vix Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Původně zaslal: Lentilka no stejně jsem to nepobral... to jako když jedno auto pojede 100 a druhej do neho ve 150 vletí tak je náraz v delte 50kmh??? Ano, protože jak rychlosti, tak energie se o to poníží. (směry vektorů ovšem musí mít stejné) Ad Another: Problém není v rozmlácené 106S16, tu vem čert, problém je v tom, že Lentilka má problém doma Citovat
AnotherOne Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Původně zaslal: vix Původně zaslal: Lentilka Ad Another: Problém není v rozmlácené 106S16, tu vem čert, problém je v tom, že Lentilka má problém doma To vidíme všetci a myslím, že tu sa to neporieši. [upravil dne 25.8.2008 AnotherOne] Citovat
Lentilka Odesláno 25. srpen 2008 Autor Odesláno 25. srpen 2008 Vix má z 25% pravdu. mě nejvíc sere že mám auto rozbitý a že mi fotr lhal;) zbytek rodiny nejvíc sere tata jako takovej;) Citovat
Lentilka Odesláno 25. srpen 2008 Autor Odesláno 25. srpen 2008 vix: ja pdsl že chci celolak:myslim Citovat
Mišak Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Původně zaslal: vix že su vychcanej hajzlík:bacha Ne, to sedí spíše na Mišaka Ja sem nenapsal aby se říkalo že to nebylo bourané ja jenom řekl aby se stoho nedělala věda je to kus prdele nema cenu to opravovat za 50 koliku jak se to tady naznačuje... Citovat
vix Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Původně zaslal: Mišak trošku porovnat nastrojit schovat a prodat nejlevnější řešení.... Mišak: tohle je to, co mě sejří ... Citovat
vix Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Původně zaslal: Lentilka Vix má z 25% pravdu. mě nejvíc sere že mám auto rozbitý a že mi fotr lhal;) zbytek rodiny nejvíc sere tata jako takovej;) Stále platí problémy-body 1) a 5) mého příspěvku výše (on je to ve skutečnosti jen jeden problém, ale připadal mi tak důležitý, že jsem ho pro jistotu uvedl dvakrát) A za bod 6) si dosaď vše, čím jsem tě citoval. ... a tím se kruh uzavírá. Howgh! Citovat
Mišak Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 neřezal bych, jen bych to schoval napasoval narazník dal světla sehnal vrata nastřikal nasadil a jezdil, pokud by měl majitel komplex že už to není origo tak prodal, a ukazal bych fotky před opravou. Nevražel bych do toho ty prachy o kterych se tu bavíme, nehledě nato že otec to ani nezaplatí když není schopný přiznat vynu:( Citovat
Fusion Odesláno 25. srpen 2008 Odesláno 25. srpen 2008 Při troše snahy bych to možná opravil sám doma. Citovat
Lentilka Odesláno 25. srpen 2008 Autor Odesláno 25. srpen 2008 Původně zaslal: Fusion Při troše snahy bych to možná opravil sám doma. děkuju ale už je domluvený servis Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.