědav,pak dám vědět jak to dopadlo. Citovat
Guest servisman Odesláno 11. září 2008 Odesláno 11. září 2008 dodám taky něco nedávno jsem řešil podobné startování a dělal to kabel u startéru.Ten silný -kabelové oko bylo zeslabené a tím jednou šlo pak nešlo nastartovat.Vyměnil jsem vypálené oko a nyní startuje dotyčná osoba napoprvé a kdykoliv. Citovat
mum Odesláno 27. září 2008 Autor Odesláno 27. září 2008 Tak už čtrnáct dní auto startuje a nedělal sem s ním vůbec nic.Vypadá to že to byl špatný kontakt někde u toho relé u řídící jednotky.Nebudu zatím na nic sahat a uvidíme.Kdyby to udělalo znovu tak skusím toho známého v Citroenu a dal bych vědět.Jinak díky moc všem za rady!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.