Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Btw: nefunguje mi servicebox, jsem jediný?

nejseš ,mě taky ne,dostanu se jen nazačátek

Tak to je blbý. Nevím jak dostat ten stropní panel se světýlkem ven. A zda to vůbec jde. Jo a nevíte někdo k čemu tam je ta mřížka vedle těch dvou světýlek nebo co za ní je? Ještě jsem neměl čas to hledat, někdo z Vás to určitě bude vědět.

p1010008hh2.jpg

Odesláno

Servisbox mi jede bezproblémů.

2BoneDaddy: Nejdřív vypáčíš šroubováčkem hlavní světlo (viz. obrázek) na straně toho plexi. Pak už tam jsou 2 torxy který ten plast drží u stropu.

Za mřížkou je snímač klimatizace. Teda pokud máš automatickou.

[upravil dne 17/8/08 Dave_k]

post-0-14109601771393_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Servisbox mi jede bezproblémů.

2BoneDaddy: Nejdřív vypáčíš šroubováčkem hlavní světlo (viz. obrázek) na straně toho plexi. Pak už tam jsou 2 torxy který ten plast drží u stropu.

Za mřížkou je snímač klimatizace. Teda pokud máš automatickou.

Klimu mám automatickou. Tam co je nakresleno jsem páčit zkoušel a hejbu pouze s tim krytem světla jakoby. Jde to cele ven i s tím čudlíkem na přepínání jako jde to menší světlo??

Odesláno
Klimu mám automatickou. Tam co je nakresleno jsem páčit zkoušel a hejbu pouze s tim krytem světla jakoby. Jde to cele ven i s tím čudlíkem na přepínání jako jde to menší světlo??

To velký světlo je komletní i s tím přepínačem. Ten šroubovák se snaž dostat víc pod to světlo, aby jsi nezabíral jen za to plexi. Drží to jen na plechový pružině.

Odesláno

Já jsem to původně bral pouze za ten plastík co kryje světlo a ne za celou tu \"krabičku\". Pak jsem strčil šroubovák hlouběji a zatlačil na pružinku a šlo to samo.

Tak a je komplet hotovo. Konečně jsem se zbavil toho nevzhlednýho a zbytečnýho handsfree. Pouze anténka na zadním okně zůstala ale ta mi nevadí.;)

Děkuji moc všem za rady a pomoc, hlavně Davovi_K.:super

Odesláno
Původně zaslal: vojti26

ze nekdo handsfree pridelava,to jsem slysel...ale ze nekdo rozebere pul auta aby se ho zbavil,to je pro me novinka:D;)....ale tak aspon ze jsi pochodil jak jsi chtel;)

Nelíbilo se mi a bylo na nějaký historický Siemens - viz obr.

Navíc mi kvůli tomu (asi) zlobilo rádio. :papa

Teď zatím vše OK.:roker

p1010006hk3.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...