Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pokud to nejde podobrém, tak se holt musí po zlém. A jak praví jedno české přísloví: Oni na mě kamenem a já na ně chlebem\" nelze používat do nekonečna. A věř te mi, že stačí aby se párkrát zavolala PČR či MP a dal se zápis na úřad a bude hned klid na pořád! A nebo je tu jedna možnost a to ta, až se stane nějaké neštěstí, tak se to bude velmi radikálně řešit!! Ale to už je lepší řešit předem a preventivně!!:myslim:bacha

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Tak jedna aktualitka k tématu. Teď tu nějakej č*rák začal pouštět rachejtle - kravál jak hovado :grr a neuděláš nic:( Jedně tam dojít a postřílet to:bacha

Ale byl to hezkej ohňostroj co :D Jsem si říkal co se to děje, když jsem se večer vracel, na silvestra je ještě brzy...to museli střílet někde z tý ulice u vás, jsem zastavil na křižovatce a koukal jsem jestli bude pokračování a vítr ke mě zanesl smrad z těch rachejtlí, ale už se nic nedělo.

Odesláno

Ale byl to hezkej ohňostroj co :D Jsem si říkal co se to děje, když jsem se večer vracel, na silvestra je ještě brzy...to museli střílet někde z tý ulice u vás, jsem zastavil na křižovatce a koukal jsem jestli bude pokračování a vítr ke mě zanesl smrad z těch rachejtlí, ale už se nic nedělo.

Ne, to bylo odněkud, jak je hospoda \"Dřevák\" tak tam někde za ní... Odtamtud to lítá každou chvíli. :bacha

Odesláno

Tak to je peknej poser... pokud je starosta svagr ty debilni sousedky, tak tudy cesta nepovede. Vidim reseni jen v policii a nebo na ne poslat 2 ukrajince...

a nebo je nechat az je to prestane bavit nebo doufat ze brzo pojde... ;)

Odesláno

Ještě že se mě to netýká, v tomhle není o co stát? Psal si že naproti přes cestu ty husy parkujou. Ale když parkuješ na komunikaci tak musí zůstat (a to nevím přesně) 6 metrů na průjezd. Nevím jak je to tam u vás reálný. Je to jen moje doměnka.

Guest minimaxa
Odesláno
Původně zaslal: Scratch

3 m pro kazdy pruh :-)

a co když má obousměrná místní komunikace šířku 4m....?

Odesláno

Tak tolik mista tam urcite neni.Sem vcera jel a na kazdy strane bylo postaveny auto a sotva sem se tam se 406tkou vesel.:nevim

Jinak na dychanky uprostred silnice se od ty doby trosku uklidnili.Tedle tejden sem na ne nenarazil.:)

Odesláno
Původně zaslal: Devils-night

Tak tolik mista tam urcite neni.Sem vcera jel a na kazdy strane bylo postaveny auto a sotva sem se tam se 406tkou vesel.:nevim

Jinak na dychanky uprostred silnice se od ty doby trosku uklidnili.Tedle tejden sem na ne nenarazil.:)

3 auta ,jedno+-150,to by bylo 4a1/2 to neni moc,potkat popeláře ,tak nevim.........

[upravil dne 20.8.2008 vendi.stejskal]

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Původně zaslal: Devils-night

3 auta ,jedno+-150,to by bylo 4a1/2 to neni moc,potkat popeláře ,tak nevim.........

[upravil dne 20.8.2008 vendi.stejskal]

No podle me by tam nemeli stat vubec,maximalne na jedny strane.Este bych bral naky nouzovy zastaveni na vylozeni nakupu nebo tak.Zase sme lidi.Ale to ze tam rano postavi auto protoze sou liny otvirat vrata a davat si ho na dvur.a jeste ho postavi na misto kde na druhy strane uz auto stoji. Tam by ty popelari neprojeli,kdyz sem mel co delat se tam protahnout s osobakem.:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...