Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám problem s 307cc, 2,0, rv.2004. najeto 36000km. Když je auto studené nastartuji a nemužu se rozjet, auto začně kuckat a skakat, otáčky padají. Pokud bych ho roztočil, což je barbarství se studeným motorem tak jede, jinak musím nechat cca 1min plkotat a pak vyrazit, neví někdo co by to mohlo být? Díky, Reno

Odesláno
Původně zaslal: Dakula475

A zkoušel jsi svíčky? Nebo vyčistit od oxidace zapalovací rampu?

Na diagnostice to bylo a nic nebylo zaznamenáno, ani kamarad nevi a to se v autech hrabe, že je to zvlaštni a hlavně u takoveho auta co nema nic najeto. Vypada to jak na vadne čidlo teploty, nevim. Hledal jsem tu na foru a tenhle problem tohoto motoru tu jeste nikdo neresil. Jak se to malinko zahreje, staci minutka tak v poho bez kuckani vyjedu z garaže a pak v poho

Odesláno

riesilo sa to tu uzale nikto na nic rozumneho neprisiel /myslel som to ze ako tu citam ten problem ma dost majitelov peugeotu vcetne mna/ no zatial ziadne vysvetlenie len same dohady

Odesláno

Mal som rovnaky problem s 206 1,4 benzin r.v.06 nabehane zhruba 37 000

Bol som v servise koncom jula, kde mi rovnako nic nezistili ale povedali mi ze problem moze byt v softwary riadiacej jednotky a tak mi nahrali novy software. Zhruba ten mesiac sa mi subjektivne naozaj zdalo ze sa to zlepsilo a problem je prec, vcera to ale spravilo znova dokonca auto uplne zdochlo a po opatovnom nastartovani navyse hlasilo prebytok oleja. Zaujimave ze dnes rano som ale zasa uplne normalne vysiel z garaze bez problemov.:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Grepo

Mal som rovnaky problem s 206 1,4 benzin r.v.06 nabehane zhruba 37 000

Bol som v servise koncom jula, kde mi rovnako nic nezistili ale povedali mi ze problem moze byt v softwary riadiacej jednotky a tak mi nahrali novy software. Zhruba ten mesiac sa mi subjektivne naozaj zdalo ze sa to zlepsilo a problem je prec, vcera to ale spravilo znova dokonca auto uplne zdochlo a po opatovnom nastartovani navyse hlasilo prebytok oleja. Zaujimave ze dnes rano som ale zasa uplne normalne vysiel z garaze bez problemov.:myslim

aj si v servise nieco platil? alebo to brali ako iba prehranie softu

[upravil dne 28.8.2008 robozv]

Odesláno

Já mám tentýž problém a několik let ho nejsem schopen vyřešit. :) Když to natočím úplně studené (obvylůe ráno), tak vycouvám z parkoviště a musím se rozjet směrem dolů (ulice je ve svahu), pak to celkem jde. Když to zkusím nahoru, tak to chce fakt barbarsky roztočit a dobrou práci se spojkou, aby to nechcíplo. Když najedu na rovinku a chci se rozjet, tak to do cca 2000 otáček jde, pak se tomu hrozně nechce a jak se dostanu k cca 3000 otáčkám, tak je to už pak dobrý. Když se nechá chvilku zahřát na volnoběh, tak to nedělá. Vůbec netuším, kde to hledat, ale připadá mi to jako problém se sytičem, nebo nějakým snímačem teploty - přijde mi, že se to chvilku po startu prostě uchlastává...

Odesláno
Původně zaslal: Grepo

robozv v servise som neplatil nic, ale to bude mozno aj tym ze este bolo auto v zaruke.

no to mne skoncila zaruka v juni chystam sa navstivit servis co mi na to povedia to netusim a ked nahodou kolko moze stat ta zapalovacia rampa?

Odesláno

inak zahada je ze co mam kolegu a rodinneho znameho tiez maju 307ku benzin tiez maju ten isty problem no nejak to neriesia a co sa mna tyka trosku ma to se... lebo auto ma cca 2 roky a 40 000km a takato vec mi pride nejak skoro no dufam ze sa to nejak vyriesi

Odesláno
Původně zaslal: PnR

kde sa ti podaril teraz studeny start? :P

len taka somarinka.. netankujete nejaky ****? mne tak skapinalo auto ked som natankoval na tescu

tankovaval som na JETke a teraz 2x plna SHELL Vpower racing 95 a teraz studeny start?:o ta ked sadnes do auta mas ho uz na prevadzkovej teplote???:o

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: robozv

Původně zaslal: PnR

kde sa ti podaril teraz studeny start? :P

len taka somarinka.. netankujete nejaky ****? mne tak skapinalo auto ked som natankoval na tescu

tankovaval som na JETke a teraz 2x plna SHELL Vpower racing 95 a teraz studeny start?:o ta ked sadnes do auta mas ho uz na prevadzkovej teplote???:o

jasne ze nie.. ale skor som myslel na to ze studeny start je pod 5°C a nie takto v lete ked by nebal byt so startovanim problem..

Odesláno

ako to sledujem u mna to cukanie pri starte zacalo cca pred 3 mesiacmi a ako to sledujem stale akoby sa to zhorsovalo teraz mi dokonca aj otacky klesaju a musim vytlacit spojku a pridat plyn aby to neskapalo a potom sa rozbehnut som z toho nestastny no skusim navstivit servis co mi na to povedia:(

[upravil dne 16.9.2008 robozv]

Odesláno

ráno to musím držet na spojce, v okamžiku jejího plného puštění se auto začne dusit a chcípá, po zahřátí ( cca 600m jízdy ) bez nejmenších problémů, volnoběh drží a vše ok, ovšem ráno horor, nové olej, svíčky, kabely, všechny fitry, udělané rozvody, nová lambda Bosch a nějaké čidlo, diagnostika ok, motor 2,0i 89kw, jsem natolik nasraný, že to mám chuť vrátit, ještě mě napadá výfuk, je sice vyměněn, ale původní majitel dal nějakou polskou sračku, takže auto má zvuk jako tunerův favorit od vedle, ještě neustále cvaká relé někde pod volantem, ale to přijde na řadu posléze, je to sice pracovní krám, ale pěkně to se.. :grr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...