Lentilka Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 tak abysme se pořád nehádali, že tam je to daleko a tam ještě dál, tak by mě zajmalo odkud kdo je... tak zatím nepište že nejedete ale kdo by jel tak ať napíše dědinu/město a za polmčku kraj kde to je:) pak to můžem nějak rozumě vymyslet, ale stejně si myslim, že skončíme u Kůjóna:D [upravil dne 28.8.2008 Lentilka] Citovat
Pe.Tr Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Pokud člověk chce s dobrými přateli pokecat , je jedno odkud je . Brňáci jezdí pokaždé dálku jak sviňa , Blansko též , Plzeňáci jak by smet . Krnov,Ostrava,Olomouc a i Praháci . Je dost lidí co jezdí pravidelně srazy a km neřeší . Srazy (velké) jsou čtyřikrát do roka a pokaždé v jiném koutě republiky , stačí si jen vybrat . Citovat
jiri106xs Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Ruprechtice - Východní čechy:papa 70km na sever od Hradce [upravil dne 28.8.2008 jiri106xs] Citovat
s1600 Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Kladno-Střední Čechy,je to na pytel,rekl bych,ze v tomhle ma Pe.tr pravdu...je to jednou ctvrt roku,takze se budu snazit prijet,at z to bude jakkoliv dalekoo... Citovat
MrChodny Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 nekde uprostred republiky, maximalne 50km od dalnice - to je idealni misto na sraz 106tek Citovat
kujon106 Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Chotěboř - Vysočina :-) A mě by bylo jedno i kdyby ten sraz byl na slovensku, jednou do roka mi nedělá problém dojet kamkoliv Myslim Pavlíku že ty motoráry v tom hronově (nebo ronově?) jsou ideálka, ne? Ale jestli teda jak řiká MrChodny, tak tato kritéria splňuje bezezbytku Pávov u Jihlavy, aneb oblíbené to místo saxařů :-D Tam by to šlo určitě udělat Citovat
kujon106 Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Ani já bych nebyl proti tomu Pávovu Ten kemp je v pávově hnedle vedle toho parking placu, že? Paměť už mam děravou [upravil dne 28.8.08 kujon106] Citovat
Lentilka Odesláno 28. srpen 2008 Autor Odesláno 28. srpen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Pokud člověk chce s dobrými přateli pokecat , je jedno odkud je . Brňáci jezdí pokaždé dálku jak sviňa , Blansko též , Plzeňáci jak by smet . Krnov,Ostrava,Olomouc a i Praháci . Je dost lidí co jezdí pravidelně srazy a km neřeší . Srazy (velké) jsou čtyřikrát do roka a pokaždé v jiném koutě republiky , stačí si jen vybrat . no ja když bych měl čas a nemusel do práce tak jedu taky klidně hned a kamkoliv, ted mi prozměnu uteče nejspíš vranov kvuli opravě ale tak co se dá dělat;) Kujon: je to HRONOV asi jiráskův:D je to u náchoda jinak ty motokáry jsou asi motobydlo.cz nebo tak nejak Citovat
Lentilka Odesláno 28. srpen 2008 Autor Odesláno 28. srpen 2008 nebo se můžem srazit na vysočině a pak jet na ty motokáry:D no a ať se někam pohnem tak termín bych viděl na konec září zač. října - to už bych měl mít lentilku doma:) [upravil dne 28.8.2008 Lentilka] Citovat
Medvěd Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Lentilka má správné informace Jen pro upřesnění - má rychlá spojka Péťa prověří, jak by to tam celé mohlo probíhat, kvalitu ubytování, možnosti množstevních slev a jakmile bude po Vranově, tak všechny s možnostmi tohoto srazu seznámíme. Citovat
Lentilka Odesláno 28. srpen 2008 Autor Odesláno 28. srpen 2008 Původně zaslal: Medvěd Lentilka má správné informace Jen pro upřesnění - má rychlá spojka Péťa prověří, jak by to tam celé mohlo probíhat, kvalitu ubytování, možnosti množstevních slev a jakmile bude po Vranově, tak všechny s možnostmi tohoto srazu seznámíme. no ja se po tom pídil předloni když jsem pracoval v adršpachu tak vyšlo za 700czk hodina na motokárách a ubytování zdarma ale jak je to ted nevím ale to bych tam klidne zavolal... ta hodina samozřejmě šla rozdělit třeba na šest jíz po 10min:) [upravil dne 28.8.2008 Lentilka] Citovat
Medvěd Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Péťa bydlí přímo v Hronově a osobní jednání je osobní jednání Citovat
Lentilka Odesláno 28. srpen 2008 Autor Odesláno 28. srpen 2008 tak to potom jo:) a péťa jako pe.tr??? jo a posilal jsem ti SZ:) Citovat
Péťa Odesláno 28. srpen 2008 Odesláno 28. srpen 2008 Původně zaslal: Medvěd Péťa bydlí přímo v Hronově a osobní jednání je osobní jednání Péťa bydlí přímo ve Velkém Dřevíči a náhoda tomu chce, že motokáry jsou také ve Velkém Dřevíči http://www.motokary-motobydlo.cz/ PS: Méďo, máš mail... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.