Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Moje nové alu, prosím hlasujte.  

1. 1. Moje nové alu, prosím hlasujte.

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Tak po polroku rozhodovania sa schyľuje ku finále. Je to najpravdepodobnejší z asi troch-štyroch kandidátov. Zatiaľ len fotomontáž.

Moda Invidia Black Ice 16\'\'x7J

[upravil dne 21.8.2008 AnotherOne]

post-0-14109601789559_thumb.jpg

Odesláno

Taky jsem měnil kola, vybral jsem si tyto. Prodejce si myslel, jak budu nadšený, když mi je sehnal v tmavém chromu. Na autě nevypadaly vůbec dobře, byly pořád jako špinavé. Bylo to tím chromem, který zrcadlil podběh, pneumatiku a asfalt.

Zkrátka to vypadalo jako černá díra. Takže varování:pozor na to!

post-0-14109601790096_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Mě se taky moc nelíbí.:nevim

Stejně je hlavní aby se líbili tobě. ;)

Či sa páčia mne je nepodstatné. Aj tak ich väčšinu času neuvidím :D

Odesláno
Původně zaslal: nanux

Jj, hlavně že se líbí tobě a souhlasím i s denoo, min 17\" ;) Jaké tam máš teď?

Teraz mám origo 16\'\' a nić väčšie podľa Peugeotu tam nemôžem mať. Vzhľadom na to, že som nekonfliktný typ a nechcem provokovať cajtov asi zostanem pri 16\'\'. Musel by som meniť aj gumy a vzorok majú ešte asi na 75%.

Odesláno

Takto vyzerajú v origináli. Na tej fotomontáži to tak neukáže, pretože vnútro je čierne, ale sú dosť vzdušné a s červenými brzdičmi tá čierna ukáže podľa mňa dobre.

[upravil dne 20.8.2008 AnotherOne]

post-0-14109601790795_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Teraz mám origo 16\'\' a nić väčšie podľa Peugeotu tam nemôžem mať. Vzhľadom na to, že som nekonfliktný typ a nechcem provokovať cajtov asi zostanem pri 16\'\'. Musel by som meniť aj gumy a vzorok majú ešte asi na 75%.

na 407 su povolene dokonca 19 palcove disky.kto ti povedal,ze 17 tam nemozu byt

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

Neviem odkiaľ to máš, konfigurátor na stránke Peugeotu dovoľuje na 407 sedan a SW max 17\'\' a coupe max 18. Pýtal som sa priamo v Peugeote, kde podľa VIN našli v COC max 16\'\'. Na môj dotaz prečo, keď sú aj 407 so 17\'\' odpovedali, že podľa motorizácie a stupňa výbavy (čo je samozrejme blbosť, keď dodržím obvod klesa môže tam byť hocičo).

Odesláno

Původně zaslal: jozefsv

Neviem odkiaľ to máš, konfigurátor na stránke Peugeotu dovoľuje na 407 sedan a SW max 17\'\' a coupe max 18. Pýtal som sa priamo v Peugeote, kde podľa VIN našli v COC max 16\'\'. Na môj dotaz prečo, keď sú aj som 17\'\' odpovedali, +Ze podĺa motorizácie a stupňa výbavy (čo je samozrejme blbosť, keď dodržím obvod klesa môže tam byť hocičo).

vykasli sa co ti hovoria v peugeote.citat z coc vie kazdy.zistoval som to pretoze som chcel na coupe dat 18 palcove a pan z dopravneho oddelenia ma usmernil kto mi poradi ci je to mozne alebo nie.tam mi bolo povedane ze na coupe max17 a na 407 dokonca az 19.

popisem to dost amatersky pretoze som nazov firmy zabudol.na sk je jedna firma ktora ma povolenie na sk vydavat papier pre alternativny disky na jednotlive auta.nakolko ta firma propaguje svoje skusane elektrony a preto ich dopravny urad schvaluje.nazov firmy neviem (nasiel som to na nete,tusim na tuningovej stranke),ale mam pocit ze kazdy lepsi predajca diskov bude hned vediet o co ide.

pan z pocitaca vytiahol a ukazal co je pre ten ktory typ dovolene a co nie.na moju otazku ci by som si musel kupit od tej firmy disky aby som ich mohol mat zapisane v tp mi bolo povedane,ze nie,ze sa to da spravit.vydanie takeho papiera tou firmou stoji vraj 2000sk.mozno je to zadara to neviem.

v tom peugeote co si bol toho asi vela nevedia.

stranku sa pokusim najst

Odesláno

A čo konkrétne je na tom papieri napísané? Bol som sa totiž pýtať na Dopravnom inšpektoráte, čo potrebujem na zápis alternatívy tak mi povedali, že vyjadrenie výrobcu alebo importéra. A ešte zapisuje sa to cez Dopravný inšpektorát alebo Oddelenie dopravy mestského úradu?

Odesláno

A čo konkrétne je na tom papieri napísané? Bol som sa totiž pýtať na Dopravnom inšpektoráte, čo potrebujem na zápis alternatívy tak mi povedali, že vyjadrenie výrobcu alebo importéra. A ešte zapisuje sa to cez Dopravný inšpektorát alebo Oddelenie dopravy mestského úradu?

neviem co je na tom pap. nevidel som to pretoze to by mi museli vystavit na presny rozmer aky by som si vybral a na typ auta.u nas sa neuznava tuv vyrobcu diskov zo zahranicia.preto si nemozes dat akekolvek disky na auto.

zapisuje sa to na oddeleni dopravy mu.na policii neviem ci sa da.osobne som jednal s panom z oddel.dopravy mu

Odesláno

Původně zaslal: BoneDaddy

Mě se taky moc nelíbí.:nevim

Stejně je hlavní aby se líbili tobě. ;)

Či sa páčia mne je nepodstatné. Aj tak ich väčšinu času neuvidím :D

Mno to sice ne, ale nikdo z těch co ti je budou hodnotit ti na ně 15 t nedaj :)

Odesláno

Já tam mám 18\" a neřekl bych že bych je tam nemohl mít?????:myslim:myslim:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Já tam mám 18\" a neřekl bych že bych je tam nemohl mít?????:myslim:myslim:myslim

Jedna vec je či ich tam fyzicky dostanem a druhá či to cajti zhltnú. V Čechách máte výhodu s tým veľkým techničákom.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...