PnR Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 Ahojte Mam taky problem: Potrebujem vybrat vydech nad radiom pretoze mi nejak vypadli to vnutro (to cim sa smeruje vpravo a vlavo) Snad niekto viete sposob ako to vybrat Dik Citovat
Dave_k Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 Z boku toho pohyblivýho (nahoru dolů) zasuneš šroubovák a lehce zapáčíš ven. Je to tam jen nacvaknutý. Citovat
katro Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 ee.. tak som to robil ja a cele som to doodieral a jedno dokonca zlomil.... je to tam strasne na tesno. musis dat dole ten plast co je okolo hodin tam je par skrutiek a vyberies ten plast co je okolo regulatorov vetrakov. vyberies radio a v pohode ti vyde von cely ten vrchny panel aj s tymi vetrakmi. potom sa daju kraaasne vybrat zalozit naspat a len to nasunies na tu ruru cez ktoru ide do vetrakov vzduch pozakladas plasty a hotovo mne sa sice podarilo vybrat tie smerovace vzduchu aj bez rozobratia ale ked som to zakladal nebola sanca! ten lavy este ako tak ale ten pravy ma troska zvlastny tvar a ten tam bez rozobratia nedostanes... ale ak ano klobuk dole Citovat
PnR Odesláno 17. srpen 2008 Autor Odesláno 17. srpen 2008 Ach no nepotesil si ma lebo prave ten pravy je dosraty.. No idem to skusit. Dakujem Citovat
PnR Odesláno 17. srpen 2008 Autor Odesláno 17. srpen 2008 No tak som to rozobral, som myslel ze kus tazsie to bude.. No ale mam problem, nenasiel som tam ten mechanizmus, asi zapadol dnu do potrubia. Da sa kupu novy alebo mam pockat na nejaky vrak? Citovat
siskin Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 kamo, novy sersam stoji 2400 Sk v origi. servise. Predaju ti cely vrchny diel (lista + vetraky). Radsej skus vrakac Ja som mal tiez problem s rozhadzanymi vetrakmi, ale nastastie mi ziadny nechybal a dal som to hromady Citovat
P607Olda Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 Původně zaslal: PnR No tak som to rozobral, som myslel ze kus tazsie to bude.. No ale mam problem, nenasiel som tam ten mechanizmus, asi zapadol dnu do potrubia. Da sa kupu novy alebo mam pockat na nejaky vrak? Na vysavač si prirob hadičku na víno a strč dnu a snaž sa to s podtlakom vytiahnuť. Hádam nebudeš kupovať nový, keď máš starý na dosah:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.