Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte

Mam taky problem:

Potrebujem vybrat vydech nad radiom pretoze mi nejak vypadli to vnutro (to cim sa smeruje vpravo a vlavo)

Snad niekto viete sposob ako to vybrat :)

Dik

Odesláno

ee.. tak som to robil ja a cele som to doodieral a jedno dokonca zlomil.... je to tam strasne na tesno. musis dat dole ten plast co je okolo hodin tam je par skrutiek a vyberies ten plast co je okolo regulatorov vetrakov. vyberies radio a v pohode ti vyde von cely ten vrchny panel aj s tymi vetrakmi. potom sa daju kraaasne vybrat zalozit naspat a len to nasunies na tu ruru cez ktoru ide do vetrakov vzduch pozakladas plasty a hotovo :super mne sa sice podarilo vybrat tie smerovace vzduchu aj bez rozobratia ale ked som to zakladal nebola sanca! ten lavy este ako tak ale ten pravy ma troska zvlastny tvar a ten tam bez rozobratia nedostanes... ale ak ano klobuk dole :D

Odesláno

No tak som to rozobral, som myslel ze kus tazsie to bude..

No ale mam problem, nenasiel som tam ten mechanizmus, asi zapadol dnu do potrubia.

Da sa kupu novy alebo mam pockat na nejaky vrak?

Odesláno

kamo, novy sersam stoji 2400 Sk v origi. servise. Predaju ti cely vrchny diel (lista + vetraky). Radsej skus vrakac :papa

Ja som mal tiez problem s rozhadzanymi vetrakmi, ale nastastie mi ziadny nechybal a dal som to hromady :papa

Odesláno
Původně zaslal: PnR

No tak som to rozobral, som myslel ze kus tazsie to bude..

No ale mam problem, nenasiel som tam ten mechanizmus, asi zapadol dnu do potrubia.

Da sa kupu novy alebo mam pockat na nejaky vrak?

Na vysavač si prirob hadičku na víno a strč dnu a snaž sa to s podtlakom vytiahnuť.

Hádam nebudeš kupovať nový, keď máš starý na dosah:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...