Fusion Odesláno 30. srpen 2008 Autor Odesláno 30. srpen 2008 Supr, budu utíkat z lochu jak o život U 3G už to taky jde? Pokud ne tak předpokládám že to je asi otázka několika týdnů, možná míň. Hra Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 30. srpen 2008 Odesláno 30. srpen 2008 Tak neviem co sa tyka servisu, ale u nas to bude preberat GS Mobile so sidlom v bratislave... Co uz bude pak, to uz nevim. Ale zase, jestli si myslis ze reklamacny technici su debilkove, ktory nic nevedi, tak si na omylu. Jo a nevim co stale hovori o nejakych sumech. Proste ten iphone v praci mam, a skusam co to dela. Nikde sem nic nezaslech, vse sem si vyskousel... A co pak je IPHONE, ked to neni smartphone pro lidi ? LOL, to bolo prave ulohou iphonu, integrovat pomerne zlozity smartphone do telefonu, ktory dokaze ovaladat i blbec. Jo tak digitalni zoom jde, supr. Ted ten telefon nema chybu, iba to mi tam chybalo... Ja jen hovorim to, ze je pro mne nesmysl, aby sem koupil drahy telefon, potom ho daval nekemu odblokovat, a podobne a potom se jeste bat ci my uznaji zaruku... Vsetko to co ma iphone dokaze n95 tke, na dokonce asi mnohem vic. Takze preto pro mne stratil iphone ako taky hodnotu... Taky kamarad si kupil PSP, taky on si dal nahrat nejakej soft aby mu jeli neoriginalni hry. Take jemu zekli, ze se da vrat vse do origo nastaveni. Potom mu prestal jet display, bol v servisu, tam mu obnovili puvodni soft, so PSP malo, a ked to dal na reklamaci do obchodu, odkud to koupil, doslo mu vyjadreni ze v zarizeni bolo manipulovanu se SW. A taky mu ty mudrolini hovorili, ze vsetko jde dat naspak, nidko nic nepozna. Mneli rovnake reci ako ty... A ver ze u takych telefonov ako je IPHONE, su budu hned zameravat na tieto veci. Tj co sa tam jailbreakuje. Neni sou hloupi, a vedia ze je toho plny net, a ludia si to budu davat robit. Bude to prve, co budu kontrolovat, i ked bude telefon tak dopatlany ze nepojede zapat... Citovat
Pechy Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 Nikdo neřekl, že reklamační technici jsou debilkové, bylo řečeno pouze to, že dle mých informací v ČR nemájí nástroj, kterým by dokázali odhalit zásah do telefonu s tím, že ho uvedeš do továrního nastavení, protože část paměti do které se právě zapisují změny je už možné flashnout. Pokud Ti odejde základní deska, tzn. telefon Ti vůbec nenajede = nemají možnost telefon \"napíchnout\" a hledat nějaké změny, platí to co jsem uvdáděl výše, že se bude měnit kus za kus. Takže základní desku by vůbec neřešil. IMHO mám známého, který si přehrál FW u telefonu a když ho měl jít reklamovat, tak měl strach o záruku a vyřešil to tak, že odpálil celou desku A dostal tel. nový na záruku.. Pokud bys u iPhonu zkoušel co dělá a umí, tak bys nikdy nemohl říci, že zoomování fotoaparátem je zásah do do telefonu nebo to, že telefon neumí mms nebo to, že kvuli využití GPS musíš být stále připojen k datovým službám. Ohledně GPS je možné aby si tel. náthl přes google maps všechny mapy jako offline - jedná se o řešení do doby než vyjde TomTom. iPhone je pro lidi, kteří si ho koupí a uživají ho tak, jak byl stvořen - tzn. app store, nákup hudby přes iTunes atp. Ale toto v ČR a v různých státech ještě nefunguje, tak jak by mělo. U nás je stále heslo proč platit za něco - za co nemusím. Pro spoustu lidí je \"zbytečné\" nebo nechtějí za aplikace platit a tak se zrodil devteam, kterým nám umožnil odblokaci prvních iP, jaibreak a v neposlední řadě cracle aplikace z app store. Díky dalším lidem ČR máme dostupnou českou lokalizaci, češtiny do různých aplikací atp. Tímto je dobré vyjádřit jim všem díky! iPhone se hodí pro člověka, který čeká trochu více než od řadového desingu Nokie a jejich uživatelského rozhraní. Bohužel nemám žádné zkušenosti s PSP, ale pouze s iPhone. Srovnáváš nesrovnatelné v tom, že SONY má v ČR zastoupeno nemalé servnisí středisko, ale v rámci iPhone toto chybí. Ten kdo tu bude provádět servis jsou operátoři. Srovnání PSP a iPhone mi přijde stejné nenormální jako PSP a navigace v 407 kde se přehrání softwaru také nepovedlo.. Dáváš jasně najevo, že iPhone není pro Tebe, ano není pro každého.. Dáváš přednost jinému tel. to je také v pořádku, každý máme možnost výběru. Nechci se s Tebou hádat, zda je iPhone nejlepší. Pouze jsem reagoval na Tvoje silně nepřesné informace ohledně iPhone a jeho funkcí, které jsem již několikrát uváděl výše. Citovat
