Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: brslen

Původně zaslal: Přema

aha ze me to nenapadlo hned :mad: a jak to maji teda auta co fap nemaji?

oni ho tam prostě nemají........

to je zajimave ze jim se to neucpe :myslim

Právě že nemá co.......když máš FAP tak se ti právě ucpe FAP....ty saze se v něm zadrží a nejdou ven,když FAP nemáš tak ty saze vyletí komínem.......už chapiš to

Odesláno

aha ze me to nenapadlo hned :mad: a jak to maji teda auta co fap nemaji?

oni ho tam prostě nemají........

to je zajimave ze jim se to neucpe :myslim

Právě že nemá co.......když máš FAP tak se ti právě ucpe FAP....ty saze se v něm zadrží a nejdou ven,když FAP nemáš tak ty saze vyletí komínem.......už chapiš to

jaja tak uz to chapu :D

Odesláno

ta usazovat se to nekde musi ne?

Vyletí to výfukom von ako u starého dymivého dízla. To je úlohou FAPu - zachytávať a likvidovať sadze, ktoré by inak išli do vzduchu. To čo FAP zacpe nie sú sadze ale cerín z aditíva, ktorý tam zostane po spálení sadzí.

Odesláno

Já mám 407 2.0 HDI 16V FAP ...najeto 175.000km. Koupeno v ČR jako nové.Původní majitel jezdil jen dlouhé cesty a tím prodloužil životnost FAPU.Ve 160.000 když jsem to koupil jsem doplnil aditivum a jezdím dál.Počítal jsem s tím že si kupuji auto s FAPEM.Hold není nic zadarmo a pokud si koupím 407ku v naftě za cca 300.000kč tak s tím musím hold počítat.

Odesláno
Původně zaslal: piškotek

Já mám 407 2.0 HDI 16V FAP ...najeto 175.000km. Koupeno v ČR jako nové.Původní majitel jezdil jen dlouhé cesty a tím prodloužil životnost FAPU.Ve 160.000 když jsem to koupil jsem doplnil aditivum a jezdím dál.Počítal jsem s tím že si kupuji auto s FAPEM.Hold není nic zadarmo a pokud si koupím 407ku v naftě za cca 300.000kč tak s tím musím hold počítat.

Si si istý, že ho nemenil? To by bolo na Guinessa.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Původně zaslal: piškotek

Si si istý, že ho nemenil? To by bolo na Guinessa.

Je původní na 100%. Než něco koupím vždy si to ověřím.Viděl jsem všechny faktury za servisní práce a údržbu.

Odesláno

Nechápu jak někdo může bazírovat na pár tisících za údajně nepotřebný FAP. Proč ho tam vlastně ten výrobce dává, když se to pak musí měnit? (Proč vlastně měnit gumy, destičky, tlumiče?).Jo ona ta investice na tom autě nikde není vidět a \"cejtit\". Tak to jo.

Takovýhle názory vážně nechápu. Když nechcete měnit FAP tak si nekupujte HDI s FAPem. :bacha:bacha:bacha

Odesláno

Ja provedu zasah takovy, ze RJ nevi o tom ze ma FAP. Potom je treba vytloct vnitrek FAPU a je navzdy klid. (zadne aditivum proste nic) Je vsak male procento tech kteri maji stesti (asi) a FAP jim nezlobi, tak nemuzou vedet jaky to je boj.

Odesláno

PREMA, uz som ti dnes pisal, ze staci ten FAP prerazit!

Zadny zasah do elektroniky, auto potom len viac dymi, ma trochu tunningovy zvuk a pravdepodobne neprejdes cez emisnu kontrolu, ale funguje to!

Na dvojlitri to je dost lahke, horsie su na to 1,6HDI

Odesláno

Tak som trocha hladal a zistil som ,ze presny postup likvidacie FAP na 407 2,0 HDI som posielal iba par ludom na U2U:aut.

Takze kto chce nech napise, este to najdem a poslem:).:papa

Odesláno
Původně zaslal: obaf

PREMA, uz som ti dnes pisal, ze staci ten FAP prerazit!

Zadny zasah do elektroniky, auto potom len viac dymi, ma trochu tunningovy zvuk a pravdepodobne neprejdes cez emisnu kontrolu, ale funguje to!

Na dvojlitri to je dost lahke, horsie su na to 1,6HDI

Já vím četl jsem to ale moc se mi tomu nechce věřit že jsi toho elektronika nevšimne....co ty na to PP205 ?????

Jinak prosím \"obaf\" pošli mi ten návod také na SZ dík.

Odesláno

To som písal, že stačí preraziť a je kľud. Dôležité ale je, či nulový rozdiel v tlakoch tých snímačov berie elektronika ako normálny stav. Aj keď je FAP nový nejaký rozdiel v tlakoch tam je a nie je nula.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

To som písal, že stačí preraziť a je kľud. Dôležité ale je, či nulový rozdiel v tlakoch tých snímačov berie elektronika ako normálny stav. Aj keď je FAP nový nejaký rozdiel v tlakoch tam je a nie je nula.

A ted babo rad....?????:myslim:myslim:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...