Rotorhead Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 takhle se projevuje řádná výchova, a starost rodičů o děti... Citovat
Radess Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 Původně zaslal: pastorek Keď ju takto inšpiruje tatíkovo auto tak je snáď dobre že nemáte Renault. :potlesk Citovat
Guest minimaxa Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 jůůůů. ať mi namaluje moje plosíííím Citovat
.mycTD Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 tvoje namalovat nejde [upravil dne 22|8|08 .mycTD] Citovat
Miss Scratch Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 vazne hezka maluvka.-)) sikovna holcina.-))) Citovat
Přema Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 Původně zaslal: buml Původně zaslal: Přema A jakto že tam není 407....:myslim:myslim:myslim:super:super asi vybehovej model:D:D:D :aut:aut:aut:D Citovat
Guest minimaxa Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 navrhuji poprosit o autorská práva a tuto vážně hezkou kresbu požívat jako podklad pro klubové diplomy hmm...? Citovat
Guest servisman Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 Původně zaslal: minimaxa navrhuji poprosit o autorská práva a tuto vážně hezkou kresbu požívat jako podklad pro klubové diplomy hmm...? docela dobrý nápad Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. srpen 2008 Autor Odesláno 22. srpen 2008 Původně zaslal: minimaxa jůůůů. ať mi namaluje moje plosíííím Prej Fiaty nekreslí:D:D:D Citovat
Guest minimaxa Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: minimaxa jůůůů. ať mi namaluje moje plosíííím Prej Fiaty nekreslí:D:D:D a vidíš, první Multipla vznikla malůvkami dětí, které měli malovat auto podle svých představ :super Citovat
obaf Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 Původně zaslal: minimaxa navrhuji poprosit o autorská práva a tuto vážně hezkou kresbu požívat jako podklad pro klubové diplomy hmm...? Suhlas, a ten Jumper neako zamaskujeme:D Citovat
aka Odesláno 22. srpen 2008 Odesláno 22. srpen 2008 hurvajzi...jen chci z vlastni zkusenosti varovat, ze s vekem se to nelepsi ja zacinala ponekud umirnene v sestnacti Citovat
Pata Odesláno 2. září 2008 Odesláno 2. září 2008 Původně zaslal: Miku Radku , jsi vcelku šťastný člověk, má 20-ti letá dcera si bere auto celé (s plnou nádrží a dává mu pěkný záhul , školí místní tunery :D:D) Na to bych se nekdy rad podival Turbinka musi ty mistni feliciare pekne zaskocit Citovat
bigicek Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 Původně zaslal: minimaxa Původně zaslal: Radek Hurvajz Původně zaslal: minimaxa jůůůů. ať mi namaluje moje plosíííím Prej Fiaty nekreslí:D:D:D a vidíš, první Multipla vznikla malůvkami dětí, které měli malovat auto podle svých představ :super Beztak říkala že kreslí jen auta ---> a Fiat není auto Jinak moc pěknej obrázek Citovat
jarajarda Odesláno 3. září 2008 Odesláno 3. září 2008 No Hurvajz, dcera se Ti vydařila tím nejlepším směrem:potlesk Kdy budou další? (ne dcery, obrázky k tématu Peugeotu ) [upravil dne 3/9/08 jarajarda] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. září 2008 Autor Odesláno 3. září 2008 Původně zaslal: jarajarda No Hurvajz, dcera se Ti vydařila tím nejlepším směrem:potlesk Kdy budou další? (ne dcery, obrázky k tématu Peugeotu ) [upravil dne 3/9/08 jarajarda] No s dalšima dcerama dej pokoj:D:D Obrázky možná nějaký budou, ale začala škola, kroužky, povinnosti tak je málo času Citovat
raspa Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 Tak ten obrázek nemá chybu jen tak dál! Šikovná holčina Citovat
KoudaK Odesláno 4. září 2008 Odesláno 4. září 2008 pěkný... jen jí řekni,že taky existuje 309 a 605. Že ty jsi jí v pokoju strhal plakáty s Lunetikama a pověsil jí tam obrázky z Peugeotího kalendáře..? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.