John Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Uff škoda obrovská... snad to nebude tolik hnuty... uvidíš co ti řeknou v servisu.... Každopádně škoda černý 306 :( Citovat
AnotherOne Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Ufff, škoda ho. Ja mám z nárazu zo zadu fóbiu, tiež som už nejaké absolvoval. Automaticky kontrolujem späťák, keď sa chystám spomaliť. No niekedy sa to holt nedá. Citovat
Vvitty Odesláno 27. srpen 2008 Autor Odesláno 27. srpen 2008 Původně zaslal: AnotherOne Ufff, škoda ho. Ja mám z nárazu zo zadu fóbiu, tiež som už nejaké absolvoval. Automaticky kontrolujem späťák, keď sa chystám spomaliť. No niekedy sa to holt nedá. o tom to neni, za mnou bylo dostatek prostoru na to aby zastavil... kdyz jsem zjistil, ze me nevidi, uz nebyl cas slapnout na plyn a popojet pryc Citovat
oddie Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 No do háje, není to ani měsíc, co jsem rozebíral na díly 306 prásklou na předek, a ten zcela zdravej zadek jsme vyhodili. Jak by se teď na to hodil. Přesně jsme si to s Valdou říkali, že to nemá cenu schovávat, ale jak se to vyhodí, tak za chvíli bude potřeba.... Citovat
MirasCC Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Hernajz, škoda veliká. Upřímnou soustrast, jsem hodně zvědavej co na tohle v servisu poví... Citovat
Guest DD Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Au au, ale jako nade mnou .. hlavne ze jste to vsichni prezili. Nasere to, naprosto to chapu, ja bych ho asi prizabil na miste, ale neda se svitit. Mne taky pred 3 tydny nedobrzdil panacek na Kulataku, ale nastesti to odnesl jen naraznik a vyztuhy.. Citovat
Vvitty Odesláno 27. srpen 2008 Autor Odesláno 27. srpen 2008 Původně zaslal: oddie No do háje, není to ani měsíc, co jsem rozebíral na díly 306 prásklou na předek, a ten zcela zdravej zadek jsme vyhodili. Jak by se teď na to hodil. Přesně jsme si to s Valdou říkali, že to nemá cenu schovávat, ale jak se to vyhodí, tak za chvíli bude potřeba.... jo, to mi rikal Valda vcera taky... ze ji minulej tejden odvezl na srotiste, protoze se mu nechtelo s ni tahat do skladu, kdyz vsechny auta co mu lidi vozi jsou bourany na predek... holt dvojita smula Citovat
Vvitty Odesláno 27. srpen 2008 Autor Odesláno 27. srpen 2008 Původně zaslal: MirasCC Hernajz, škoda veliká. Upřímnou soustrast, jsem hodně zvědavej co na tohle v servisu poví... no tak nejak, uvidim jak se vyceni servis a pojistovna, pak se rozhodnu co dal - jestli to ma cenu opravovat, nebo vymenit dil mezi SPZkami... Citovat
Guest Scratch Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 gti-6 se nemeni je mi to lito, musela to byt supa, jeste ze jsi nemel nohu na brzde, dopadlo by to hur. to DD: nic si z toho nedelej, proste posrana blondyna z vidlakova, co maji svoji minifirmicku pred krachem :-), toho kluka je mi lito, nechat si srat na hlavu a kecat do rizeni, brrrrr, nechutna predstava... myslim, ze Miss Scratch by se s ni dobre ustne popasovala :-D Citovat
Vvitty Odesláno 27. srpen 2008 Autor Odesláno 27. srpen 2008 2scratch: no jo, ale kulecnik se s ni taky nehraje uvidime, ted je predcasne rikat co bude dal, uvidime az bude cas to lepe projit. kdyz to bude rozumne a vyhodne, tak ji samozrejme opravim, ale neplanuji to lamat pres koleno za kazdou cenu. Citovat
BoneDaddy Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Velká smůla. Hlavně ať nečekáš dlouho na vyřešení. Citovat
Vvitty Odesláno 27. srpen 2008 Autor Odesláno 27. srpen 2008 likvidator uz tam byl... totalka... Citovat
oddie Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Původně zaslal: Vvitty likvidator uz tam byl... totalka... Tak to bylo jasné, otázka je, co z nich vypadne za bakšiš. Co je to za pojišťovnu? Citovat
MirasCC Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 oddie: Proč jasný? Co sem viděl odhad ceny opravy, tak to snad nedosahuje ani poloviny hodnoty auta, tak z jakýho důvodu totálka? Sem myslel že totálka to bejvá od nějakejch 80%, ale poučte mě, ať sem zas o kousek moudřejší. Citovat
oddie Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Totálka z pohledu pojišťovny je, pokud náklady na opravu V AUTORIZOVANÉM SERVISU převýší časovou hodnotu vozidla. Mám k tomu ještě něco dodávat, nebo je to takto jasné? Citovat
Vvitty Odesláno 27. srpen 2008 Autor Odesláno 27. srpen 2008 Kooperativa. Tamtez je jak povinne vinika, tak moje havarijko, nicmene na tom druhem tu ani moc nezalezi... Citovat
oddie Odesláno 27. srpen 2008 Odesláno 27. srpen 2008 Ono se tam kouzlí sice ještě s amortizací dílů, ale výpočet se dělá podle těch autorizáků, jsou na to programy.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.