Sniper Odesláno 19. srpen 2008 Odesláno 19. srpen 2008 Nevíte nahodou nekdo jak to ma udelat, kdyz jsem mel stazene okenko, a podrzel zamykani na centralu, tak se okna zatahla, ted jsem mel odpojenou baterii a uz se okno nezatahuje. [upravil dne 20.8.2008 Sniper] Citovat
RychJ-1 Odesláno 19. srpen 2008 Odesláno 19. srpen 2008 Pokud se nepletu, tak musís každé okénko spustit a zase vytáhnout do krajních poloh a chvlku podržet čudlík stahování oken v obou krajních polohách... Pak by to mělo šlapat... Citovat
Sniper Odesláno 19. srpen 2008 Autor Odesláno 19. srpen 2008 Dik za navod, zitra zkusim:potlesk:potlesk Citovat
Sniper Odesláno 20. srpen 2008 Autor Odesláno 20. srpen 2008 Takze udelal jsem podle tveho navodu a funguje to!!!!!!!! Citovat
Bohumil Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Většina závad je způsobena mezi botama a páčkama. :myslim:D:D:D:D:D:D:D Citovat
Bohumil Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Ale jo, v manuálech to nikde napsaný není, zkrátka výrobce nepředpokládá, že někdo bude vyndavat baterku, nebo dělat i jiná alotria doma v garáži. ;););) Citovat
AnotherOne Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Chcelo by to raz za čas do tej príručky pozrieť Citovat
Bohumil Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 2 AnotherOne : Omlouvám se za svůj příspěvek, ale já tu reinicializaci v manuálu nemám. :(:( Citovat
AnotherOne Odesláno 21. srpen 2008 Odesláno 21. srpen 2008 Asi súdruhovia zistili, že si ľudia odpájajú doma baterky, tak to do novšej príručky dali Citovat
Sniper Odesláno 23. srpen 2008 Autor Odesláno 23. srpen 2008 to RychJ-1: moc dekuji za radu, opravdu mi to pomohlo, je videt, ze jsou jeste lidi, kteri chapou ucel diskuzi, ze je tu od toho, abychom si navzajem menili zkusenosti a poznatky a ne od toho, abych na nekoho machroval to AnotherOne : kdyz mi to v te prirucce ukazes, budu nesmirne rad [upravil dne 23.8.2008 Sniper] [upravil dne 23.8.2008 Sniper] [upravil dne 23.8.2008 Sniper] [upravil dne 23.8.2008 Sniper] Citovat
AnotherOne Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 Ten môj obrázok je z elektronickej verzie príručky zo servisboxu. Ide o tú reincializáciu otvárania, ktorá je čiastočne spomenutá aj v tej tvorej príručke. Tie poznámky boli adresované Bohumilovi. [upravil dne 23.8.2008 AnotherOne] Citovat
hloze-ja Odesláno 23. srpen 2008 Odesláno 23. srpen 2008 Nemám sice stejný problém, ale taky se týká stahování okna, tak snad můžu pokračovat. Když stáhnu el. okno tak do půlky a pak ho chci zase zavřít, tak sjede skoro dolů, samo se zastaví a pak už ho můžu zavřít. Nevíte někdo? Dělá to tak z 80% Citovat
AnotherOne Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 Nepomáha ten postup hore? To by mohlo súvisieť s ochranou proti privretiu. Citovat
Sniper Odesláno 24. srpen 2008 Autor Odesláno 24. srpen 2008 to AnotehrOne: JJ máš pravdu, to co jsem poslal byla rovněž příručka ze serviceboxu, a je to tam napsané, ale o dost hůře zvýrazněné než v té tvé novější. to hloze-ja: Me to sice stahuje naprosto normálně, tzn. i z půlky dám zavřít a okno s ezavírá, ale přikláněl bych se k odpovědi AnotherOne, zkusit okna reinicializovat. Pokud to nepůjde, viděl bych to na Peugeot servise. Citovat
hloze-ja Odesláno 24. srpen 2008 Odesláno 24. srpen 2008 Sniper: přenastavení už jsem zkoušel dávno a to nepomáhá. Při zamknutí všechno šlape. To bych se neptal. AnotherOne: Ochrana proti přivření už mě taky napadla, ale nevím, jak to ověřit. O víkendu jsem měl rozebraný dveře kvůli drnčení, to jsem vyřešil, ale kolem okna jsem nic nenašel. Takže to možná bude el. problém. Do servisu se mi s takovouhle prkotinou nechce. Ještě mi tam něco zmařej... Citovat
Solim1 Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Výborná téma, práve som ju potreboval a pomohla. :super Citovat
siskin Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 ja by som sa chcel spytat tiez jednu otazku ohladom stahovania okien. Ked chcem otvorit alebo zatvorit zadne okna tak mi to pripada ako keby sa motorcek dost namahal. Proste mi to nejde tak lahko ako na prednych oknach. Myslite, ze by to bolo sposobene tym ze sa zadne okna malo pouzivaju ? Alebo tam treba nieco premastit ? Citovat
Ticcino Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Původně zaslal: hloze-ja Nemám sice stejný problém, ale taky se týká stahování okna, tak snad můžu pokračovat. Když stáhnu el. okno tak do půlky a pak ho chci zase zavřít, tak sjede skoro dolů, samo se zastaví a pak už ho můžu zavřít. Nevíte někdo? Dělá to tak z 80% Pokud Tě to trošku uklidní, tak mi to takhle zlobí taky. Mám v elektrice jen přední okna. Dřív mi takto blblo okno řidiče. To se časem nějak umoudřilo a začlo blbnout okno spolujezdce. Těch tvých 80% bych redukoval na 30-40%. Častěji to zlobí, když nechám vytáhnout obě okna naráz. Těžko říct, kde je chyba. Možná ve spínači ovládání oken, možná někde jinde. Do servisu s tím taktéž nejedu. Zas až tak moc mě to neleze na nervy... Citovat
Ticcino Odesláno 26. srpen 2008 Odesláno 26. srpen 2008 Původně zaslal: siskin ...Proste mi to nejde tak lahko ako na prednych oknach. Myslite, ze by to bolo sposobene tym ze sa zadne okna malo pouzivaju ? Alebo tam treba nieco premastit ? No, určitě to bude tím, že se zadní okna používají málo. Na starém autě jsem měl kličky, ale jedno ze zadních oken, co se za 12 let stáhlo asi třikrát, ke konci života auta nešlo skoro vůbec. Určitě by pomohlo to rozebrat a celý mechanismus promazat. Drhnout to ale může i v místech kontaktu skla s tou \"sametovou\" drážkou. Časem všechny tyhle materiály degradují, kroutí se a pak to prostě neklouže. (nebo naopak tam teče) Ovšem matlat okraje skla vazelínou, to mi přijde jako úchylárna. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.