Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím o radu jak vyndat originální rádio Clarion na CD-

To že tam mám strčit dva hřebíky nebo něco co se tam vejde a pak se nebát zabrat to sem si přečetl.

Ale za co to rádio uchopit abych mohl pořádně zabrat??

Dík za rady.

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

pak se nebát zabrat to sem si přečetl.

Ale za co to rádio uchopit abych mohl pořádně zabrat??

Dík za rady.

No za tie klince alebo co tam narves.Staci ich trochu odtlacit od seba,potiahnut a radio je vonku.To radio tam nejako extra silno nedrzi....

Odesláno
Původně zaslal: malypeto

No za tie klince alebo co tam narves.Staci ich trochu odtlacit od seba,potiahnut a radio je vonku.To radio tam nejako extra silno nedrzi....

Cpal jsem tam hřebíky:D, nic jiného odpovídajícího průměru a délky mě nenapadlo.

Poté sem postupoval přesně tak jak píšeš a nic. Prostě nevím za co to uchopit tak abych nic nezničil.

Já to zkoušel jakoby vyvyklat do strany ale ani to nepomohlo. :nevim

Kdyby měl někdo jiný nápad nebo nějaký fígl, sem s tím prosím.;)

Odesláno

Použil jsem delsí uzký šroubovák místo hřebíků a povolilo samo.možmá jsou ty tví krátký a ještě neni odjištěné.jinak ti pak nezbyde nic jiného než oddělat bok tunelu a pomoc si zezadu.

Odesláno

vzal jsem mensší dva imbusy a dal za kraje otvoru na CD a zatahl k sobě, ted už to dělám jenom takhle a vždy v pohodě a bez poškození , kdo se bojí nesmí do lesa .:D

Odesláno
Původně zaslal: Harlley

Použil jsem delsí uzký šroubovák místo hřebíků a povolilo samo.možmá jsou ty tví krátký a ještě neni odjištěné......

No jsou to asi stovkový kousky tak snad krátký nebudou? :D

Odesláno

hele snazim se menit brvu manualni klimy takze musim radio vyndavat vcelku casto....Postup :D:D:D rozsroubuji 2 propisky celkove hodnoty cca 5kč,naplne vsunu do otvoru a taham:Dzkusil bych dvauzky sroubovacky jeden zhora,druhej zespoda a lehce pacit ne?nebo vyndej displej a zkus,jestli tam sahnes zezdau a vytlacit ho zadem

Odesláno

Děkuji všem za rady a nápady.

Dave_K: to by šlo, ale jak vědět, jakou udělat tu špici? Když to nechám rovný, tak to bude klouzat jako teď hřebík, když tam udělám nějakou potvoru jako máš na obrázku, nemusí to chytit to rádio.

Vojti26: jsem antitalent, takže ještě zas vyndávat panel klimy; propiska je zajímavá; páčení šroubováky se mi moc nezamlouvá, dle mě a v mých rukách drastický způsob, nehledě na to, že teď mě to rádio nevyleze ani o kousíček tak nemám kam ten šroubovák strčit a když je to v celku tak to zničím.

Tak si s tím půjdu zase hrát. :)

Ještě jedna otázka, nemám žádný kód k rádiu co se stane když ho vyndám? Bude fungovat když ho znovu zapojím když mám r.v. 2002 a to rádio se chytí \"samo\" podle VINu?

Dík

Odesláno

Kód u nového modelu netřeba. Rádio je spárované s BSI, takže po zapojení by mělo fungovat jako dřív. :papa

Mám jedno rádio doma takže ten zobáček musí být směrem k rádiu a ten záchyt je asi 5,5cm od panelu rádia a asi 0,5 cm je pak zarážka. :papa

[upravil dne 16/8/08 Dave_k]

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Kód u nového modelu netřeba. Rádio je spárované s BSI, takže po zapojení by mělo fungovat jako dřív. :papa

Mám jedno rádio doma takže ten zobáček musí být směrem k rádiu a ten záchyt je asi 5,5cm od panelu rádia a asi 0,5 cm je pak zarážka. :papa

Děkuju.

Tak já jsem zatím nepochodil s imbusem ani propiskovou metodou. Páčení jsem zatím vynechal.

Zítra zkusím udělat drážku do těch mých hřebíků a pod hlavičku něco udělat aby za něj šlo tahat.

Vendi: snad se mi to povede líp.

Dave_K: a je to rádio alespoň volný? Abych věděl kam si pro něj mám jet až to svoje rozbiju.:D

Odesláno
Dave_K: a je to rádio alespoň volný? Abych věděl kam si pro něj mám jet až to svoje rozbiju.:D

Bude možná volný to s tou kazetou co tam je teď. Ještě jsem se nedostal na diagnostiku. Jinak už jsem ho zkoušel vyndavat a šlo úplně v pohodě.

Odesláno

Dave_K: moc děkuju za ten nákres.

Dnes jsem do hřebíků udělal pilníkem drážku (viz obr.) dle tvého obrázku a rádio jsem vytáhl po pár pokusech.

p1010074fq4.jpg

p1010075nm8.jpg

Moc děkuji.

Jak píše zbrojnoš. Ta ostrá hrana měla být na druhé straně a bylo by to napoprvé. :papa

Odesláno

Ne, špatně jsem to napsal. Rádio jsem vytáhl napoprvé, drážku jsem dělal několikrát. :D Teda spíš jsem ji upravoval.

Teď už mě nic nebrání a handsfree bude brzo pryč.:roker

Btw: nefunguje mi servicebox, jsem jediný?

Ještě jednou všem děkuji za rady a pomoc.:potlesk

Odesláno

Ne, špatně jsem to napsal. Rádio jsem vytáhl napoprvé, drážku jsem dělal několikrát. :D Teda spíš jsem ji upravoval.

Teď už mě nic nebrání a handsfree bude brzo pryč.:roker

Ještě jednou všem děkuji za rady a pomoc.:potlesk

Btw: nefunguje mi servicebox, jsem jediný?

nejseš ,mě taky ne,dostanu se jen nazačátek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...