denoo Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 tak dnes bola fesna burka, s krupami, a na mojej 407 ostali na streche viditelne preliaceninky kurnik som nasrany , teraz neviem, striekat strechu , alebo to ktosi aj robi aj iba ako oprava bez nutnosti striekat nemate niekto s tym skusenost, ide ma jeb.... Citovat
denoo Odesláno 15. srpen 2008 Autor Odesláno 15. srpen 2008 takze som bol vonku skontrolovat situaciu , na prednej kapote su as 4 prielaceniny od krupov, na zadnom kufri asi 5 , to by sa dalo, ale na streche ich je asi 30 , jak nie viac, jednoducho by ste zaplakali , ale co je horsie , vedla mna stalo asi 20 aut na parkovisku, kazde jedno som teraz kontroloval, ani JEDNA preliacenina na ziadnom aute, a to tam boli vseliake znacky, nove aj starsie auta, napr aj fabia felicia, a vobec nic ako keby ani burka nebola, a peugeot 407 jedine auto preliaceniny, to auto je doslova z blata ako som to uz kdesi cital , toto neni normalne mam chut si strcit hlavu do kybla ze som si to auto kupil, pre informaciu moje auto nebolo nikdy burane ani nikdy striekane. ja bych toto aj opravil este, ale co ked pride dalsia burka vacsia , to zakazdym sa toto stane s plechmi Citovat
Medvěd Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 Dej si panáka a kašli na to - auto je spotřebák, s tímhle přístupem skončíš brzo ve cvokhausu (nebo se pojisti u Kooperativy, Ti nabízí povinné ručení s pojištěním proti živlu - ale oni se z toho určitě taky nějak vyvlečou). Citovat
jozefsv Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 su firmy co povytahuju pretlaceniny spat.niekto tu raz aj ukazoval pred a po oprave.je to samozrejme bez lakovania.osobne nepoznam taku firmu ale pockaj si niekto ti mozno da odkaz. minule som tiez utekal zakryvat auto ked padal ladovec.nastastie mu nic nebolo. Citovat
peugeotkovic Odesláno 15. srpen 2008 Odesláno 15. srpen 2008 no těch krup se taky bojím.. Za ty 4roky co parkuji pod širákem,už i nějaké byly,ale asi né ažtak velké protože nic jsem nezpozorovala:roker naštěstí Citovat
denoo Odesláno 15. srpen 2008 Autor Odesláno 15. srpen 2008 robia to firmy, je ich vela nastastie , a aj v mojom meste a okoli je ich dost co som nasiel na nete, takze je z coho vyberat, ale uvidim zajtra ake ceny maju, ak bude stat ten maly preliacenik od krupy dajme tomu 200sk, to je dost huste potom, takych 40 8000sk, to len preto ze bola burka jedine stastie je to ze su mensie, a nebude problem ich vytiahnut, lebo som kukal vela prispevok a da sa to bez lakovania nastastie a to tak ze to nespoznas, mal som tam jednu este davnejsiu mali preliaceninku tak ju spravim s ostatnymi o cene poinformujem ked ju zistim, dufam nebude brutus. Este jedna taka burka a nestihnem kdesi s autom zaliest pod strom alebo co, tak sa zaprisahavam ze auto ide prec, hold mam este skutra Citovat
AnotherOne Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Oh, to je mi ľúto chlape, sám sa stále modlím keď padajú krúpy aby to nebolo vidieť. Tá hnusná búrka smeruje k nám na východ tak sa idem pripraviť, má prejsť celé Slovensko. Akej veľkosti boli tie krúpy? Zatiaľ veľkosť do pol cm som prestál bez újmy. Tá cena určite nebude taká brutálna, to by si už mohol rovno komplet prestriekať. Citovat
denoo Odesláno 16. srpen 2008 Autor Odesláno 16. srpen 2008 no som sa dohodol s jednym na 5000sk , a to mi spravi aj ked budu dake mensie este na kapote prednej zadnej, tak to sa este da, l mozno aj zajtra sa na to pozre uz a spravi, uvidim, a tie krupy, boli asi ako golfove lopticky velkosti , mozno o milimeter mensie Citovat
