kajvet Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 Původně zaslal: denoo v jednom peugeote mi povedali dnes, ze hladali, a ze to sa da vymenit iba cely displey aj s bateriou a to z a70 000sk Asi odborníci,tam bych si teda nechal opravit auto Citovat
HonzaZ Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 2 Denoo, konečně jsem se naučil vkládat přílohy Citovat
HonzaZ Odesláno 2. říjen 2008 Odesláno 2. říjen 2008 a ještě jeden, na obou je to pozice 56 (baterie paměť) Citovat
denoo Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 nechapem ako mozu mi povedat v peugeote ze sa da objednat iba cely displey, inak tu bateriu si aj sam namontujem nie? Citovat
AnotherOne Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 Ja som zas našiel toto: Pozícia 57 obj. číslo 00006554VC cena 2 989,15 Sk Pozícia 58 obj. číslo 00006574N2 cena 1 648,46 Sk (asi len nejaký kryt, neviem či je potrebné meniť tiež) Citovat
denoo Odesláno 3. říjen 2008 Odesláno 3. říjen 2008 takze tuto mi odpisal jeden peugeot , niekto kto sa do toho asi aj pozrel : Zdravím Reagujem na Váš email Z dôvodu vašej bezpečnosti v prípade havárie aby vaše vozidlo mohlo vyslať SMS o havárii Vám do poručujem túto záložnú batériu vymeniť .Táto batéria stojí 2 989 Sk a výmena vozidla stojí 450sk. Citovat
Guest lukasvavrinec Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Tak Vas zdravim a mam tiez tento takmer totozny problem, co sa tu v uvode rozobera. Po nejakych 600-800km, mi auto zacne z nicoho nic cukat najma pri podradeni a postupnom pridani. pridam plyn chvilu nic a potom z nicoho nic trhne. je to dost neprijemne.a nasledne ak sa snazim odrziavat konstantu rychlost, tak akoby pridaval v jemnych vlnach. trva to len zopar minut, alebo pokym nevypnem motor a znova po chvily nenastarujem a uz ide zase vsetko tak ako ma. Kedze som novacik, tak privitam kazdu Vasu radu a pripomienku. Dakujem. Citovat
Brizan Odesláno 8. červen 2010 Odesláno 8. červen 2010 Bohužel i já se musím připojit do řad těch kterým auto lehce pocukává. Jedná se naprosto o totožný problém jako u ostatních výše popsaných, tj. při lehkém rozjíždění nebo pouze při udržování konstantní ryclosti na nižších převodových stupních auto pocukává jako kdyby do motoru nešlo palivo. Odhadoval bych že se to stává cca mezi 1500 - 2000 ot, při akceleraci auto jede naprosto normálně. Jak jste tento problém řešili vy co jste o něm před dvěmi lety psali? (Denno, pkr....) Díky za každou radu... [upravil dne 8/6/10 Brizan] Citovat
denoo Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 noja som to neriesil, a sa mi zda ze to uz ani nerobi, alebo ked tak tak raz za cas, je to mozno ta regeneracia FAP , chyby na pc nemam ziadne , tak by som to vobec neriesil, asi to je normalne, ale musim dodat, ze som tento rok kupil nove pneumatiky , a mam pocit ze sa vela zmenilo, auto vobec netaha do strany, volatom netrase uz, a aj to pocukavanie, vobec necitim, aj ked je to nelogicke a s tym cukanim pneu nic nemaju, ale ako som dal nove , je to parada , a cukanie vobec necitim uz Citovat
Brizan Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 hmm tak to je zvláštní že ti to \"vyřešili\" pneumatiky. U mě to určitě nepomáže protože je mám skoro nové +-5tis najeto. Dneska cestou do práce jsem zjistil že to pocukává bez rozdílu zařazeného rychlostíno stupně a pouze při lehké akceleraci. Jakmile sešlápnu pořádně plyn tak to necukne. Možná je to fakt FAP protože převážně teď jezdím jen do práce cca 18km jedna cesta po Praze. Uvidím o výkendu pojedu dál tak a jsem zvědavý jestli se fap zregeneruje a přestane to. Jinak servis a dia:grr Citovat
denoo Odesláno 9. červen 2010 Odesláno 9. červen 2010 tiez myslim ze to bude nieco s fapok alebo jeho regeneraciou, sak v peugeote na diagnostike ti povedia v akom stave je fapko. U mna mozno prebehla uspesne regeneracia a uz to prestalo , no fakt neviem, ale najvacsia zmena v celkovom riadeni auta nastala po vymene pneu, no nevedel som ze az tolko spravi nova guma Citovat
Brizan Odesláno 13. červen 2010 Odesláno 13. červen 2010 Tak po víkendu kdy jsem s autem jel delší trasu to cukání přestalo, asi se tedy fakt jednalo o FAP. Jen je mi divné že za rok a půl co to auto mám se mi to ještě nestalo. Co může ovlivnit takový průběh regenerace? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.