Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

tak tohle uz asi cerne krasce kosmetika nezachrani :(

Recommended Posts

Odesláno

S Kooperativou jsem už menší křížek měl, nakonec jsem totálku uhádal na rozpočet \"dohodou\". Pokud chceš více info tak přes U2U nebo ICQ... Jinak teď budu řešit křížek s Českou, jelikož žena (ne svojí vinou) vytunila 406 :(

Odesláno

Je to nemilý, ale jak říkají všichni - hlavně, že jste všichni celí.

EDIT: Původní příspěvek jsem přepsal tímhle, kýžený efekt už to mělo a doufám, že moje informace pomůžou k vyřešení věci s pojišťovnou k tvé aspoň dostatečné spokojenosti.

[upravil dne 27.8.08 Fx]

Odesláno

ano, to bylo vcera pred osmou a ridili to tam dva mestaci, jeden mel vestu a druhy asi ne, sli zrovna na svacinku... :aut:aut stejne za to muzou oni, nebejt toho ze se tam potloukali kolem tak jsem normalne projel a pani by si presla pozdeji :aut:aut:aut

btw koukal jsem, ze uz maji i vlastni auticko na uklizeni strepu a bordelu s napisem dopravni nehody, pekne :)

Odesláno

no ja tomu blbounovi dole bez vesty povidam, at si neco veme, ze sem ho malem prejel, on jako ze jo a kdyz sem jel zpatky za pet minu tak uz skoro tma a stale v cernym triku, no proste mestak. diky nemu sem ani nehodu nevnimal.

jinak preju at to dopadne co nejlip to jde.

Odesláno
Původně zaslal: Béďa

tyhle tabulkovy ceny jsou fakt na pi..u to mi nerikejte ze tahle oprava previsi hodnotu auta.. ani omylem!!

Máš dost zkreslené představy.

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Původně zaslal: Béďa

tyhle tabulkovy ceny jsou fakt na pi..u to mi nerikejte ze tahle oprava previsi hodnotu auta.. ani omylem!!

Máš dost zkreslené představy.

pokud je tabulkova hodnota mala tak je jasne ze temer vzdy u auta do 150tis. previsi oprava cenu auta.. Realna cena auta i opravy je ale vzdy trosku nekde jinde, jen pojistovny to maj pro sebe sikovne nastaveny..:roker

Odesláno

zrovna dneska jsme se o tom bavili s kolegou z Reichu, a tam funguji pojistovny trosku jinak - bez ohledu na stari vozu, amortizaci a podobne kravoviny proste proplati fakturu ze servisu za opravu novymi dily a nehadaji se, ze tady ten blatnik byl predtim malinko opotrebenej, jak na nej osm let svitilo slunce... ale na druhou stranu, vsichni vime, kolik tam stoji povinne ruceni - takze, co je lepsi?

Odesláno
Původně zaslal: buml

no ja tomu blbounovi dole bez vesty povidam, at si neco veme, ze sem ho malem prejel, on jako ze jo a kdyz sem jel zpatky za pet minu tak uz skoro tma a stale v cernym triku, no proste mestak. diky nemu sem ani nehodu nevnimal.

jinak preju at to dopadne co nejlip to jde.

no ten nahore mel vestu a svitici obusek :D toho dole jsem nevidel, a je fakt ze jsem je ani nejak neresil... ale tak aspon se snazili, taky mohli v klidu dal jit na pivo...

Odesláno

jj toho nahore sem videl odspodu hned, jeste nad nim pohotovost od DP a az pak sem zahlid tohodle cicmunu. no nic, nebudem je resit, v jadu veci pomohli ridit doprav tak maj maly +

Odesláno

Ou, pokec moc neprocházím, takže jsem na to narazil až teďka. Auta je mi líto, ale jak již zaznělo, pakliže nejde o zdraví, tak jde o ho... ;) Držim palec aby to s pojistkou (pojistkama) dobře dopadlo...

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Ou, pokec moc neprocházím, takže jsem na to narazil až teďka. Auta je mi líto, ale jak již zaznělo, pakliže nejde o zdraví, tak jde o ho... ;) Držim palec aby to s pojistkou (pojistkama) dobře dopadlo...

Asi budes pokaran ze nechodis na pokec a nevis takovehle veci.... :bacha:bacha:bacha:bacha

Odesláno

2OK406: to tezko, kdyz to prohlasila za totalku...

a jinak se zatim nic nedeje, likvidator se na to podival, a dokud se k tomu nevyjadri a nehodi nejakou cenovku, tezko muzu s autem neco zacit delat... :nevim

mam tu zatim nejaky nastrel ceny za opravu od Vasendu, az budu mit cas tak se tam jeste chci zajet podivat osobne jak to vlastne vypada, na silnici toho moc videt nebylo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...