Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevíte nahodou nekdo jak to ma udelat, kdyz jsem mel stazene okenko, a podrzel zamykani na centralu, tak se okna zatahla, ted jsem mel odpojenou baterii a uz se okno nezatahuje.:bacha

[upravil dne 20.8.2008 Sniper]

Odesláno

Pokud se nepletu, tak musís každé okénko spustit a zase vytáhnout do krajních poloh a chvlku podržet čudlík stahování oken v obou krajních polohách... Pak by to mělo šlapat...

Odesláno

Ale jo, v manuálech to nikde napsaný není, zkrátka výrobce nepředpokládá, že někdo bude vyndavat baterku, nebo dělat i jiná alotria doma v garáži. ;);););););)

Odesláno

to RychJ-1: moc dekuji za radu, opravdu mi to pomohlo, je videt, ze jsou jeste lidi, kteri chapou ucel diskuzi, ze je tu od toho, abychom si navzajem menili zkusenosti a poznatky a ne od toho, abych na nekoho machroval

to AnotherOne : kdyz mi to v te prirucce ukazes, budu nesmirne rad

[upravil dne 23.8.2008 Sniper]

post-0-14109601855735_thumb.jpg

Odesláno

Ten môj obrázok je z elektronickej verzie príručky zo servisboxu. Ide o tú reincializáciu otvárania, ktorá je čiastočne spomenutá aj v tej tvorej príručke. Tie poznámky boli adresované Bohumilovi.

[upravil dne 23.8.2008 AnotherOne]

Odesláno

Nemám sice stejný problém, ale taky se týká stahování okna, tak snad můžu pokračovat. Když stáhnu el. okno tak do půlky a pak ho chci zase zavřít, tak sjede skoro dolů, samo se zastaví a pak už ho můžu zavřít. Nevíte někdo? Dělá to tak z 80%

Odesláno

to AnotehrOne: JJ máš pravdu, to co jsem poslal byla rovněž příručka ze serviceboxu, a je to tam napsané, ale o dost hůře zvýrazněné než v té tvé novější.

to hloze-ja: Me to sice stahuje naprosto normálně, tzn. i z půlky dám zavřít a okno s ezavírá, ale přikláněl bych se k odpovědi AnotherOne, zkusit okna reinicializovat. Pokud to nepůjde, viděl bych to na Peugeot servise.:bacha

Odesláno

Sniper: přenastavení už jsem zkoušel dávno a to nepomáhá. Při zamknutí všechno šlape. To bych se neptal.

AnotherOne: Ochrana proti přivření už mě taky napadla, ale nevím, jak to ověřit. O víkendu jsem měl rozebraný dveře kvůli drnčení, to jsem vyřešil, ale kolem okna jsem nic nenašel. Takže to možná bude el. problém.

Do servisu se mi s takovouhle prkotinou nechce. Ještě mi tam něco zmařej... :D

Odesláno

ja by som sa chcel spytat tiez jednu otazku ohladom stahovania okien. Ked chcem otvorit alebo zatvorit zadne okna tak mi to pripada ako keby sa motorcek dost namahal. Proste mi to nejde tak lahko ako na prednych oknach. Myslite, ze by to bolo sposobene tym ze sa zadne okna malo pouzivaju ? Alebo tam treba nieco premastit ? :myslim

Odesláno
Původně zaslal: hloze-ja

Nemám sice stejný problém, ale taky se týká stahování okna, tak snad můžu pokračovat. Když stáhnu el. okno tak do půlky a pak ho chci zase zavřít, tak sjede skoro dolů, samo se zastaví a pak už ho můžu zavřít. Nevíte někdo? Dělá to tak z 80%

Pokud Tě to trošku uklidní, tak mi to takhle zlobí taky. Mám v elektrice jen přední okna. Dřív mi takto blblo okno řidiče. To se časem nějak umoudřilo a začlo blbnout okno spolujezdce. Těch tvých 80% bych redukoval na 30-40%. Častěji to zlobí, když nechám vytáhnout obě okna naráz. Těžko říct, kde je chyba. Možná ve spínači ovládání oken, možná někde jinde. Do servisu s tím taktéž nejedu. Zas až tak moc mě to neleze na nervy...

Odesláno
Původně zaslal: siskin

...Proste mi to nejde tak lahko ako na prednych oknach. Myslite, ze by to bolo sposobene tym ze sa zadne okna malo pouzivaju ? Alebo tam treba nieco premastit ? :myslim

No, určitě to bude tím, že se zadní okna používají málo. Na starém autě jsem měl kličky, ale jedno ze zadních oken, co se za 12 let stáhlo asi třikrát, ke konci života auta nešlo skoro vůbec. Určitě by pomohlo to rozebrat a celý mechanismus promazat. Drhnout to ale může i v místech kontaktu skla s tou \"sametovou\" drážkou. Časem všechny tyhle materiály degradují, kroutí se a pak to prostě neklouže. (nebo naopak tam teče) Ovšem matlat okraje skla vazelínou, to mi přijde jako úchylárna.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...