Medvěd Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 Naštěstí telefon používám k telefonování a proto mi stačí Nokie 3210i, u které mě tak trochu štve přítomnost foťáku (blbost, kterou stejně nevyužiju, na focení používám přístroj k tomu určený), ale v době, kdy jsem telefon kupoval, prostě tydlifony bez foťáku se slušnou pamětí na kontakty a výdrží baterie nebyly na skladě. Moje nesplnitelné!!! požadavky na telefon: a) pouze telefon bez všech možných doplňkových kravin (foťák, hry, přístup na net apod.) b) paměť na minimálně 200 kontaktů - čím více, tím lépe c) možnost zakázat příjem SMS, MMS apod. \"úžasných a důležitých\" pitomostí d) výdrž baterie mezi nabíjením cca týden provozu - čím déle, tím lépe e) jednoduché a přehledné menu f) telefon nesmí být choulostivý při občasném pádu, častém pobytu v prašném prostředí A teď babo raď Nejvíc mi vyhovoval Ericsson A 1018, jen měl malou paměť na kontakty a baterie taky nevydržela dlouho - jinak ale oproti novým přetechnizovaným s*ačkám vydržel bez problémů cca 5 let provozu v podmínkách, kdy jsem se s ním fakt nepáral. Citovat
Pechy Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 Co takhle pevná linka? Nové modely umožnují i adresář Citovat
John Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 Původně zaslal: Pechy Co takhle pevná linka? Nové modely umožnují i adresář Tam ale člověk postrádá tu věc být mobilní.... :D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 Pechy, okej. Ale nevim stale co hovoris o zlych informaciach. Podal som to tak, co dokaze a nedokaze telefon v zakaladu, ked si ho koupis s prodejni a hotovo. Nic viac som nehovoril. A pokial ho kupis takto s predajne, tak ma preste tie vady a klady, ktore som napisal. To ze po nahrati xxx aplikacii uz ich nema, to je uz ina vec. Ja ich tam davat tie aplikacie nemozem, nakolkop ten telefon nevlastnim,a bude ho mat niekto iny, komu ho predame. Ja sem si ho pouze zebral ze skladu, a hral som sa s nim. Tam som zadne aplikace davat nemohol. Ja hovorim proste o zakaldu. A ver ci never, aspom 70 percent ludi, ktory si ho kupia, ho budu vyuzivat tak, jak ho kupiti. Bez dohravania a prepisovania suborov ci cracknutych aplikacii. A nevim, proc je tak okazale porovnavat PSP a IPHONE. Jasne, viem ze obe tieto zariadenia boli vyrobene na nieco ine. Ale obe majy velky display, obe sa daji supr vyuzit na web, mp3, filmy, maily a podobne. Oba maju wifi a bluetooth, oba sou na baterku, oba sou rozmerovo dost podobne. Jasne, s PSP sa neda volat, ani prijmat 3g intrnetvou siet ale az tak velmi rozlisne to nie je. Nakoniec su to tiez masovo propagovane produkty, ktore si proste bez cracku dost drahe. Taktiez ako si pisal, ludia si nekupuju soft na iphone, radsej su ludia ktory to crackuju. Tak isto to je s psp, ludia si nekupuju origo hry a soft, lebo su drahe, radsej davaju prerobit soft, a davaju tam ocrakovane veci. A len aby to nebolo tak,ze spocatku to bude kus za kus. Servisny strediska to budou menit. Ale bude sa to posielat priamo do applu. A tam po nejakom case zisti, ze se im vraceji telefony, do ktorych sou delane zasahy. Pak se zmeni reklamacny poradek, a uz to kus za kus nebude... Takisto viem, ze keby nekdo chtel z kaput desky vycist informace, tak je odtamtud vycte. Ale este raz podotykam, opisoval som funkce telefonu jake su, ked si telefon kupite. A sou presne hentake. Citovat
