Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Mácháč 2008 - aneb co mě čekalo doma za překvapení... mechanici sem

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

no stejně jsem to nepobral... to jako když jedno auto pojede 100 a druhej do neho ve 150 vletí tak je náraz v delte 50kmh???

Ano, protože jak rychlosti, tak energie se o to poníží. (směry vektorů ovšem musí mít stejné)

Ad Another: Problém není v rozmlácené 106S16, tu vem čert, problém je v tom, že Lentilka má problém doma :nevim

Odesláno
Původně zaslal: vix

Ad Another: Problém není v rozmlácené 106S16, tu vem čert, problém je v tom, že Lentilka má problém doma :nevim

To vidíme všetci a myslím, že tu sa to neporieši.

[upravil dne 25.8.2008 AnotherOne]

Odesláno
Původně zaslal: vix

že su vychcanej hajzlík:bacha

Ne, to sedí spíše na Mišaka :nevim

Ja sem nenapsal aby se říkalo že to nebylo bourané:o ja jenom řekl aby se stoho nedělala věda je to kus prdele nema cenu to opravovat za 50 koliku jak se to tady naznačuje...:bojim

Odesláno
Původně zaslal: Mišak

trošku porovnat nastrojit schovat a prodat nejlevnější řešení....

Mišak: tohle je to, co mě sejří ...

Odesláno

Vix má z 25% pravdu. mě nejvíc sere že mám auto rozbitý a že mi fotr lhal;) zbytek rodiny nejvíc sere tata jako takovej;)

Stále platí problémy-body 1) a 5) mého příspěvku výše (on je to ve skutečnosti jen jeden problém, ale připadal mi tak důležitý, že jsem ho pro jistotu uvedl dvakrát)

A za bod 6) si dosaď vše, čím jsem tě citoval.

... a tím se kruh uzavírá.

Howgh!

Odesláno

neřezal bych, jen bych to schoval napasoval narazník dal světla sehnal vrata nastřikal nasadil a jezdil, pokud by měl majitel komplex že už to není origo tak prodal, a ukazal bych fotky před opravou.

Nevražel bych do toho ty prachy o kterych se tu bavíme, nehledě nato že otec to ani nezaplatí když není schopný přiznat vynu:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...