Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja som to zase uriekol. Zdravia ma každý druhý deň :grr Je to oveľa častejšie ako v zime. Ale svetlom to nebude ako píše Přema, skôr teplotou. Minule ma totiž pozdravili o druhej v noci.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Neprijemna novinka, uz mi to nerobi len po odomknuti auta ale aj po otvoreni dveri, spravilo mi to po odomknuti a otvoreni prednych aj zadnych :( podla mna v tom bude nieco ine ako motorcek. HonzaZ ako? Funguju ako maju?

• O 2 roky později...
Odesláno

Sorry, ze sa vraciam k tejto teme, ale nezda sa vam divne, ze stierace neblbnu celu zimu? Ci nema ta softwarova chyba motorceka nieco spolocne s datumom (napr. zimny cas)? Ci by len nestacilo zmenit datum na december a je klud?

Je to divne, lebo tu v UK uz je celkom teplo a stierace ma tento rok este nepozdravili (naposledy minuly rok). A pamatam si ako ma parkrat na jesen pozdravili, ked som siel v noci z prace a to bola tma a aj dost chladno.

Odesláno

Tiez som si najprv myslel, ze aj teplota ma nato vplyv, ale tu v UK boli skoro cely december este teploty nad 15 stupnov a teraz su uz tiez teploty nad 15, niekedy uz okolo 20 a stierace ma cely cas nepozdravili. Skor si myslim, ze ma nato vplyv dazdovy senzor a datum.

Napadlo ma ci to nahodou nebol povodne zamer to zotretie pri odomknuti alebo otvoreni dveri, napr. ked je dazdovy senzor mokry, ze by sa zotrelo sklo. Len to mozno niekto zle naprogramoval a nefungovalo to ako malo (blbol dazdovy senzor a sklo sa zotrelo ked bolo spinave alebo nan svietilo slnko) a preto to mozno neblbne v zimnych mesiacoch lebo vtedy to malo byt deaktivovane koli mrazu.

Kazdopadne zmenit datum na december zabere minutu a za pokus nic nedam. Ak to nebude blbnut o 2 mesiace ho zas prehodim na december a je klud.

• O 2 roky později...
Odesláno

Zdravím mám taky stejný problém akorát že po odemknutí auta se mi spustí a zastaví až po zastavení zamknutí asi cca po 1 minutě... na aukru jsem našel nějaký repasovaný řídící motorek asi za 1100,- myslíte že mi tu závadu vyřeší ruční výměna.?

Odesláno

Sedlyk:

Toto čo popisuješ je núdzový beh stieračov a je odídený buď motorček alebo bsm alebo oba. Stáva sa to typicky pri montáži xenónov.

[upravil dne 25.3.2014 18:18 od AnotherOne]

• O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...