destiny Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 Původně zaslal: John Původně zaslal: Pechy Co takhle pevná linka? Nové modely umožnují i adresář Tam ale člověk postrádá tu věc být mobilní.... :D Doporučuju dlouhej kabel Případně vymyslet něco jako trolej Citovat
Fusion Odesláno 15. září 2008 Autor Odesláno 15. září 2008 Tak uz ho konecne mam. Aji prodejce se divil, ze O2 takto prdi na firemni zakazniky. Pise se na tom perfekne a ten displej be fakt nadhernej. Citovat
Fusion Odesláno 16. září 2008 Autor Odesláno 16. září 2008 Tak po necelých dvou dnech s přístrojem musím říct že to dokonce předčilo moje očekávání. Browser na internet je úžasnej, zoomování je perfektní zvlášt jak to pozná textový oblasti. Škoda že nejede Flash. Displej je výbornej, ostrej, dotyk úplně přesnej. Ze začátku vadila T9 ale nějak sem ji odstranil, asi po updatu na 2.1. a změnu klávesnice na Czech, navíc sem zvyklej na qwerty, takže pohoda. Ale napsat tento text by trvalo o poznání dýl. Na ICQ sem si stáhl AIM, z nějakýho důvodu jede v pozadí ale jakoby jen určitej čas (srovnával sem s jedním účtem na telefonu, druhým na komplu). Baterie podle mě vydrží dlouho, vzhledem k tomu, že si s tím neustále hraju. Mám to skoro pořád na wifi, sem tam volání a hraní her a vydrží dýl jak den. Při normálním používání by vydržela určitě mnohem dýl. Co mě vadí je málo možností personalizace, to se ale vyřeší až ho breaknu, zatím na to nespěchám. Citovat
marisw Odesláno 17. září 2008 Odesláno 17. září 2008 Stači mi N95 ....nepotrebujem ziadny iPhone.... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 Takze Pechy , specialne pro tebe ... Posilam ty dnesni emailovu komunikaci s pracovnickou Tmobilu. Pastnem sem 3 printscreenove maily, ktore prave dokazuju zriadenie strediska, ktora bude prave tie veci okolo toho softu riesit. Citovat
Pechy Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 To Lubk0: Můžeš mi to, prosím, přeložit? Ja se v těch Vašich čučorietkách nevyznám Zatím si trvám stále na svém. Neznám přiklad kdy by byl iPhone vrácen z důvodu zásahu. Citovat
Fusion Odesláno 25. září 2008 Autor Odesláno 25. září 2008 Já už mám odblokováno a vůbec mě to netrápí, právě naopak. Těch prog. 3. stran je plno a dají se s tím dělat supr věci. Lubk0: Ty a tvoji kolegovia máte luxusní gramatiku Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 Pechy, nevim co na tom nechapes. Jasne psane, ze APLE si na slovensku zriadilo autorizovane servisne stredisko, ktore bude kontrolovat IPHONY pred odoslanim na reklamaci. To znamena ze prijedes IPHONE reklamovat, posle sa do BA, tam ho zkontroluji vuci 2 - 3 vecem. Tj zateceni, mechanicke poskodeny a zasah do softwaru telefonu. Pokud narazi aspom na jednu s tech troch spominanych, tak se rusi zaruka a telefon se vraci majitelovi neopraven, casto este s nauctovanim prepravnym. Takze si hore vykrikoval, ze neni tu zadne servisne stredisko a reklamace riesia operatori, nuz tak pisem ze servisne stredisko tu uz je, a podla vyjadrenia cloveka co to ma nastartosti, sa bude zameriavat na tieto veci... Toz vsetko co som napisal. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 25. září 2008 Odesláno 25. září 2008 Fusion, 1 email je tvoreny automatom, 2 mail je tvoreny mnou, a prepac, ale v 3tom co mi odpisala ona nevidim nijake gramaticke chyby, dokonca je pisany aj s interpunkcnymi znamienkami, co sa u nas tak casto nevidi. Fusione, to ze je to tebe jedno, to je jako v pohode. Ja to pisem pro ludi, ktory sou neni ochotny vyuzivat IPHONE v takom stavu jak ho koupili, ale zaroven sou neni ani milionari a nechcou prist o zaruku, ktoru by im uz v takomto servisnom stredisku mohli odhalit. A ano, pechy, priklady neznas. Nakolko mail bol doruceny dnes, a od dnes sa budu iphony posielat tam, takze to budu pripady pravdepodobne blizkej buducnosti Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.