BoneDaddy Odesláno 17. srpen 2008 Autor Odesláno 17. srpen 2008 Původně zaslal: vendi.stejskal Btw: nefunguje mi servicebox, jsem jediný? nejseš ,mě taky ne,dostanu se jen nazačátek Tak to je blbý. Nevím jak dostat ten stropní panel se světýlkem ven. A zda to vůbec jde. Jo a nevíte někdo k čemu tam je ta mřížka vedle těch dvou světýlek nebo co za ní je? Ještě jsem neměl čas to hledat, někdo z Vás to určitě bude vědět. Citovat
Dave_k Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 Servisbox mi jede bezproblémů. 2BoneDaddy: Nejdřív vypáčíš šroubováčkem hlavní světlo (viz. obrázek) na straně toho plexi. Pak už tam jsou 2 torxy který ten plast drží u stropu. Za mřížkou je snímač klimatizace. Teda pokud máš automatickou. [upravil dne 17/8/08 Dave_k] Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. srpen 2008 Autor Odesláno 17. srpen 2008 Původně zaslal: Dave_k Servisbox mi jede bezproblémů. 2BoneDaddy: Nejdřív vypáčíš šroubováčkem hlavní světlo (viz. obrázek) na straně toho plexi. Pak už tam jsou 2 torxy který ten plast drží u stropu. Za mřížkou je snímač klimatizace. Teda pokud máš automatickou. [upravil dne 17/8/08 Dave_k] Klimu mám automatickou. Tam co je nakresleno jsem páčit zkoušel a hejbu pouze s tim krytem světla jakoby. Jde to cele ven i s tím čudlíkem na přepínání jako jde to menší světlo?? Citovat
Dave_k Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 Klimu mám automatickou. Tam co je nakresleno jsem páčit zkoušel a hejbu pouze s tim krytem světla jakoby. Jde to cele ven i s tím čudlíkem na přepínání jako jde to menší světlo?? To velký světlo je komletní i s tím přepínačem. Ten šroubovák se snaž dostat víc pod to světlo, aby jsi nezabíral jen za to plexi. Drží to jen na plechový pružině. [upravil dne 17/8/08 Dave_k] Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. srpen 2008 Autor Odesláno 17. srpen 2008 Já jsem to původně bral pouze za ten plastík co kryje světlo a ne za celou tu \"krabičku\". Pak jsem strčil šroubovák hlouběji a zatlačil na pružinku a šlo to samo. Tak a je komplet hotovo. Konečně jsem se zbavil toho nevzhlednýho a zbytečnýho handsfree. Pouze anténka na zadním okně zůstala ale ta mi nevadí. Děkuji moc všem za rady a pomoc, hlavně Davovi_K. Citovat
vojti26 Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 ze nekdo handsfree pridelava,to jsem slysel...ale ze nekdo rozebere pul auta aby se ho zbavil,to je pro me novinka:D;)....ale tak aspon ze jsi pochodil jak jsi chtel;) Citovat
BoneDaddy Odesláno 17. srpen 2008 Autor Odesláno 17. srpen 2008 Původně zaslal: vojti26 ze nekdo handsfree pridelava,to jsem slysel...ale ze nekdo rozebere pul auta aby se ho zbavil,to je pro me novinka:D;)....ale tak aspon ze jsi pochodil jak jsi chtel;) Nelíbilo se mi a bylo na nějaký historický Siemens - viz obr. Navíc mi kvůli tomu (asi) zlobilo rádio. Teď zatím vše OK. Citovat
mmmb Odesláno 20. srpen 2008 Odesláno 20. srpen 2008 zajímaly by me podrobnosti o HF jak to bylo zapojené dorádia.... chtěl bych si to nainstalovat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.