Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim :)

Mam zrejme amatersky dotaz ohledne budiku na palubce.. Nemam Peugeota moc dlouho, ale budik s takovym oznacenim jsem u jineho auta nevidel.. Vi tedy nekdo, co ten budik signalizuje? :) Pripadne jak to dostat do idealni \"polohy\"? Ukazuje jen v druhe poloze pred nastartovanim.. Pokud nastartuji, neukazuje zase nic :)

18082008992.tmb.png 18082008993.tmb.png

Je to u Peugeota 405 SR 1.8, r.v.1992

Odesláno

Obrázky mi otevřít nejdou, ale podle tvého popisu je to budík, který ukazuje stav oleje v motoru.

Teď už se mi fotky zobrazily. Je to ukazatel hladiny oleje

[upravil dne 18.8.08 Mefisto86]

Odesláno

Je to měrka oleje...ukazuje ti to kolik ho tam máš......mají to skoro všichni pažouti,však ten symbol to ukazuje že je to měrka oleje

[upravil dne 18-8-08 Přema]

Odesláno
Původně zaslal: trelowney

Zdravim :)

Mam zrejme amatersky dotaz ohledne budiku na palubce.. Nemam Peugeota moc dlouho, ale budik s takovym oznacenim jsem u jineho auta nevidel.. Vi tedy nekdo, co ten budik signalizuje? :) Pripadne jak to dostat do idealni \"polohy\"? Ukazuje jen v druhe poloze pred nastartovanim.. Pokud nastartuji, neukazuje zase nic :)

18082008992.tmb.png 18082008993.tmb.png

Je to u Peugeota 405 SR 1.8, r.v.1992

Buď v klidu, to není amaterskej dotaz, já měl pegeota 2 roky, ten to neměl, a včera jsem si přivezl domu novej stroj a tam ten budík byl - a koukal jsem na něj jako vyvoraná myš:)

Odesláno

Je to kontrolka mnozstvi oleje. Mama to ma u citroena c3 taky akorat v jako obrazek na displeji

Odesláno

Diky, chlapi :)

Ale je mi divny, ze to ukazuje, ze je ho tam malo.. Byl menenej asi pred 3ma tydnama a pred i po vymene to ukazuje stejne.. Je mi to divny.. :myslim

[upravil dne 18/8/08 trelowney]

Odesláno

Kolik ti ukazuje??? Minimum??? Kdyztak se s tim stav do servisu at na nej kouknou

Odesláno
Původně zaslal: trelowney

Diky, chlapi :)

Ale je mi divny, ze to ukazuje, ze je ho tam malo.. Byl menenej asi pred 3ma tydnama a pred i po vymene to ukazuje stejne.. Je mi to divny.. :myslim

[upravil dne 18/8/08 trelowney]

Pro stav oleje v motoru je důležitá měrka.Ten přístroj je tam

tak nějak do počtu:myslim

Odesláno

Ja mám P 405 SRi. Takýto budík tam je tiež. Pri zapnutí kľúčika, po cca 1 sekunde ukáže hladinu oleja a po naštartovaní ukazuje teplotu oleja. Presnosť signalizácie hladiny je trochu diskutabilná ale ako orientačné upozornenie je to dobré. Ak si porovnáš mierku s budíkom budeš vedieť pomerne presne aká je aktuálna hladina. Mne, pri hladine na hornej ryske mierky, ukazuje niečo nad polovicu.

Odesláno
Původně zaslal: Mefisto86

Pastorek: Tenhle budík co je na obrázku ale teplotu oleje neukazuju. To uměli jen ty nejvyšší verze P405 a vypadá malinko jinak. Má nad sebou ještě stupnici.

Zajtra po svetle to môžem odfotiť. Ten môj vyzerá trošku inak ale stupnicu nemá. Iba min a max ako tento na obrázku.

Odesláno

Přesně tak teplotu oleje měřili s množstvým jen modely MI16 a T16.....a to jak old model tak i new.....jen .ukazatel hladiny oleje maji snad jen verze SRI,STI,SRD,SRDT...dle vybavy SRxxxstary model....u novyho modelu nevěm:myslim:mrk

Odesláno
Původně zaslal: Mefisto86

Tak to jsem zvědavej:mrk Že by existoval ještě jeden budík, se kterým jsem se doteď nesetkal:myslim

Zrejme áno. Je to v P405 SRi starší model. Na fotke je i so zapnutým kľúčikom i bez.

[upravil dne 19/8/08 pastorek]

post-0-14109601782752_thumb.jpg

Guest Scratch
Odesláno

ja to merim merkou, ale musim dojet do servisu pro delsi, ta stara uz je kratka a nedosahne :D

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

ja to merim merkou, ale musim dojet do servisu pro delsi, ta stara uz je kratka a nedosahne :D

Možná je dobrá---ale nemáš olej :D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...