denoo Odesláno 16. srpen 2008 Autor Odesláno 16. srpen 2008 este rozmyslam, cosi mi povedali do telefonu ze poistovna by to mohla preplatit, skusim este pozistovat myslite keby v burku dam na auto deku, tak to pomoze proti tym krupam??? [upravil dne 16.8.2008 denoo] Citovat
jozefsv Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 neviem ci by to pomohlo ale ja som minule ked padali tiez dost velke zakryval hocicim Citovat
AnotherOne Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Tak teda golfové loptičky? To je sila. Len mi je čudné, Že ostatným to nič nespravilo. Deka by mohla pomôcť, ale na tie loptičky len dosť hrubá. Tá cena sa mi zdá primeraná, len nech to nie je vidieť. Poisťovňa, niečo sa mi marí, že niektoré to majú aj v zákonnej, ale to asi len za príplatok. Citovat
denoo Odesláno 16. srpen 2008 Autor Odesláno 16. srpen 2008 no jeden kamos ma polo volkswagen asi 2 mesiace od novoty, a ma cele tiez auto dodrbkane krupami , tak su aj ine obete, ale tomu co som volal , sa smial, ze akurat robi po krupoch 407sw , asi si dam spravit vrstvu 3 ch dek zosit, to by malo stacit proti krupam Citovat
marek 406 Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Tak já mám taky totál auto od krup na mém citroenu C5 má strašně slabý plechy. Jinak mám pojištění u Kooperativy zdarma a dostal jsem 40 000 Kč. Oprava způsobem SmartFix - vytahování plechu už jsem je kontaktoval firmy ale stálo by to cca 30 000 Kč a tolik děr by ani nezvládli. Ale střecha a kufr je fakt hodně, takže tu dám přestříknout a boky mě vytlačí magneticky vytahováním plechu nebo lepením a vytáhnutím za studena aby nemuseli odpolstrovávat. Komplet to bude stát taky přes 30 000 Kč. Takže tak:myslim Citovat
vendelinek Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Jo takovádle kalamita je vyloženě k nasrání,tj,ale nadruhou stanu,sou i horší situace,jamky,nedej bože díry,po pádu něčeho,třeba stromu,pak je to vyloženě na mašli Citovat
denoo Odesláno 16. srpen 2008 Autor Odesláno 16. srpen 2008 no ked aj boky to mas potom brutal, ja to az tak nemam , zajtra som dohodnuty na 9-00 mi to ide jeden robit(v pondelok uz idu kdesi do zahranicia robit auta po krupoch, nemecko a tak, tam su este horsie kusy) hned, tak som zvedavy ako to dopadne. Citovat
jp Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Jo jo peugeoty se dělaji z alobalu, to já žas nadávam když někdo na parkovišti otevře dveře a opře si je o mě, ani nemusí bouchnout a pří pohledu po světle je hneed vidět promáčklina. Už mě to stve, ač jí nemam rár tak oktávka má plechy o hodně bytelnější a tvrdší. Citovat
denoo Odesláno 17. srpen 2008 Autor Odesláno 17. srpen 2008 takze dnes som bol na lieceni mojho pegotka po krupoch, stihol mi spravit cely pravy bok a strechu , za dva tyzdne mi este dorobi lavy bok - tam je toho malo asi praca na 20 min, a plus prednu kapotu a kufor. Ale to najhorsie je spravene uz,a je to 100% ne, je to naozaj lepsie ako to bolo este predtym, proste parada a som rad ze sa to da takto spravit, dnes som platil 4000sk , a to to robil od 9 rana do 19:30 a ani na obede nebol ako hovoril. Som sa pozeral na neho asi hodinu ked to robil, no je to naozaj zasluzena robota, s jednu jamku sa vedel trapit niekedy aj pol hodinu skoro. Hlavny je vysledok , dokoncenie za dva tyzdne. zatial pripravim daky pancier pre pegotka Citovat
AnotherOne Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Tak gratulujem, že to dobre dopadlo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.